Første skoledag

90 0 0
                                    

Pip pip!

Jeg ble vekket av en høy skarp lyd fra mobilen min. Jeg fomlet i mørket etter den. Da jeg endelig hadde fått skrudd av vekkeklokken min rullet jeg dovent ut av sengen. Jeg vil ikke på skolen!

Jeg tar på meg et par super trange jeans og en plane t-skjorte, over dette slenger jeg på meg en stor jakke.

Da jeg har gjort dette tar jeg pennyboardet mitt og kjører bort til skolen.

Jo nærmere jeg kommer skolen jo større klump blir

det i magen. Til slutt klarer jeg ikke å tenke på noe annet enn skole så jeg mister balansen og faller av brettet.

Hele kroppen min gjør vont. Jeg klarer ikke og bevege på meg. Jeg blir mer og mer sliten og det eneste som føltes riktig nå var å lokke øynene.

To hoder stirrer på meg. Det er helsesøster og en veldig kjekk gutt. Han har brunt bølgene kort hår og store brune øyne. Han smiler forsiktig til meg med de kritt hvite tennene sine. Jeg smiler tilbake.

"Det ser it som du har brukket hånden din i et veldig stykt fall", sa helsesøster med en hes stemme. "Hadde det ikke vært for denne gutten hadde du enda ligget der ute", sa hun å smilte. Hun snudde seg mot oss og lokket døren. Nå var det bare meg og han. Hjertet mitt gikk i hundre. "Hei jeg er ny her! Hva heter du?", spurte han. "Vel.... eeeee.. jegjeg..... heter Ina", stammet jeg. "Hva heter du da?, spurte jeg forsiktig. "Jeg heter Lukas", sa han og stirret meg i tett i øynene.

Drunk on LoveWhere stories live. Discover now