Festen

65 0 0
                                    

Jeg våknet av at sollyset traff øynene mine. Jeg smøg meg forsiktig ut av sengen, og åpnet opp gardinene. Solen var stor og smilte inn til meg. Den varmet opp meg og hele rommet mitt.

Jeg gikk bort til klesskapet mitt, og fant den nye kjolen jeg kjøpte i går. Deretter gikk jeg ned på kjøkkenet og stekte bacon og kokte litt makaroni. Jeg gledet meg sånn til i kveld. Jeg er også veldig nervøs for å møte vennene til Lukas. Håper de tar imot meg ok. Etter den gode frokosten gikk jeg inn på badet og tok en lang dusj. Etter den lange dusjen tok jeg på meg den nye kjolen. Jeg følte meg så fantastisk i den. Det var som om den var skapt for bare meg. Jeg så på klokken. Den var 18.00! Det var bare en time til han hentet meg. Jeg sminket meg så fort jeg kunne og startet å krølle håret mitt. Da jeg endelig var ferdig med å krølle håret mitt hørte jeg noen ringe på.

Jeg løp ned trappen og åpnet hovedøren. Der stod han, den perfekte Lukas. Øynene hans ble store når han så meg. Jeg smilte til han. "Hei", sa jeg med en rolig stemme. Han svarte ikke, bare kikket på meg. Jeg sukket og ga han en lang og god klem. Han omfavnet meg med de store sterke armene sine. Det var så fantastisk. Lukas er så god. Han holdt rundt meg og viste meg veien til bilen. Vi satte oss ned, og han begynte å kjøre bort til festen. 10 min senere hadde vi ankommet den. Vi gikk ut av bilen. Rett foran oss kunne vi se et stort hvitt hus som var omringet av en grønn gressplen og et stort badebasseng. Vi gikk sakte inn i huset, hele huset duret av den høye musikken. Ungdommer danset og løp rundt med ølbokser. En gutt med nøttebrunt hår kom smilende bort til oss og ga Lukas en god klem. Deretter så han på meg og sa "Så du er Ina, Lukas har fortalt så mye om deg". Lukas stirret på vennen og dunket han i skulderen. Vennen lo stille. "Jeg heter Carl det er veldig hyggelig å hilse på deg". Jeg smilte til han og sa "det er hyggelig å hilse på deg og". "Følg meg turtelduer, vi må skaffe dere noe drikke", ropte Carl til oss. Vi fulgte etter han. Jeg har aldri drukket alkohol før, og jeg var ikke så veldig begeistret for å drikke det, men det blir teit om jeg sier nei. Carl ga meg og Lukas en ølboks hver. Jeg åpnet den sakte opp og tok en sipp. Det smakte dritt! For å ikke virke sær fortsatte jeg å drikke og takket for øllen. Jeg og Lukas satte oss i en sofa og begynte å snakke sammen. Etter noen minutter kom det en annen gutt som satte seg ved siden av meg. Han var sykt full, og med litt var det oppkast overalt. Jeg satte fra meg ølboksen og løp inn på do for å vaske meg. Det var så typisk at han akkurat skulle sitte ved siden av oss. Jeg gikk tilbake til der jeg og Lukas satt, men han var der ikke. Jeg tok derfor ølboksen min å begynte og lete etter han. Jeg tok en slurk av øllen. Den hadde en mer søt smak nå. Den var mye bedre. Jeg drakk mer og mer. For hver slurk ble jeg mer sløv. Jeg ble så sliten og svimmel. Jeg skulle akkurat til å sette meg ned, men sofaen ble byttet ut med to armer som deretter førte meg til et rom. Han lukket døren bak oss. Han slapp meg ned i en stol. Det var Carl som hadde tatt meg inn hit. Han gikk bort til meg, og strøk meg på kinnet. "Stakkars du er helt fortapt du", sa han med en medfølende stemme. Han tok den ene armen rundt meg og førte meg bort til sengen. Den var god og myk. Han la seg ved siden av med og holdt hardt rundt meg. Han stirret på meg med intense blå øyne. Jeg ville finne Lukas. Det begynte å bli ukomfortabelt, men jeg karte ikke og komme meg vekk. Han var for sterk. Han kom nermere meg og leppene våre møttes. Det var et vått og saftig kyss. Dette var det jeg husket av festen.

Sånn! Nå kom den ut. Håper dere liker dette kapittelet.😉
Vote & kommenter 😋
-Ida☺️

Drunk on LoveTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang