Broken: SESONG 2

816 14 3
                                    

Jeg vet jeg sa jeg ikke skulle ha en sesong to til Broken, med mindre jeg fikk inspirasjon til å skrive igjen, og det har jeg så, suprise! 

Unnskyld for at det ble så mye opp og ned angående Broken's sesong to, men det er bare det at det er så mye jeg må gjøre på skolen for tiden, så jeg var usikker om jeg kom til å overleve, men jeg tror det går helt fint!  i sesong to vil det bli mindre rot og kanskje litt mer spennende deler så da er det bare å begynne å lese igjen! 

FOR DERE SOM IKKE HAR LEST DEL TO, VIL JEG ANBEFALE AT DERE GJØR DET FØRST, ELLER VIL DET VÆRE VANSKELIG Å VITE HVEM DE FORSKJELLIGE PERSONENE ER. 

LINK TIL SESONG 1: http://www.wattpad.com/story/19382571-broken

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etter den kvelden med Isac så sluttet vi med all kontakt, han hadde det sikkert bedre uten meg uansett, han hadde prøvd å ringe meg mange ganger etter den kvelden, men jeg orket ikke å ta den, jeg har akkurat kommet meg helt over han, noe som var overraskende lett ettersom at jeg ikke hadde sett noe til hverken Isac eller Mari siden "overraskelsesfesten for Isac" som endte opp med å bli en stor overraskelse for meg. Forresten så fant jeg ut at Danu var en utrolig grei gutt, så vi ble sammen og har vært sammen i snart et halvt år, dette halvåret uten Isac har vært ganske greit og nesten uten drama. Jason har forresten flyttet, men jeg og Danu har fortsatt god kontakt med han, ettersom at jeg, Danu og Jason har blitt en god vennegjeng.

Isac drev fortsatt med konsertene sine, og han hadde blitt kjent i utrolig mange land - Til og med INDIA!! Jeg var med Danu på en av konsertene hans, og Isac hadde ønsket meg som FK, noe jeg nektet å være, så jeg hadde heller gitt sjansen til en fan som ble utrolig glad. Lasse og Helol hadde gjort det slutt og Lasse har hatt kjærlighetssorg siden.

Sommerferien var dessverre akkurat slutt, og jeg,Lasse og Danu skulle begynne i 10. Og vi kom alle tre i samme klasse!! Vi skulle gå sammen til skolen i dag og vi hadde laget en matchende kleskode til første skoledag. Jeg hadde på meg: En hvit, blomstrete croptop, et svart skjørt som hadde litt volum, høye converse og en svart sløyfe i det krøllete, lange håret mitt. Guttene hadde på de samme fargene, bare at de ikke hadde sløyfe i håret eller blomster på de hvite skjortene sine.

Jeg gledet meg egentlig utrolig mye til skolen, fordi jeg hadde hørt at vi skulle få noen nye elever, og at vi skulle få verdens kuleste lærer i år, nemlig Heidi. 

Jeg og Danu møttes på døra til Lasse, Lasse var alltid treig, han hadde ikke fått på seg skoene og vi måtte være på skolen om 7 min. 

- skynd deg Lasse! klagde jeg. 

- Jada, jeg kommer! Sa han og hoppet ut av døra. 

Når vi kom fram til skolen kunne vi se en haug med mange unger, de fleste så ut som åttendeklassinger, de tror det er så stort å begynne på ungdomsskolen, lol det er bare morsom de første dagene.

Rektoren vår begynte å rope opp klasser, hun begynte med a og så b og de hadde fått to nye gutter i klassene.(En i hver.) Så kom de til c og rektor ramset opp en haug med navn, og jeg kunne høre både mitt, Lasse og Danu sitt, og når jeg trodde rektoren var ferdig med å lese opp elevene, sa hun det jeg ventet minst. 

---------------------------------------------------------------------------------------

Liten start på sesong to, bare for at jeg ville starte med en gang. 

Broken: SESONG 2Where stories live. Discover now