7.Kapitola

496 31 3
                                    

Když jsme přijeli domů byli jsme úplně hotový "Kde ste byli?" ptala se máma. "U kamarádky!" řekla Bee. "U jaký?" zajímala se. "U Lucy!" odpověděla Bee. "A co jste tam dělali?" pokračovala ve výslechu. "No jako kouřili, šňupali dali jsme si trojku!" oznámila jsem. "Nechápu kde na tohle chodíš. Jděte se převlíct" rozkázala a smála se, protože si myslela, že si dělam srandu. "Ona si myslí, že si děláš srandu!" řekl Daniel. "Pssst" řekla jsem a začala jsem se smát. Došli jsme se do pokoje převláct a pak na nás volala máma, ať jdem dolů, že nám chce něco říct. "Takže víte, že s vámi kluci budou chodit do školy. Vy je tam provedete! Ale taky tu plati pravidla

Za 1. Žádné párty ve všední den! Jen o víkendech.

Za 2. Žádný sex pod mojí střechou se známostí na jednu noc.

A za 3. Doma se nechlastá a nehulí. Venku si dělejte co chcete.

Rozumíme si?" zeptala se máma. "Mami nedávej nám tu přednášky, už jsme dost starý na to, aby jsme věděli co si můžem dovolit!" řekla jsem znuděně . "To se ozvala ta pravá!" řekla. "Už jsem radši z ticha!" konstatovala jsem. "Jo a pokud jde o dnešní odpoledne. Tak budete uklízet!"  rozkázala. "Ale proč?" namítala jsem. "Protože jste se vcera, ani neobtěžovali zavolat" řekla a odešla. "Asi nám nezbývá nic jinýho než jí poslechnout." odvětil Daniel. Začali jsme uklízet, já jsem vytírala, Bee vysávala, Daniel s Lukem umývali okna, James utíral prach a Jai umejval nádobí. "Neni tu žádná žinka!" řekl Jai. "Nahore v koupelne!" zakřičela máma z obýváku. "Dobře jdu tam!" řekl. Já jsem dál vytírala jenže jsem omylem kopla do toho kýble "Doprdele!" zařvala jsem. "Padej pro hadr!" řekla máma. Šla jsem nahoru pro hadr, cestou jsem narazila do Jaie, ten me přitiskl ke zdi. "Včera se mi to s tebou líbilo!" pošeptal a usmál se. "No já si to nepamatuju. Takže si to budeme muset zopakovat!" řekla jsem a začala jsem mu rozepínat knoflíčky u košile. Jenže v tom jsem slyšela jak někdo jde po schodech. Odlepili jsme se od sebe a  já šla pro ten hadr. Potom co jsme měli vše hotový tak všichni až na mě šli spát, nedivim se jim, dvě patra uklidit neni jen tak. Byla jsem zpocená, tak jsem si šla dát sprchu. Byla jsem si jistá, že všichni spí tak jsem se nezamykala. Já když se sprchuju tak jsem schopná tam jentak stát a nechat po sobě týct ty horký kapky vody klidně 30 minut a stejňak mi to nestačí. Slyšela jsem klapnout dveře, ale asi mi hrabe, tak jsem to neřešila. Stála jsem otočená čelem ke zdi, takže jsem nic neviděla. Někdo mi položil ruce na moje boky a dal mi pusu na rameno. Leknutim jsem nadskočila. Otočila jsem se a byl to Jai "Ahoj krásko" řekl a začal mě líbat. Já jsem ho zastavila "Počkej! Než se spolu vyspíme! Chci aby jsi věděl, že já nechci vztah!" řekla jsem mu na rovinu. "S tim se počítá! My jsme jen kámoši s výhodama!" oznámil a pokračoval v líbání.

Nová část! Doufám, že se líbí. Jinak teď části nebudou moc často. Začala škola a neni čas. Ale budu se snažit přidávat, aspoň jednu část týdně. Děkuju moc za votes <3  a  děkuju @MajkaAEmirka za komenty moc potěší :) <3!

Sexy dealerkyKde žijí příběhy. Začni objevovat