8.rész ~ Awakening - Ébredés

1 0 0
                                    

Jan-t álmában is pokol kínozta. Az a rengeteg démon és elveszett lélek, akik mind olyan bűnökért szenvedtek, amikért ő is megtehette volna. Az volt a különbség, hogy ő a családjáért kezdett néha vérengzésbe és nem azért, mert kedve szottyant hozzá. Azt a dühöt és vérszomjat addig nem érezte, ameddig Gorman-t meg nem ölte. Eszében sem jutott neki megkegyelmezni, még azután sem, hogy hajlandó lett volna segíteni neki felgöngyölíteni családtagja halálát. Racionális énje végig azt súgta neki, ha megkegyelmez, ellene fordul és a többiek is veszélybe kerülnek, amit nem kockáztathatott meg. Érezte, hogy a vérengzésnek nem lesz vége, ameddig mindegyiket meg nem öli, hogy a családját biztonságban tudhassa.

Megelevenedett előtte a pokol és az a szoba, ahol egy asztalra lekötözték és vagdosták, majd belenyúltak a sebekbe, hogy torka szakadtából üvöltsön a fájdalomtól. Számolni sem tudta hányszor kiáltotta Changmin nevét, míg végül érte ment és kiszabadította. Egy ismeretlen helyen állt, ahol egy furcsa lénnyel találta szemben magát. Úgy kerülgették egymást, mintha valamelyikük kiszemelte volna a másikat áldozatának. Igyekezett rossz célpont lenni és a kiszámíthatatlanságát használni. Egy jól időzített morgás és ordítás után a lény megtorpant és letérdelt elé, majd meghajolt. Elégedetten nézett rá, de belül meglepett volt, hogy az a lény, aki korábban nem hagyta nyugton, most behódolt neki. Néhány pillanat múlva ugyanúgy nézett ki, ahogy a másik lény is és akkor már megértette miért történt a dolog.

Szép lassan megbékélt új lényével, ami kezdett beleolvadni a már kiforrottba és ezzel azt, akivel megharapták egymást irányíthatja. Mintha rájött volna egy életbevágó dologra, úgy ült fel az ágyban. Halkan kimászott Changmin mellől, felöltözött és kiment a hátsó udvarra. A lépcsők tetején megállt, és ugyanúgy próbálta megérezni a lényt, ahogy a társainál és családjánál is szokta. Vére ott lüktetett az ereiben és csak arra várt, hogy felismerje. Nem is telt bele sok, a kriptáknál megérezte a lényt és elindult felé. Vérfarkasai és az éjszakát kedvelő családtagjai mind ott figyeltek rá, hogy ne essen baja. Biztonságban tette meg az utat, ami a kriptákhoz vezetett. Az egyikből egy ott nyugvó kémlelt kifelé és bámulta a Tele Holdat, ami kezdett rózsaszínné válni.

Alig hallhatóan mordult egyet, mintha hívta volna a lényt és akkor megjelent. Ugyanúgy ordított rá, mint álmaiban és legnagyobb meglepetésére újdonsült társa meghajolt előtte. Megfordult a fejében, hogy meg kellene ölnie azok után, hogy miatta került le a pokolba, ahol megkínozták és szörnyű dolgokat mutattak neki. A démon fújtatott, mert biztos megérezhette min törte a fejét, de nem fordult ellene, hanem kinyújtott karokkal a földig hajolt és várta az ítéletet. Lassan oldalra fordította a fejét és akkor látta meg a többieket, akik ledöbbenten álltak tőle nem messze. Dühösen mordult rájuk, és Changmin kivételével visszavonultak. A vérfarkasok a félhomályban vártak a jelére. Mindössze néhány perc alakult át azzá, amivé vált az új lény miatt. Oldalra billentette a fejét és halk morgás kíséretében megfordult.

Lucian állt mögötte teljesen letaglózva. - Hát ilyenné váltál. - Préselte ki magából a szavakat. Új társa lassan felállt és ellenségesen ordított eredőjére. - Te képes vagy arra, amire én nem. - A mondatára összezavarodott. - Ezzel a lénnyel uralhatod a pokol legmélyebb és legundorítóbb bugyrait is. - Döbbenten fordította fejét vissza a lény felé. - Már azt is tudod hogyan. - Cseppet sem tetszett neki, hogy Lucian ennyire érdeklődik a pokol iránt. Olyan részére vágyik, ahol minden pillanat szenvedéssel van tele. - Térj vissza és bosszuld meg a halálát! Kezdd vele. - Intett a lényre a háta mögött.

Hirtelen kezdett tisztán látni. Eredőjének kapóra jött, hogy uralta a lényt, akivel hadakozott, hisz egy volt azok közül, akik megölték a családja egyik tagját. Jól ismerte már és tudta, hogy a következő az lesz, hogy tanulja meg irányítani. Társa a háta mögött morogva jelezte, hogy valaki közeledik. Intett mindenkinek, hogy rejtsék el magukat úgy, hogy csak ő érezhesse a jelenlétüket. A művelet annyira jól sikerült, hogy a hívatlan vendég bemerészkedett a birtokra és egyenesen felé vette az irányt. Igyekezett uralkodni magán és visszaváltozott emberi alakjába.

Prohibited DesiresWhere stories live. Discover now