1/1

11 1 0
                                    

Probudila jsem se na posteli myslela že jsem doma ve své posteli, ale jakmile jsem otevřela oči zjistila jsem ze nejsem doma, ale v nějakém pokoji. Vypadá to na chlapecký pokoj. Pamatuji si jak jsem byla večer v knihovně a pak jsem najednou před sebou viděla muže.. tak počkat..! Já jsem byla unešená! Ten muž mi dal před nos nějaký hadr a nejspíš mě uspal. Protřela jsem si oči a sedla si boleli mě nohy. Podívala jsem se po pokoji a byl pěkný. Velká postel, televize, pracovní stůl a to bylo vše na stole leželi nějaké papíry a notebook. Bylo tu i velké okno a samozřejmě dveře. Vstala jsem pomalu aby se mi nezamotala hlava a šla ke dveřím. Byly odemčené. Pomalu jsem z nich Vykoukla- nikdo nikde. Byla to Velká chodba a spoustu dveří asi 12 na první pohled, ale nepočítala jsem to. Viděla jsem schody. Sešla jsem je a naskytl se mi pohled na velikou místnost- obývák a kuchyně. V kuchyni byla veliká kuchyň a uprostřed ostrůvek. Pak jídelní stůl pro čtyři lidi. V obývací části byly dva velké gauče a televize. Velké Francouzké okno kterým šlo nádherně vidět na velikou zahradu. Ale stále jsem nezjistila kde to kruci jsem. Najednou se otevřeny vchodové dveře a stal v nich muž. Ten muž co mě nejspíš unesl. Byl vysoký, svalnatý, ruce potetované mohl mít tak 25let. Já stala na konci schodiště, přišel rychlou chůzi ke mě. ,,už jsi konečně vzhůru" řekl chladně. ,,kde to jsem? Kdo jsi?" Ptala
Jsem se roztrepaným hlasem. Odfrkl si. ,,jsme doma." Řekl. ,,doma?" Optala jsem se. Já rozhodne nejsem doma. ,,ano jsi doma. A já jsem Justin. Justin Bieber." ,,já jdu domu." Řekla jsem a vyrazila si to ke dveřím. ,,Tys mě asi nepochopila." Odmlčel se. ,,zustanes tu. Už na vždy." A mě spadla brada až na zem. ,,ale ale já tu zůstat nemůžu. A kde to vlastně jsme? Co moje rodina? Škola? A kamarádi? Budou mě hledat budou mě hledat a určitě najdou." Mluvila jsem pátý přes devátý. ,,jsme tu samy nejbližší vesnice je 6kilometrů daleko. Začíná ti nový život. Už nikdo nikoho ze svého života neuvidis. Hledat ze nejspíš budou ale já zaridim aby si mysleli ze jsi mrtvá. Mám vše promyšlené." To ne ne ne ne to nemůže být pravda. Ale já odsud vypadnu. Musí se mi to povést.

**********
O 5let později
Ano už pět let bydlím s Justinem. Zkoušela jsem několikrát utéct ale marně. Vždy mě chytil a pak i potrestal. Mlátil mě, znásilňoval mě. Trpěla jsem. Ale jen rok. Pak jsem pochopila ze není cesty ven. Teď je mi 26. S Justinem jsme se dali dohromady přejmenovali jsme se a odstěhovali. Žijeme spolu milujeme se a já mám vážně nový lepší život. Zní to šíleně ale ano mám se lip. Rodina a všichni si dávno mysli ze jsem mrtvá a už na mě zapomněli. A to je dobře. Mužů říct ze jsem našla sama sebe. Justin mě našel.

Třetí osoba
Emily měla 19 let když ji neznámý muž unesl když si šla pro knihy do knihovny. Ten muž byl Justin bieber kterému v té dobře bylo 22let. Pracoval pro obchod s bílým masem. Emily taky chtěl nejprve prodat ale něco se mu na ní zalíbilo a nechal si ji. Když udělala něco co se mu nelíbilo zbyl ji. Potrestal. Ona se marně snažila utéct. A nakonec mu podlehla. On skončil s obchodování a začali oba nový život daleko od starých vzpomínek. Teď spolu žijí šťastně na Floridě kde mají velký dům a spoustu novych přátel. Přijeli na Floridu emily jako Jessica somer, a Justin jako Jason McCann.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 24, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

UnesenáWhere stories live. Discover now