XIII

1.7K 101 4
                                    


~

Jungkook bok gibi hissediyordu, gece yediği soğuktan mı yoksa ağlamaktan ağrıya dayanamayan başındanmıydı anlayamamıştı.

Jin sürekli odaya elinde ilacıyla ve birkaç mendille giriyor, çıkıyordu.
Her geçen dakikada gelip soruyordu istediği bir şey varmı diye, belki daha çabuk iyileşir hevesiyle.

"Başka bir şeye ihtiyacın var mı Kookie?"

"Hyung ben iyiyim lütfe-"

"Emin misin? Başın hala ağrıyor mu?"

"Hayır hayır lütfen, şu an iyiyim bana göz kulak olduğun için teşekkürler..."

Jungkook tavşan dişlerini göstererek o sevimli gülüşünü attı,
Jin kararsız kaldığından birkaç saniye öylece dikildi ama sonradan vazgeçip gülümsedi. Ardından odadan çıktı, Jungkook tekrardan tek başınaydı.

Jungkook artık saatlerce yatakta tek başına kalmaktan sıkılmıştı.
'Telefonunda' oyun oynamış, 'odasındaki' geniş pencereden dışarıyı seyretmiş, ancak hiçbir şey onu sıkılmaktan kurtaramamıştı.

Çok fazla terliyordu, oysa şu ana kadar üç kere üstünü değiştirmişti, hala sıcak bedeninden aşağı durmadan süzülen soğuk ter damlalarını hissedebiliyordu, bu da onun sürekli titremesine neden oluyordu.

Gözleriyle odayı taramaya başladı belki eğlenmek için bir şey bulurum diye, ancak gözüne oraya koyduğunu ve hatta öyle bir şeyi ne ara aldığını hatırlamadığı komidinin üstündeki kutu ilişti.

Kutuya yattığı yerden ulaşmaya çalıştıysa da sırtına giren ağrıyla hafifçe inledi, en azından yataktan aşağı yuvarlanmadan kutuyu almayı başarmıştı. Kutu tahminine göre bir aksesuar içindi, yüzük müydü bileklik miydi veya kolye miydi kestirememişti henüz.
Acı bir gülüş attıktan sonra kutuyu  açmaya koyuldu.

Ve üçüncü tahmini kutunun içinde, öylece duruyordu. Cidden alınmak için büyük bir miktar ödenmesi gerektiği üstündeki minik, fakat bir o kadarda belirgin detaylara sahip taşlardan anlaşılıyordu. Jungkook ağzı açık bakıyordu elindeki nadir parçaya, nasıl geldiğini sorgulamadan edemiyordu.

Kolye ile abartısız tam yirmi dakika boyunca bakıştıktan sonra kolyeyi yavaşça kutunun içindeki süngeride bozmadan çıkardı, eh o sünger bile değerliydi ona bakılırsa. Çıkarttıktan sonra süngerin altına iliştirilmiş bir not buldu, okuduğunda düşünebileceği tek şey 'keşke okumasaydım.' olmuştu. Kendini pislik gibi hissediyordu artık yazan saolsun.

'Geçmiş doğum günün kutlu olsun Jungkookie. Sana bunun hüzün getirmesine izin verme...'

-V

Bunu birinin aldığı bariz ortadaydı zaten de ama bu kişinin o olduğunu öğrenmeyi beklemiyordu, yani... bu Taehyung'dan garip bir davranıştı ama Jungkook önemsemedi bu düşünceyi, kolye o kadar göz alıcıydı ki cidden gözlerini bırakmış, aklını da almıştı düzgün düşünemiyordu.

Kolyeyi boynuna takıp yavaşça canının yanmasına bir şeyin neden olmasına izin vermeden yataktan doğruldu ardından odasındaki boydan boya olan aynada kendini bir güzel süzdü.
'Çok mükemmel...'

〘TR〙「 All Mine - Taek∞k 」✓Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora