3.8

4.4K 324 168
                                    

Arabadan indim ve kapıyı kitleyerek dağ evine girdim. Ayak seslerimi duyan kişinin inlemelerini duymamla kapıyı sertçe kapatarak içeriye girdim.

Acar beni görmesiyle gözleri irice açılırken gülümseyerek karşısındaki berjere oturarak bacak bacak üstüne attım. "Selam, Acar. Beni özledin mi?"

Ağzı bağlı olduğu için bir şeyler desede anlamadım. Yine de başımı salladım. "Tahmin etmiştim, kolay unutulan birisi değilim." derken kendi kendime güldüm.

Çantamı başka koltuğa atarken oturduğum yerden kalkıp ağzını açmamla suratıma tükürmesi bir oldu. İğrenerek yüzümü buruştururken geri çekildim.

"Şimdi sana ne yapmalıyım?" dedim sinirle. "Sarhoş edip tecavüze uğratmamı ister misin?" Gözlerimi kıstım. "Pardon öyle düşünmeni sağlamalıyım."

Alayla güldü. "Yapsana."

Gülüşünü taklit ederken, "Daha güzel fikrim var." dedim cebimdeki çakıyı ve bir ilaç şişesini çıkarttım. "Aletini kesmemi mi istersin, yoksa düşürmeni mi?" Gözleri irice açılırken zevkle güldüm.

"Ne?" dedi nefes nefese.

"Tercih sunuyorum. Sen onu da yapmamıştın." dedim nefret dolu bir sesle.

Alayla güldü. "Yapamazsın." demesiyle birden ciddiyete bürünürken hiç düşünmeden bacağına bıçağı saplamamla acıyla inledi. Bıcağı geri çekerken inlemeleri haykırmaya döndü. Bıçağın üzerindeki kanı tişörtüne silerek temizledim.

"Ne demiştin?" dedim dikkatle yüzüne bakarken.

"Yiyorsa elimi çözsene!" diye bağırdı.

Güldüm. "Sen de yiyorsa ben ayıkken yaptırsana!"

Sarılarak bana baktı. "Aptalsın." dedi acıyla kıvranırken. "Sana o şekilde acı vermedim, Işık. Sadece öyle olduğunu düşün istedim."

Sarsılarak ona baktım. "Bu aklından geçmediği anlamına gelmiyor." dedim tükürürcesine.

"Senden nefret ediyorum." dedi net bir sesle. "Ama onu yapacak kadar şerefsiz değilim."

Tüm kanım çekilirken elimdeki bıçak düştü. Gözlerim dolarken ona baktım.

"Bu oyunda bir kişi zararlı çıkacak." dedim dolu gözlerimle ona bakarken.

Başını salladı. "Ya sen ya da ben."

Ben de başımı sallarken çantamdaki laptop'u çıkartarak onun göreceği bir yere koydum. "Önce tüm gerçekleri gör. Seni yaşadığına neden şaşırmadığımın cevabı bu. Diyalogları sana söyleyeceğim, inanmak senin tercihin."

Videoyu başlatırken kenara çekildim ve izlemesini beklerken sessizce onu izledim.

•••

Bunun sonunda sizce kim zararlı çıkacak?

Bir de aklınıza takılan sorular neler?

İntikamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin