Dag 48 || Een mooie(?) dag!

38 0 5
                                    

08:51

Nounou ik ben weer back, ohja ik heb nog een brief van het ROC Ter AA moet ik nogsteeds ff openen!! Ook ga ik zo kijken naar evt baantjes. En ik heb rugpijn! Top!

Gisteren was ik just minding my own business en depressief aan het doen in mijn kamer tot ineens Mandy (mijn mentor) binnen kwam lopen, eigenlijk wilde ik 'Rot op!' roepen maar ik deed het niet want eigenlijk wilde ik wel praten over mijn emoties. Even later kwam mijn andere mentor Jari binnenlopen. En toen hebben we nog mijn sociogram doorgenomen enzo. Nu voel ik me wel beter, want ik had gewoon wat heimwee en wilde naar mijn ouders toe. Plus ik voelde me niet zo lekker in mijn vel.

Grappig dat we beiden in de rangorde staan trouwens looll!! Van de 222 verhalen...

Grappig dat we beiden in de rangorde staan trouwens looll!! Van de 222 verhalen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oke ik ga nu weer ff, haijjee wordt een mooie dag vandaag, maar echt. 13 graden vandaag en vrijdag zelfs 17!!!

13:37

Ik moet het van me af praten, kijk er is binnenkort een examen van mijn zusje. Ze wilt zo supergraag dat ik kom kijken. Ik als grote zus ben dan natuurlijk meteen blij en enthousiast en wil dit natuurlijk graag zien. Nou ik zit dus gesloten en mag vrij weinig. Het enige wat er hoeft te gebeuren is dat mijn moeder mijn vader mailt of ik erheen mag en dat mijn vader antwoord dat het mag. Misschien onder begeleiding omdat hij en mijn mam ruzie hebben (kakscheidingen). En misschien ook niet omdat het me misgegund wordt en ewaja de wereld verkenkerd is. Maar dan is t in ieder geval geprobeerd. Kijk en mijn moeder vertikt dus te mailen om welke reden dan ook en zo wordt het helemaal niet geprobeerd. Als ze nu die koppigheid en haat richting pap aan de kant zette voor ons dan zou dat heel fijn zijn bedankt. Omdat ik daarover boos was tegen mam was ze dus superverontwaardigd en zou het niet haar schuld zijn als ik niet kon komen. (Maar zij vertikt het om mijn pap te mailen om het te vragen, dus is zij de boosdoener ze probeert het niet eens..) ik heb de laatste tijd fucking erge heimwee en dit helpt niet.                     dit is dan een stukje uit onze chat.

Cheyenne: Ik wil gewoon graag naar huis, en jij bent lekker vrij, je kan alles doen wat je maar wilt, dakota kan alles doen wat ze wilt, jullie kunnen gewoon naar de appie als je wilt, alleen naar buiten als je wilt, en zelfs zonder toestemming naar je kamer. en ik zit achter een hek opgesloten, dat je omwille van jouw eigen ruzie met pap dat vergeet vind ik gewoon heel erg. zet dat aan de kant en mail pap gewoon voor toestemming. hij zegt dan toch niet dat het niet mag. en als hij dat wel doet heb je het tenminste geprobeerd, zolang je niet mailt ben jij de boosdoener in het verhaal die ervoor heeft gezorgd dat ik weer een mijlpaal in mijn zusje haar leven mis. daarom ben ik boos. 

(13:52 Ff tussendoor nog een screenshot van de chat)

Nou je snapt vast wat ik bedoel like hoe oneerlijk is deze wereld hoe moeilijk is een stukje tekst typen naar je ex met de vraag of ik mag komen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nou je snapt vast wat ik bedoel like hoe oneerlijk is deze wereld hoe moeilijk is een stukje tekst typen naar je ex met de vraag of ik mag komen. Even naar de buitenwereld. Even vrijheid.. maar neeee ik moet weer is genaaid worden door alle foktop volwassenen om ons heen..

Oke nu ben k minder boos. Ik ga me na school weer eens de hele dag op mijn kamer verstoppen en ff huilen. Oke. Doei. Schiet me neer nu pls.

Kleuters...

Nu ga ik me weer als een kind gedragen.

Mijn libie in een internaatWhere stories live. Discover now