Κεφαλαιο 28

16.4K 1.1K 32
                                    

Ειχε περάσει μια βδομάδα και ειχα ηρεμήσει λιγο . Τις πρώτες μέρες με επερνε ο ύπνος ξημερώματα απο την εξάντληση αφού δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω . Το γιατι ηταν παντα στις ερωτήσεις μου . Μια βδομάδα μετα ημουν καλυτερα . Εχθές ηταν η πρώτη φορα που κοιμήθηκα πιο ήρεμα . Τα παιδια προσπαθούσαν να με βγάλουν έξω αλλα δεν τα κατάφεραν . Η αρραβωνιαστικια του Μάρκου ηταν πολυ συμπαθητική και πολυ διακριτική . Δε με ρώτησε ούτε μια φορα τη έγινε . Ενα βράδυ που έλειπε ο Μάρκος με άκουσε που έκλαιγα και ήρθε στο δωμάτιο μου . Της τα είπα ολα και έμεινε εκει να μου κανει παρέα μεχρι να με πάρει ο ύπνος . Η Μαριαλλενα ηθελε να ερθει αλλα δεν της άφησα . Δεν υπήρχε λόγος . Ειχα αποφασίσει να επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα . Δε θα κρυβομουν μια ζωη .

Ηταν Τετάρτη και τα παιδια δούλευαν . Σήμερα θα τους μαγειρευα εγω . Ήθελα να κανω κατι να τους ευχαριστήσω. . Θα έκανα παστίτσιο .

Τους περίμενα σε καμια ωρα . Το φαγητο μου ηταν έτοιμο στο φούρνο . Το μονο που ειχε μείνει ηταν να κόψω τη σαλάτα . Χάζευα στην τηλεόραση οταν χτύπησε η πόρτα . Τα παιδια αποκλείεται να ηταν γιατι είχαν κλειδιά . Οταν την άνοιξα πάγωσα .

" σου είπα οτι θα σε έβρισκα "

" τι θες εσυ εδω ;"

" θέλω να μιλήσουμε "

" δεν εχουμε να πούμε τιποτα "

Προσπάθησα να κλείσω την πόρτα αλλα έβαλε το πόδι του και την έσπρωξε . Με μια κίνηση μπήκε μεσα .

" αν δεν φύγεις θα φωνάξω την αστυνομία "

" το πρώτο άτομο που σκεφτηκες να πας ηταν ο πρώην σου ;"

" δε σε αφορά τι κανω , τελειώσαμε "

" πες μου ,έκανες κατι μαζι του ;"

" δεν σε αφορά τι εχω κανει "

" απαντησε μου Σαντρα "

Άρχισε να έρχεται κατα πανω μου .

" Μαξ φύγε , δεν θέλω να μιλήσουμε , δεν θέλω τιποτα απο σένα "

" όχι πριν με ακούσεις . Μονο άκουσε με και μετα θα φύγω "

Με μια κίνηση με άρπαξε στην αγκαλιά του . Προσπάθησα να ξεφύγω αλλα δε μπορούσα .

" άκουσε με και μετα αν θες θα εξαφανιστω "

Απο τη μια ήθελα να τον ακούσω , αλλα απο την άλλη με ειχε πληγώσει τόσο πολυ . Πηρε τη σιωπή μου σαν ναι και άρχισε να μιλάει .

" οταν σε πρωτοειδα στο μπαρ μου έκανες εντύπωση . Δεν μου άρεσε πως σε κοιτούσαν οι άλλοι άντρες και έβαλα να σε απολυσουν . Ήλπιζα να σε ξαναδώ και μετα απο λίγες μέρες σε ειδα . Ίσως στην αρχη να ηταν και λιγο εγωισμός γιατι με αγνοουσες αλλα όσο σε γνώριζα τόσο πιο πολυ σε ήθελα . "

Πηρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε .

" οταν έγινε το σκηνικό με το Δημήτρη τον βρήκα . Του είπα να μη σε ξανα πλησιάσει και κάναμε μια συμφωνία . Του έδωσα τη δουλεια που ηθελε τόσο πολυ με τη συμφωνία να μη βρεθεί ξανα μπροστα σου . Όσο και να σε πλησίαζα έβαζες παντα ενα τοίχο ανάμεσα μας . Ειχα εξαντλήσει ολα τα μεσα . Σε ανάγκασα να παραμεινεις στην εταιρία μου με εκείνο το συμβόλαιο . Οταν σε ειδα με τον πρώην σου θολωσα "

Με κοιτούσε στα ματια όσο μιλούσε .

" εκείνη τη στιγμη έβαλα εκείνον τον άντρα να μπει σπίτι σου . Τη στιγμη που με πήρες τηλεφωνο να έρθω και άκουσα τη φωνή σου το μετάνιωσα . Αλλα ηταν πολυ αργα .οταν ήρθες σπίτι μου ήθελα να σου πω την αλήθεια αλλα φοβήθηκα . Φοβήθηκα οτι θα με εδιωχνες Σαντρα . Ειμαι ερωτευμένος μαζι σου . Ξέρω οτι ειναι πολλα αυτα που σου είπα τωρα αλλα θέλω να τα σκεφτείς . Εγω θα περιμένω , δε θα σε ξαναενοχλησω . "

Είχαν αρχίσει να κυλάνε δάκρυα στα ματια μου . Τα σκούπισε και με φίλησε στα ματια .

" αυτα τα ματια τα έκανα εγω να κλάψουν "

Δε κατάλαβα ποτε με άφησε απο την αγκαλιά του . Με συνέφερε ο ήχος της πόρτας που έκλεισε . Έπεσα απότομα στο καναπε . Τι μου ειπε τωρα ; Ειναι ερωτευμένος μαζι μου ; Και τωρα τι κανω ;

@ πρόλαβα να ανεβάσω και αλλο κεφάλαιο . Τι λέτε να κανει ; @

Παραφορος ΈρωταςWhere stories live. Discover now