2.9

829 67 38
                                    

Kyungsoo uzaktan izlediği küçüğe bakmayı sürdürürken yanına gelen Baekhyun ile düşüncelerinden sıyrıldı. Utanmazca gülümseyen arkadaşına bakmak dahi istemiyordu. Yine, yeniden yakalanmıştı çünkü.

"Seviyorsan git konuş bence."

Diğerinin aptalca lafına göz devirip derin bir iç çekti rüzgarlardan daha kuvvetli. Aylar geçmişti onsuz. Mevsimler birbirine karışmış, Kyungsoo ona karışamamıştı. Hayatına sorunsuz bir şekilde devam ettiğini görmekti en çok canını acıtan. Yokluğunu hissetmiyordu, özlemiyordu, mutluydu ve olmaya devam edecekti.

Bir daha asla tekrar Kyungsoo'yu düşünmeyecekti. Jongin'in hafızasıyla garip bir oyun oynuyordu genç adam. O kayboluyor ve kendi de peşinden koşuyordu. Uzaktan onu arasa da ufak detaylara inmedikçe bulamayacağının farkındaydı. Yine de istemiyordu kaçmak isteyen küçük çocuğu rahatsız etmek.

En sonunda kendini derin bir çıkmazın içinde bulmuştu. Kitaplarını alıp Baekhyun'un boş boğazlığını bir kenara bıraktı ve rüzgarla dalgalanan saçına aldırmadan ilerledi sınıfına doğru. Onun yanından geçecekti birazdan. Kokusunu duyabilirdi belki, bugün rüzgar fazlasıyla kuvvetli esiyordu, onun iç çekişlerinden daha kuvvetli olmasın. Başını eğip göz temasından kaçındı, Chanyeol olduğundan yanında belki sesini dahi duyabilirdi. Kendiyle konuşurken hep yüksek olan, kimi zaman heyecan kimi zaman öfkeden, o kalın sesi duymak ne de mutluluk verirdi şimdi Kyungsoo'ya. Kalbinde çiçekler açtırırdı.

Fakat bu derin düşüncelerle göremedi üstüne geleni ve düşürdü kitaplarını. Böylece Do Kyungsoo tekrar tanıştı Kim Jongin'le.

-Azra

Çok uzun zamandır yazı yazmadım, ellerim hiç gitmedi. Yalnızca bir çevirim var DoKai belki ilginizi çekerse. İlk defa çeviri yapıyorum gerçi biraz acemiyim. Aylardır ilk yazdığım düzyazı bu oldu ve bunu tatlı Fanwar okuyucularına borç bildim, değersiz bir texting için bekleyeniniz oldu uzun zaman boyunca... özür dilerim. Diğer bölüm final!

Fanwar // KaiSooWhere stories live. Discover now