{Kapitel 18}

3.5K 27 9
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Hela gänget kommer in och ger mig kramar och tjejerna gråter och sen åker vi hem. Men just nu sitter jag inne på mitt gamla rum och tänker.

Snart kommer det hända en attack på huset, och jag ska spela med och låtsas som att jag inte har en aning om vad som händer. Men sen antar jag att jag ska jag bli 'kidnappad'. Jag vet att det låter idiotiskt men jag måste verkligen få veta om det är min bror eller inte.

Jag vet inte hur eller när attacken kommer hända men det är väl bara att räkna ner dagarna.

〰️〰️〰️

Morgonen därpå vaknar jag av att någon bredvid mig rör sig. Jag vänder försiktigt på huvudet och andas ut när jag ser Noah ligga bredvid mig. Men han låg inte bredvid mig när jag somnade?

"Sovit gott babe?" frågar han med fortfarande stängda ögon.

"Mmm" svarar jag kort och sätter mig upp.

"Vet du vad jag tycker vi ska göra? Jag tycker att vi ska åka ut på en... dejt" säger han och drar ner mig i sängen igen.

"Jasså det tycker du? Ja men varför inte?" svarar jag och ler.

"Jag måste jobba lite men vad sägs om middag ikväll? Klockan 19;00 kanske?" säger han och ler tillbaka.

"Låter toppen" svarar jag och ger honom en kyss på munnen.

Efter att ha legat och myst i ungefär en halvtimma säger Noah att han måste jobba, så han klär på sig och lämnar mig i rummet.

Tänk att jag ska på dejt, med Noah. Sjuuuukt. Inte visste jag att han var den sortens kille?

〰️〰️〰️

Jag har precis tagit på mig och gått ner till köket för att äta frukost. Så fort jag kommer in rusar James, Sarah och Dylan fram till mig.

"Sätt dig ner! Du måste ta det lugnt!" säger Sarah snabbt medans hon leder mig till bordet.

"Jesus, jag är skjuten i magen. Inte huvudet" svarar jag henne.

"Jag hörde att du och Noah ska på dejt imon?" säger Sarah och vickar på ögonbrynen. Jag suckar som svar och börjar gå upp till övervåningen.

〰️〰️〰️

Klockan blir snabbt sju och här står jag i min vita playsuit och vita fila skor vid ytterdörren och väntar på Noah som bara skulle springa upp och hämta sin mobil. Jag hör hur snabba steg hörs i trappan och ser Noah springa ner i en kostym och le mot mig.

"Redo?" frågar han och jag nickar som svar.

Vi hoppat in i en av Noahs snygga bilar och han börjar köra iväg. Jag har inte fått reda på vart och jag kommer förmodligen inte få reda på det heller.

När vi kommer fram ser jag att det är en lyxig trerätters resturang och vi går in. Väl inne får vi vårat bord och vi går och sätter oss innan vi beställer.

〰️〰️〰️

Efter någon timme eller två har vi ätit upp vår mat och nu sitter vi bara och pratar.

"Du, jag har nåt jag vill säga" säger Noah.

"Aa, vad är det?" frågar jag.

"Jag gillar dig. Seriöst. Jag har aldrig gillat någon, och jag vet inte varför men jag känner nåt speciellt för dig, jag kan inte förklara vad men det är något." säger han och tittar ner i sina händer.

"Jag gillar dig med" svarar jag och ler.

One last touchحيث تعيش القصص. اكتشف الآن