( gavin's pov)

Ross en ik spreken vaker en vaker af. Soms gaan we gewoon even naar het strand of het park. Hij en ik zijn heel close geworden de laatste tijd. " dus heb je nog plannen?" Vraag ik. " niet echt.. jij?" Vraagt hij. " geen idee. Ik denk mijn appartement afwerken, morgen trek ik er in." Zeg ik trots. " dus dan woon je officieel zonder ouders?" Ik knik. " cool.. woonde ik al alleen." Zegt ross. " zijn ze zo streng?" " nee, het is alleen... Ze verwachten te veel van me, terwijl mijn broers en zus beter zijn" zucht Ross zacht.  " jij niet?" Vraag ik.  " niet volgens mijn ouders..  Maar ik praat er liever niet over." Ik knik en geef hem een schouder klopje." Je bent cool." Glimlach ik. " jij ook. Ik moet gaan, ik zie je nog." Zegt ross en staat op.

( ross pov )

Ik kwam net thuis als mijn vader de keuken uit komt. " waar was je" vraagt hij. " het park.. waarom?" " waarom was je niet op je training?" Vraagt hij streng. " pap kom op.. Ik moet toch niet altijd gaan?" Zucht ik " je gaat naar de training je broers en zussen gaan ook, als je wat vaker zou gaan zou je het misschien beter doen." Zegt pap. " pap.. kom op, ik doe toch mijn best.." zucht ik zacht. Hij zucht en loopt weg. Ik zucht en ga naar mijn kamer. " weer een preek gekregen?" Vraagt Ryland. Ik knik alleen. " hoe.. waarom zijn jullie  zo goed?"  Vraag ik zacht. " omdat we  beter zijn misschien?" Zegt ryland met een grijns. Ik rol mijn ogen en pak mijn songboekje en zoek mijn gitaar van onder mijn bed. " ry waar is mijn gitaar?" Vraag ik. " welke gitaar?" Vraagt hij met een grijns. " zeg op! Waar is mijn gitaar?!" Zeg ik boos. " dat moet je aan pap en mam vragen." Zegt hij. Ik zucht en rol mijn ogen en sta op.

" pap.. waar is mijn gitaar?" Vraag ik als ok de keuken in ga. " die krijg je pas terug als je het beter doet" zegt pap. " wat?" " GEEN MUZIEK MEER VOOR JOU ROSS! ZOLANG JIJ GEEN GOEDE SPION BENT KRIJG JE JE GITAAR NIET TERUG, DESNOODS SLA IK HEM KAPOT!" schuuuwd pap boos. " m-maar.. mam?!" Snik ik. " je vader heeft gelijk ross, muziek is tijdverspilling en je berijkt er niets mee..  wees blij dat je je tekstboek mocht houden." Zegt ze. Ik zucht en veeg mijn tranen weg. " wat moet ik doen om hem terug te krijgen?" Snik ik. " een betere spion worden. Volgende week heb je weer proef training en dan zien we of die beter is.. tot die tijd heb je huisarrest." Zegt pap. " ik ben 19, je kan me geen huisarrest geven." " zolang je hier woont houd je je aan onze regels." Zegt mam. Ik knik en ga terug naar mijn kamer. " weer een preek?" Vraagt Ryland. " ja." Zucht ok en plof neer. " wel..  dat is niet mijn probleem. Trouwens..  wij zijn naar de film." Lacht hij en staat op. Wanneer de deur dicht is doe ik hem op slot en maak weer een paar sneetjes, dan ga ik terug naar de badkamer om de wonden te verzorgen. Dan ga ik terug de rand van het bad zitten en begin te huilen .  Ik haat mijn leven. Dan gaat mijn gsm.

G. Hey ross, hoe gaat ie?

R. Vreselijk.

G. Wat is er gebeurt?

R. Ruzie, ik heb huisarrest.

G. Wat heb je gedaan?

R. Ik wil er niet over praten.

G. Oké maar weet dat je ik je altijd wil helpen.

R. Je kan me met dit niet helpen.

G. Maakt niet uit, ik help 😉

R. Je heeft niet makkelijk op he?

G. Nope.. ach ja, het komt wel goed.

R. Ik hoop het.

G. Ik moet gaan. Morgen  woon ik officieel alleen.

R. Veel plezier. Bye

Gavin is zo aardig. De enige die aardig voor me kan zijn.. tot hij weet wie ik echt ben.

Secrets of the Spy'sWhere stories live. Discover now