[7] Panebože! Ano!

3K 110 10
                                    

Jeho tvář se stáhne v bolesti. ,,Vypadni odsud a už se nevracej. Je ti to jasný? Jestli tě tady ještě někdy uvidím,zabiju tě sám"uslyším za sebou chladný hlas a otočím se. Můj Bůh zkázy. Oči se mu lesknou hněvem a jsou tmavší. Vlasy do vše stran.  Ronald se urychleně hrabe na nohy. ,,Ještě se setkáme!" ,, Jedině v pekle!"zaječím na něj. Pak zmizí.

Rozbrečím se a padnu Dracovi do náruče. On mě jen objímá. Nic neříká. A to mi vyhovuje. ,,Měly bychom na oběd"zamumlám. On mě vezme za ruku a společně jdeme. Já se ještě rychle převléknu do šatů. Vlasy si nechám rozpuštěné. Cestou dolů mě zastaví Draco. ,,Hermiono,jsi v pořádku?"zeptá se se starostí a já se na něj usměju. ,, Právě že jsem. Jako by ze mě spadla nějaká tíha. Mám pocit,že se to všechno vyřešilo víš? Cítím se šťastná"řeknu zamyšleně a on se na mě usměje. ,,Tak to mám radost princezno"řekne a já zrudnu. ,,Takhle jsi mi už dlouho neřekl"zašeptám a on se na mě usměje s jiskřičkami v očích. ,,Naposledy dneska v noci princezno. "zamumlá a políbí mě. Přitáhnu si ho k sobě. ,,Tohle jsme nepotřebovali vědět lidi!"vykřikne někdo za mnou a já se otočím a zrudnu. Celá parta. Plus Carter. ,,No co. Nemáte svoje zážitky,musíme vám říkat ty naše. Viď baby?"řeknu a on se zasměje. ,,Nová přezdívka jo?"zeptá se Zabini a já se zasměju. ,,Tu jsem vymyslela v noci, když Draco jako mim-"začnu a oni vykřiknou. ,,Dost!" Začnu se smát a radši odejdu dolů.

Posadím se ke stolu. ,,Narcisso. Ráda vás po dlouhé době vidím. Kdo by řekl že v tomhle domě se budou lidi tak málo vídat"začnu se smát a ona semnou. ,,Jsi nějaká šťastná. Copak se děje?"řekne a já posmutním. ,,Ale nic. Jen mám narozeniny. Dnes mi je devatenáct. Ale nikdo si na to nevzpomněl"řeknu šeptem a ona mě obejme. ,,Já si myslím, že vzpomněl."zašeptá mi do ucha a pak si sedne.

***

Když je po obědě,tak si rychle sbalíme všichni věci a sejdeme se u brány. Napůl se usměju. Oni asi vážně zapomněli..... zamračím se a setřu slzu. Za chvilku dojdou i ostatní. ,,Jdeme?"zeptá se Draco a ani nečeká na odpověď a rovnou nás přemístí.

Když otevřu oči,tak vykřiknu překvapením. Jsme v Doupěti. Všude jsou samé balónky. Na stěnách jsou fotky se všemi, kteří jsou tu semnou. Všude jsou konfety a tam vzadu je stůl. Stůl,nad kterým levituje číslo devatenáct. Radostí se vrhnu okolo krku svého přítele. Brečím radostí. ,,A já se bála, že jsi zapomněl"zamumlám, protože vím, že to je jeho práce. ,,Na tvoje narozeniny? Nikdy lásko"řekne se smíchem a něhou. Pak odstoupí a všichni se ke mě nahrnou s gratulacemi. Dávají mi dárky. Začnu je rozbalovat.

Od Ginny: kniha lektvarů,bylinek a pak romantika

Od Blaise: náramek

Od Pansy: Nádherné červené šaty

Od Harryho:  Náušnice

Od Cartera:  Voňavku a boty

,,Děkuju. Jste hrozně hodní"řeknu nadšeně a pak se obrátím na Draca. Ten tam stojí. Najednou si klekne. Vytáhne krabičku a otevře jí. V ní se třpytí diamantový prsten. Zakryju si rukou pusu. ,,Hermiono Jean Grangerová. Prožili jsme toho spolu hodně. Dřív jsme se nenáviděli a teď se milujeme. Miluju tě celým svým srdcem. Jsi štěstí mého života. Bez tebe si ho už neumím představit. Jsi moje světlo. Jsi můj záchranný bod. Když se topím v temnotě, které je v mém životě spoustu,vzpomenu si na tebe a ty mi mysl ozáříš jako maják. Miluju tě hrozně moc a chci aby jsi semnou strávila zbytek života. Vezmeš si mě a uděláš mě tím nejšťastnějším mužem v celém vesmíru?"zeptá se a já si dám ruku před pusu. ,,Panebože! Ano!"vykřiknu radostně a skočím mu okolí krku. On mě políbí a pak mi nasadí prsten.

 On mě políbí a pak mi nasadí prsten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Štěstím se rozbrečím. Otočím se na Ginny a ona na nic nečeká a obejme mě. Obě se smějeme. Pak mě obejmou všichni. Na konci je Harry. ,,Kdo by řekl,že se vdáš za Malfoye a budeš Hermiona Malfoyová"řekne udiveně a já se usměju. ,,Nikdo. A proto to je tak úžasný"řeknu a pak se převléknu do šatů od Pansy

 A proto to je tak úžasný"řeknu a pak se převléknu do šatů od Pansy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na ruku nárameka a vezmu si také nové boty.

Pak se usměju a věci si zabalím a uložím je do prostoru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak se usměju a věci si zabalím a uložím je do prostoru. ,,Jdeme kempovat?"zeptám a oni přikývnou.

***

Už jdeme několik hodin na slunci a mě je hrozný vedro. Pak to uvidím. ,,Jezero! Prosím! Že můžeme!"řeknu nadšeně jako malé dítě a otočím se na Draca. Ten se na mě směje. ,, Jasně že jo kotě. Co bych pro tebe neudělal moje budoucí ženo"řekne a já se široce usměju. ,,Budoucí žena. To zní moc hezky"řeknu něžně a on mě políbí. Přitáhne si mě k sobě a rozepne mi šaty. Já mu sundám tričko a kalhoty. Pak odstoupí a sundá si vše kromě boxerek. Pak se na sebe podíváme a jako jeden skočíme z "útesu" do vody.

Když mě ta voda obejme, zpanikařím. Začnu kolem sebe kopat a mlátit. Nemůžu se dostat nahoru. Já-

Najednou mě někdo vytáhne a já se silně nadechnu. Začnu kašlat vodu. Podívám se na nějakýho kluka. Je docela hezkej. ,,Děkuju"zakašlu odpověď a chci odejít,ale on mě pořád drží. ,,Co mi udělat protislužbu kotě?"zašeptá a nalepí se na mě. Odstrčím ho. ,,A myslíš si, že tenhle snubák nosím na ozdobu?"řeknu jízlivě a rukou mu zamávám před ksichtem.

Ztuhne a pak se podívá za mě. Ušklíbnu se a přitisknu se k Dracovi. Ten mě obejme kolem pasu a propaluje toho kluka pohledem. Ten se zamračí a odejde. Zasměju se a otočím se. ,,No jo. Zachránce na bílém koni"řeknu pobaveně a on se na mě podívá. ,,Se ani nedivím, že po tobě jel. Tvoje postava a a provizorní plavky je vražedná kombinace."řekne a já se ušklíbnu. ,, Alespoň vidíš,s čím se musím potýkat já každý den."řeknu a pak ho potopím.

Navždy spolu [Dokončeno]Where stories live. Discover now