Dag 38

16 0 1
                                    

08:35

Gisteren was weer een topdag. Ik ben bij de soos geweest savonds want toen ik uit school kwam was ik meteen fase 2! Pap kwam langs en bracht wat spullies mee, waaronder 2 choco muffins een grote beer 6 verschillende soort oreo soorten, en spekkies in mijn favo merk (alleen frisia de rest lust ik niet.) en trancetto aardbei, ik had echt weer eten nodig. We zijn tot de conclusie gekomen dat gespecialiseerd pedagogisch medewerker hem nu even niet gaat worden, omdat ik dan mezelf wel is tegen zou kunnen komen en na ook een lang gesprek met mijn mentoren is social work een studie die ik ook altijd later nog zou kunnen gaan doen met elke mbo-4 opleiding maar dat iets als een schoevers opleiding of human talent development iets meer voor mij is, ik wist niet eens dat het kon eigenlijk, zat niet in mijn gedachtengang en nu ga ik er wat meer onderzoek naar doen okee doeii!

09:03

Ik kwam ff terecht bij nieuwe schoenen, ik vind die fila disruptors best leip opzich voor de zomer dit jaar en ze blijven lang goed zover ik het weet! Dusja hieronder een fototje van die schoenen

Ik kwam ff terecht bij nieuwe schoenen, ik vind die fila disruptors best leip opzich voor de zomer dit jaar en ze blijven lang goed zover ik het weet! Dusja hieronder een fototje van die schoenen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ben btw ook aangemeld op de open groep door mijn gemeente voor 22 juni, dan weet ik zeker dat er plek is.

12:16

Ik heb voor vandaag vrijstelling van gym gekregen dus kijk ik opnieuw naar studies, ik ga me niet meer laten beinvloeden door anderen. Als mijn beroepskeuze niet in iemands 'perfecte plaatje' van mij hoort jammer dan. Prima zorg kan ik mezelf in tegenkomen dus ik kijk naar iets anders.

Misschien is HBO Rechten uiteindelijk wat voor me, HRM of Communication and Multimedia Design Of misschien wel communicatie.  Die laatste twee zit een verschil in. Ff de uitleg hieronder, het sluit niet heel mooi aan trouwens lol. 

Communication & Multimedia Design

leiden je op tot game-ontwikkelaar, digitaal vormgever, interaction designer, programmeur of webdesigner.

Profiel:Best passend: Cultuur en Maatschappij
Taal:Deze opleiding wordt in het Nederlands aangeboden.
Beroep: - Conceptontwikkelaar
- Content Manager
- Online Producer
- Social Media Specialist
- User Experience Designer
Locatie: Arnhem


Human Resource Management

Profiel:Best passend: Economie en Maatschappij
Taal:Deze opleiding wordt in het Nederlands aangeboden.
Beroepen: - Personeelsfunctionaris
- Arbeidsconsulent
- Hoofd afdeling personeel en organisatie
- Intercedent
- Loopbaanadviseur
Locatie: Nijmegen en Arnhem


Communicatie

Profiel:Best passend: Economie en Maatschappij
Taal:Deze opleiding wordt in het Nederlands en Engels aangeboden.
Beroepen: - Communicatiedeskundige
- Junior communicatieadviseur
- Medewerker marketingcommunicatie
- Medewerker public relations
- Voorlichter
Locatie: -Griffier
Nijmegen en Arnhem

Rechten

Profiel:Best passend: Economie en Maatschappij
Taal:Deze opleiding wordt in het Nederlands aangeboden.
Beroepen: - Bedrijfsjurist
- Beleidsmedewerker
- Directiesecretaris
- Griffier
- Juridisch adviseur
Locatie: Nijmegen en Arnhem


Dit zijn vier studies die me oprecht aantrekken, Rechten vooral om het geld wat ik ermee verdien eigenlijk, maar ik ben ook geinteresseerd in politiek en rechten en hoe alles in nederland wordt geregeld. 

Communication en Multimedia Design en Communicatie zijn twee studies waar ik me op het moment het meest tot aangetrokken voel omdat ik creatief ben en dit een creatieve studie is + omdat het brede studies zijn en je er heel veel kanten mee op kunt gaan. 

13:04

Misschien ben ik eindelijk uit mijn keuze gekomen ik ga het overleggen om deze studie te gaan doen en kijken of dit bij me past;

https://www.summacollege.nl/opleidingen/opleidingen-overzicht/opleiding-detail/marketing-communicatie-en-evenementen-medewerker-marketing-en-communicatie-(bol)

http://www.roc-teraa.nl/opleiding/medewerker-marketing-en-communicatie/

Dan zal ik me zsm aanmelden en kan ik daarna kiezen voor (waarschijnlijk) communicatie, ik kan daarmee ook andere studies doen zoals commerciele economie en event planning maar dat zie ik dan wel weer, voor nu gok ik communicatie omdat je daarmee dus ook op de pr kan werken en niet mensen moeilijk gaan doen met die 'Hechtingsproblematiek' Like ik ben niet de hechtingsstoornis en iedereen doet alsof ik er dood aanga, leuk voor jou maar als ik iets wil ga ik het gwn rustig doen want met genoeg motivatie lukt me alles toch? Mensen moeten stoppen met kijken naar mij als het probleem en daarmee kan je niks maar ze moeten meer kijken naar 'wat kunnen we emee hoe lossen we het op ookal gaat het misschien nooit meer weg?' Like je gaat me niet zeggen je begrijpt niet hoe je hechtingsstoornis in elkaar zit en je krijgt psychoeducatie. Heel leuk en aardig allemaal maar ik moet nu een studiekeuze gaan maken en doen wat (——>)ik (<——-) wil doen later en niet de rest... maar okay top dit is het enige wat me nog leuk lijkt qua opleiding en iets anders gaan mensen me niet aanpraten top oke doei!

13:41

Ik heb zelfs al een beetje laptops gekeken voor volgend jaar, nu maar s ff kijken hoe ik t ga betalen lol, okey das een zorg voor later maar ewaja. Moet dan ook een telefoon hebben en hoe de kkfuck ga ik die regelen? Ja oke kutleven ik zie t dan wel.. 

school is dalijk voorbij, ik zit trouwens bij de jongerenraad!!! Als algemeen lid, dus das ook nice! Ewaja, morgen komt mn mams! Hopelijk is het gauw morgen, vanavond is het weer snacketendag. Dus das nice en voorderest wordt t wss vervelen... ik wil later een chinchilla. Oke doei nu ga ik echt I guess! 

Haijje

Mijn libie in een internaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu