Κεφαλαιο 1

49.6K 1.3K 36
                                    

Ηταν η Τρίτη μετα που δούλευα σε αυτο το μπαρ . Εδω και δυο μήνες ειχα φύγει απο το σπίτι . Ήθελα να ζήσω μονη μου . Ήθελα να σταθώ στα πόδια μου . Ειχα τελειώσει τη σχολή οικονομικών και μεχρι να έβρισκα μια δουλεια επρεπε να κανω κατι . Άφησα το βιογραφικό μου σε πολλές εταιρίες και περίμενα απαντήσεις . Το κακο ηταν οτι ήθελαν προϋπηρεσία την οποία δεν ειχα . Πως θα την αποκτούσα αν δεν έκανα μια αρχη ; Ο θείος μου ηταν αρχηγός της αστυνομίας . Μου ειχε πει οτι θα μπορούσε να με βάλει σε κάποια δουλεια αλλα δεν ήθελα να μπω κάπου με μέσο . Ήθελα οτι έκανα να το έκανα μονη μου . Ειχα χάσει τους γίνεις μου σε ενα ατύχημα και ηταν ο μόνος που μου έμεινε . Του ειχα υπερβολική αδυναμία αλλα τον ειχα παρακαλέσει να με αφήσει μονη μου . Κάπως έτσι βρέθηκα να δουλεύω σε αυτο το μπαρ . Τα λεφτα ηταν σχετικά καλα γιατι ο κόσμος που ερχόταν εδω ηταν πλούσιος και άφηναν καλα φιλοδώρηματα .
" Σαντρα κουνησου , έχει ερθει μια παρέα με πολυ σημαντικούς ανθρώπους που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή . Πανε να πάρεις παραγγελία . "
Το αφεντικό μου ηταν ένας συμπαθητικός κύριος . Πηρα το δίσκο και πήγα προς το τραπέζι τους . Ηταν γύρω στα έξι άτομα ολοι ντυμένοι με κουστούμια .
" καλησπερα σας . Τι θα μπορούσα να σας φέρω ;"
Σταμάτησαν να μιλάνε και με κοίταξαν . Κατι δεν μου άρεσε σε αυτούς τους ανθρώπους .
" εσένα σε σένα ποτήρι "
Αυτός που μίλησε ηταν ένας ξανθός , αρκετά ψηλός . Ωραίος θα έλεγα αλλα το ύφος του δεν μου άρεσε καθόλου .
" δεν ειμαι στο μενού κύριε , κατι αλλο ;"
Κατι τέτοιους τύπους τους απεχθανομουν αλλα επρεπε να κανω υπομονή αν δεν ήθελα να χάσω τη δουλεια μου .
" είμαστε εδω για δουλεια . Σταματα να φλερταρεις . "
Οταν γύρισα να δω ποιος μίλησε έμεινα με ανοιχτό το στόμα . Μελαχρινος , με γαλάζια ματια . Ηταν θεός .
" δεν μου αρέσει να μου λέμε τι να κανω Μαξ. "
Η ένταση στο τραπέζι ηταν έντονη .
"Και εμενα δε με αρέσει να καθυστερώ . Γι αυτο πάρτε κατι για να φύγει αυτη και να συνεχίσουμε . "
Για μενα μίλησε έτσι ; Ειχα εκνευριστεί τόσο πολυ . Μέτρησα μεχρι το δέκα για να μη μιλήσω . Μου έδωσαν την παραγγελία και έφυγα .
Ειχε πολυ κόσμο και έτρεχα πανω κάτω . Προς το τέλος της βραδιάς είχαν μείνει λίγα άτομα . Η βάρδια μου ειχε τελειώσει αλλα δεν ήξερα αν επρεπε να μείνω μεχρι να φύγουν ολοι .
" Σαντρα μπορεις να φύγεις , θα μείνω εγω μεχρι το τέλος . Πριν φύγεις όμως πανε λιγο σε εκείνη την παρέα . Θέλουν να πληρώσουν . "
Πλησίασα το τραπέζι τους και σταμάτησαν παλι να μιλάνε οταν με είδαν .
" ζητήσατε το λογαριασμό ;"
Ο μελαχρινος που απο οτι κατάλαβα τον έλεγαν Μαξ έβγαλε ενα φάκελο και μου τον εδωσε .
" αυτα νομίζω ειναι αρκετά . Μπορεις να φύγεις τωρα ."
Πόσο αγενης μπορει να ηταν ; Πηρα το φάκελο και έφυγα . Πήγα πίσω στο μπαρ να πάρω να τα πράγματα μου . Στο ενδιάμεσο η παρέα τους ειχε φύγει . Άνοιξα το φάκελο και δεν πίστευα στα ματια μου . Ειχε τόσα πολλα λεφτα . Μεσα στο φάκελο ειχε και δυο σημειώματα . Ενα για μενα και ενα για το αφεντικό μου . Έδωσα το χαρτι στο αφεντικό και άνοιξα να δω τι έλεγε το δικό μου .
' για την αποζημίωση σου '

Παραφορος ΈρωταςWhere stories live. Discover now