Pilot/Bevezető

18 0 0
                                    

Jan éppen a megszokott köröket sétálta végig. Imádta éjszaka az utcákat róni, mert az mindig megnyugtatta és kikapcsolta. Gondolataiba elmélyedve, de kellően éberen szelte az utcákat egészen addig, ameddig egy női sikolyt nem hallott. Eleinte nem izgatta a dolog, de a nő nem akarta abbahagyni és állandóan segítségért kiáltott.Néhány másodpercre annyira összezavarták a hangok, hogy nem jó helyen kanyarodott be és akkor látta meg egyik családtagját a földön fekve, vére hatalmas tócsában folyt ki belőle és a nőt is elkapta egy furcsa lény.

Igyekezett csendben maradni annak ellenére, hogy nemrég ölte meg egyiküket a vérvonalából. Annyira a nővel foglalkozóra koncentrált, hogy észre sem vette azt a hármat, akik mögé lopóztak. Hirtelen érte a felismerés és a hozzá legközelebb lévőnek egy gyors mozdulattal kitépte a torkát. Hirtelen futásnak eredt, hogy elkapja azt, amelyik a sikítozó nőt elkapta és kínozta, de szerencsétlenségére újabb kettő bukkant fel közülük és így már körbe volt kerítve. Sürgősen ki kellett találnia valamit, ha megakarta védeni a nőt, hogy megtudja mi miatt ölték meg egyiküket.

Még mielőtt léphetett volna, két ismeretlen srác bukkant fel és kaptak el egyet-egyet a lényekből, így nem volt más dolga, mint gyorsan elintézni a másik kettőt, mielőtt késő lesz! Pillanatok alatt tépte le az egyik fejét, míg a másiknak hosszú körmeivel felmarta a hasát és kiestek a belei. Ahogy felnézett, a nő sikolya hirtelen abbamaradt és vér spriccelt ki a nyakából. Hatalmasat morrant, mielőtt rávetette volna magát az utolsóra, de valaki visszahúzta.


- Hagyd elmenni! - szólalt meg az alacsonyabb.


- Nem! - ellenkezett.


- Később még elkaphatod. - mondta a magasabbik.


- Mi van ha nem lesz később? - a kételye teljesen helyénvaló volt.

Megindult ismét, lerázva magáról a két srácot, de nem jutott messzire, mert a falhoz szegezték. Cseppet sem tetszett neki, hogy akadályozták. Elégedetlenül megrázta a fejét, majd ellökte magától a srácot és ment tovább. Egyikükkel sem foglalkozott. Az egyik utcán vérnyomokat talált. Azonnal követni kezdte őket és nem izgatta, hogy óriási bajba kerülhet ezzel. Megtalálta a lényt. A vér az egyik épület tetejére vezette, ahol a lény próbálta csillapítani a seb súlyosságát. Úgy mászott fel a falon, mint egy démon, aki a plafonról akarta becserkészni az áldozatát.

Hangtalanul vetette át a lábát a tető szélén és mászott a sötétbe, hogy kifigyelhesse mire készül. Lassan közelebb merészkedett és akkor látta, hogy az utcán kiszúrt magának egy éppen arra sétáló nőt. Nem teketóriázott sokat. Támadni készült, de a lény még azelőtt eltűnt, hogy elkaphatta volna. Ez nem jelentett jót! Szíve a torkában dobogott és feszülten figyelt, de néhány perccel később észrevette, hogy valami nem is olyan távolról bámulta őt. Azonnal levetette magát az épületről és mikor leérkezett a földre, csak várt.

A lény nem sokra rá megjelent a tető szélén és hangosan ordított utána, majd elindult lefelé a falon. Üldözőből üldözötté vált, de ebből még kijöhetett szerencsésen. Megvárta, amíg a lény az épület közepéig ért, majd szaladni kezdett visszafelé oda, ahol a két srácot hagyta. A lény végig a nyomában volt, de csak fordult meg, amikor egészen közel volt hozzá. Megragadta a torkát és felemelte a magasba. Vicsorogva nézte, ahogy az életéért küzdött.


- Ne öld meg! - szólt rá a magasabb fiú.


- Törődj a magad dolgával! - mordult rá.


- Igaza van! - avatkozott közbe az alacsonyabb is. - Ha megölöd, azzal nemcsak a többit, de a gazdájukat is ránk uszítod!

A magasabb srác hirtelen lerángatta róla és a földre kerültek. Kezeit felnyomta a feje fölé, befészkelte magát a combjai közé és teljesen ránehezedett, hogy még csak moccanni se tudjon. Neki sem kellett több, mert azonnal küzdeni kezdett vele és egyáltalán nem adta könnyen magát. Egy ügyes csavarral a fiú dereka köré fonta a lábait, ezzel pedig vett egy nagy lendületet és máris ő került felülre, de a keze változatlanul rabságban volt.

Jobb napjain örült volna neki, de most nem. Felakart állni, de a fiú nem engedte és a teste is megfeszült a belé nyilalló fájdalomtól.

Prohibited DesiresWhere stories live. Discover now