[5] New friend

3.1K 126 21
                                    

Celou dobu se pevně držím Harryho a v duchu proklínám Draca, že mě jen tak opustil.  Bez jediného slova! No skoro.

Sesednu z koštěte. Protáhnu se. Pak otevřu oči a nechápavě se rozhlédnu. ,,Co?"zeptám se, když na mě všichni koukají. ,,Máme o tebe starost Mio"začne opatrně Ginny a já se zamračím. ,,Proč?" ,,Tohle místo ti nedělá dobře a-"nestihne to dokončit. ,, Ještě vy začněte"syknu a pak se rozeběhnu do pokoje.

***

Zamknu se a svalím se na postel. Nechám téct slzy. K čemu jsem se to upsala? Lucius mě nenávidí. Draco si zmizel a nevím kdy se vrátí. A mojí kamarádi mi říkají, že mi to tu neprospívá. Tak proč tady vlastně jsem?!

***

Ráno mě vzbudí sluníčko. Vstanu,jdu do koupelny,kde se učešu. Pak se na sebe podívám. Rty jsou staženy do pevné linky a mezi staženým obočím je vráska. Povzdechnu si. Vždyť to je svobodný člověk. Nejsem tu od toho,abych mu rozkazovala. Jsem tu, protože ho miluju. No a co,že si někam vyrazil a nic mi k tomu neřekl. Je mu skoro dvacet. Umí se o sebe postarat. A s tím vydechnu,rty se usmějou, obočí se stáhne do normálního tvaru a ta zlost v srdci se rozpustí. I do očí se vrátí jiskry.

Rozeběhnu se k balkonu. Tam se opřu o zábradlí a zhluboka se nadechnu. Tak čerstvý vzduch. ,, Krása viď? Ale tím nemyslím krajinu. Ale tebe"ozve se za mnou ten hlas, který jsem chtěla slyšet. Vyjeknu a otočím se. ,,Draco!"vykřiknu a skočím mu okolí krku. Zasměje se a taky mě obejme. ,,Kde jsi byl sakra!? Nic jsi neřekl"řeknu trochu naštvaně a podívám se na něj. On se na mě usměje.

,,Byl jsem za svou tetou. Ne Bellatrix. Ta je mrtvá. Za jinou. Dnes se pořádá ten ples u ní a já jim řekl,že tě tam beru. Takže za hodinu se jde pryč. A neboj. Zrzka a jizva jdou taky. I ta čokoláda a mopsík"řekne a já se začnu smát nad těma přezdívkama. ,,A Roger?" ,,Ten už je doma"řekne a já stáhnu tvář smutkem. ,,Ani jsem se nerozloučila"řeknu a pak mi to dojde. ,,Za hodinu?!"vyjeknu a dám mu rychlou pusu,při který se zamračí a přitáhne si mě k sobě. Polibek prohloubí. Zamručím slastí. Pak se ale odtáhnu. ,,Nejde to. Musím se jít chystat. Kolik vůbec je?" ,,Dvě hodiny odpoledne. Spala jsi dlouho."řekne a já přikývnu. Pak jdu ke skříni.

***

Se spokojeným úsměvem se na sebe podívám do zrcadla.

Vlasy

Vlasy

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Šaty

Usměju se na sebe a pak jdu za Dracem

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Usměju se na sebe a pak jdu za Dracem. Když mě uvidí,tak se zarazí a úplně zapomene, že mluvil s kluky. Jde ke mě a něžně mě políbí. ,,Jsi nádherná zlato."zašeptá mi do ucha a já se široce usměju. ,,Ty taky lásko"zašeptám a mám pravdu.

Opravdu je nádherný.... Uslyším odkašlání a otočím se. Ginny. Hned se k ji vrhnu a obejmu jí. ,,Omlouvám se,jak jsem se včera chovala Ginn"zašeptám a ona mě obejme. ,,Ne. To já se omlouvám. Chovala jsem se hrozně. Odpustíš mi to?"

,,Vždycky a všechno"zasměju se a ona semnou. ,,Seš kočka Mio" ,,Ty tak Ginny"řeknu a mám pravdu.

 ,,Seš kočka Mio" ,,Ty tak Ginny"řeknu a mám pravdu

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Pak se otočím k Pansy a taky ji pochválím šaty.

Pak se otočím k Pansy a taky ji pochválím šaty

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Pak se otočím na Draca. ,,Kolik jsi říkal, že máš bratranců?"zeptám se a on se usměje. ,,Neříkal. Jinak mám dva. Thea a Cartera. Pak je tam jedna sestřenice. Penelope. Mudlovského původu. Jsou s Theem manželé"řekne a já se usměju. Alespoň někomu to vyšlo....

***

,, Připraveni na přesun?"zeptá se Zabini a pak se všichni přemístíme před obrovským dům. Chytnu se za ruku se svým princem a jdeme dovnitř.

,, Drahoušku! Ráda tě zase vidím"vrhne se na nás nějaká žena a hned obejme Draca. Pak se obrátí na mě. ,,Vy musíte být slečna Grangerová. Těší mě. Já jsem pro vás Anastasia drahoušku"řekne mile a pak mě obejme. Obejmu jí nazpět. Pak k nám přijdou tři lidi. První je holka. Jde ke mě. ,,Ahoj. Já jsem Penelope. Kdykoliv si můžeme pokecat. Kamarádka by se mi hodila"zakření se na mě a já ji úsměv oplatím.

,,Hermiona. Mě taky."zasměju se. Pak se obrátím na ty dva kluky. Oba mají úhlové černé vlasy a jeden má modré oči. Jde ke mě. ,,Jsem Theo. Těší mě"řekne a políbí mi ruku. ,,Mě taky těší. Jsem Hermiona. Přítelkyně Draca"řeknu a on se na mě usměje. Pak ten druhý kluk. Zelené oči.  ,,Já jsem Carter. Škoda že jsi zadaná. Hned bych po tobě skočil"řekne a zakření se. Zrudnu.

,, Bohužel nemohu říct to samé, protože bych šla tady po princátku"zasměju se a on se mnou. ,,Jinak jsem Hermiona. Pro tebe klidně jenom Mia"řeknu mile a on mi políbí ruku, zakření se na mě ještě jednou a pak odejde. ,,Máš milý bratrance. I ta sestřenice je fajn." Řeknu a on se na mě usměje. Začne hrát hudba. ,, Pojď si zatancovat lásko"vyzve mě k tanci a já jeho výzvu příjmu.

Chytne mě za pas a já mu dám ruce na šíji. Tiskne mě k sobě a mě to vůbec nevadí. Naopak. Pohybujeme se v rytmu hudby. ,,Kde je tvůj strýc?" ,,Na cestách. Někdy vás seznámím. Jinak sis získala Cartera."řekne a já se usměju. ,,Je hodnej. Padli jsme si do oka"řekne vesele a on se zamračí. ,,Ale neboj. Jeho jsem si oblíbila,ale tebe miluju Draco Malfoyi"řeknu pobaveně a políbím ho.

Ozve se odkašlání a já se od Draca odtrhnu. ,, Smím prosit slečno?"zeptá se srandovním hlasem Carter a já se podívám na Draca. Kývne. A kývnu i já.

Pohybujeme se do rytmu. ,, Hodíte se k sobě. Jste pro sebe jako stvoření"řekne a já se usměju. ,,Jsme spřízněné duše. Stejný patron."zašeptám a podívám se jinam. ,,Tak to blahopřeju! Ty nejsi čistokrevná že ne?"zeptá se najednou a já ztuhnu. ,,Ne. Nejsem"řeknu chladně a on se zasměje. ,,Klid. V téhle rodině na tom nikomu nezáleží. Ani mě ne. A ani Dracovi a jeho matce. Bohužel to o jeho otci říct nemůžu. Jak to s ním zvládáš Mio?" Nadechnu se. ,,Hned první den jsme se pohádali. Já mu řekla že je to egoistický idiot a odešla"zamumlám a Carter se rozesměje. Zrudnu. ,,Tak to jsi zvládla perfektně! Potřeboval to." Začneme se oba smát.

Navždy spolu [Dokončeno]Место, где живут истории. Откройте их для себя