Verste dagen i mitt liv!

63 0 0
                                    

"Huff! Det er skole i dag", sa jeg til meg selv og rullet ut sv sengen. Det positive var at det var fredeg, som betyr at det er en dag til jeg skal møte Lukas! Jeg tok på meg et par svarte leggings og en utrolig stor og deilig hettegenser. Deretter tok jeg på meg noen brune høye sko, og løp ut døren.

Da jeg kom inn i skolebygget var det mange som stirret på meg. Hadde jeg gjort noe galt? Det var minst ti stykker fra klassen min som stirret og visket.

Det så ut som de akkurat hadde sett et spøkelse. Jeg gikk forbi dem så fort som overhode mulig. Jeg små jogget inn i klasserommet. Da jeg kom inn snudde nesten alle jentene seg. Jeg ble veldig sjokkert. Hvorfor får jeg så mye negativ oppmerksomhet?

Jeg var nesten på gråten, men plutselig var Lukas bak meg og ga meg en stor god og lang klem.

"Hei, snuppa, gleder du deg til i morgen?", sa han.

"Ja, ser veldig fram til det", svarte jeg med en rolig stemme.

"Men du jeg lurte......"

Lukas ble avbrutt av Lexi og Mimmi som gikk mellom oss. "Hei, dere! Hva skjer", skrek de på likt.

"Hehe, ingenting", sa Lukas. Han virket veldig ubekvem.

Heldigvis kom læreren inn, og avbrøt den rare samtalen.

Vi satte oss ned på de vonde stolene, og læreren begynnte å undervise. Jeg klarte ikke å konsentrere meg så jeg tok opp mobilen min for å logge inn på Facebook. Jeg tastet inn passord og brukernavn, men det ble ugyldig. Jeg prøvde flere ganger, men jeg kom ikke inn.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Endelig var den lange dagen ferdig og det var tid for helg. Så sliten som jeg var hadde jeg klart og overbevise meg selv om at jeg måtte til kjøpesenteret for å handle tøy til festen. Da jeg var på vei mot bussholdeplassen møtte jeg på Lukas.

"Hei, Ina", sa han med en lys stemme.

"Hei", sa jeg til han og smilte.

"Du, Ina er det du skrev på Facebook i går sant eller..?"

"Skrev jeg noe på face i går?", spurt jeg.

"Eee ja", sa Lukas nølende.

"Hva var det jeg skrev da?"

"Du skrev, hold dere langt unna Lukas. Hvis dere snakker til han så dreper jeg dere, jeg vil ha han for meg selv.

PS: hater spesielt:

Sabrina, Lina, Sara, Shirin og Carolina".

"Det der er facerape", sa jeg svakt. Det var derfor alle jentene stirret stykt på meg. De som har skrevet dette har sikkert byttet passord på brukeren min. Jeg kjente en klump i magen som ble større og større. Halsen ble like tør som en ørken og tungen ble til sandpapir.

"Jeg tror deg Ina", sa Lukas og stirret på meg.

Jeg fikk øyekontakt og tårene presset på.

Lukas kom nermere meg og klemte meg hardt.

"Alt kommer til å gå bra Ina jeg lover deg", sa han med en sympatisk og myk stemme.

Langt unna så vi den røde bussen. Han holdt meg i hendene, og dro meg sakte opp. Bussen stoppet, og vi gikk inn i bussen. Det var utrolig mange på bussen blant annet Sabrina, Lina, Sara, Shirin og Carolina. "Ånei", visket jeg til Lukas og lente hodet mitt på skulderen hans. Jentene stirret utrolig stykt på meg, huff!

Heldigvis skulle jeg av på neste stopp.

"Neste stasjon er Roseløkka", sa damen. Det var der jeg skulle gå av. Jeg ga en stor klem til Lukas, og gikk av bussen. Deretter gikk jeg inn i Roseløkkashopping senter. Jeg gikk til den fineste kjolebutikken. Jeg lette og lette, men jeg fant ingen spesielle kjoler. Nå var det bare en seksjon av butikken som jeg ikke hadde lett i. Plutselig skimtet jeg et rosestoff. Jeg tok ut kjolen. Det var lyserosa roser overalt. Den var litt over kneet mitt, og basen på kjolefargen var svart. Jeg løp til prøverommet, og prøvde den på. Den satt helt perfekt!

Jeg gikk til kassen og betalte for den. Jeg gledet meg veldig til festen i morgen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Håper dere liker kapittelet.

Sorry for at jeg ikke har lagt ut på en stund. Skal prøve å skrive mer 🌸

1000takk for alle leserne, setter stor pris på det❤️😚

Drunk on LoveWhere stories live. Discover now