Capitol 4

121 15 3
                                    





Mă trezesc cu greu , tot corpul îmi este amorțit și mă uit în cealaltă parte a patului . Este goală . Mă așteptam la asta într-un fel , dar speram ca nu se va întâmpla . Mi-aș fi dorit să mă trezesc alături de el , dar se pare ca lucrurile frumoase nu durează mult . Îmi caut telefonul să văd cât este ceasul dar rămân scoată de ceea ce vâd pe noptieră .

Un trandafir negru criogenat superb . Este minunat . Iubesc trandafirii negri , pentru că sunt special și atât de rari , iar acum am unul chiar în fața mea . Cum este posibil asa ceva ? Iau și bucata de hartie neagră pe care este scris atât de frumos cu alb " Nu mă uita , iubito ! Dante .

Mâna mâna îmi tremură incontrolabil și simt lacrimile din nou cum îmi inundă ochii . Nu a plecat pur și simplu , mi-a lăsat ceva în urma lui . Un trandafir care pentru mine reprezintă mai mult decât o mie de cuvinte și un mesaj prin care îmi spune sa nu îl uit . Îmi așez mâna la baza gâtului și încerc să îmi stăpânesc suspinele când simt ceva în jurul gâtului . Colierul lui , cu inițială lui este acum la mine . Dante , mi-a lăsat ceva al lui . Ce nume frumos , dar totuși cu o semnificație aparte , la fel ca cele două păsării . Nu mă așteptam la asta , nu mă gândeam că ar face asta .

Merg cu greu spre baie după ce îmi așez trandafirul exact lângă pat . Ce vâd în oglindă mă sperie . Corpul meu gol , plin de mușcături . Oare de ce nu m-am gândit la asta ? Dar cel mai mult mă sperie felul cul arată gâtul meu , am un mare D format din mușcături . Știu ca asta mi-a făcut-o pe terasă , dar oare de unde au apărut celelalte ?

Îmi fac repede un dus deci Mi-ar fi plăcut să îi simt mireasma pe pielea mea încontinuu . Cobor repede scările după ce am reușit să acopăr orice urmă lăsată de el și le întâlnesc pe cele doua prietene ale mele pe canapea , supărate .

- Hei ! Ce s-a întâmplat cu voi ? Mă așez pe fotoliul meu așteptând un răspuns din partea lor .

- Aseară a fost un dezastru total . Îmi spune Anastasia când mai ia o gură de cafea .

- De ce ?

- Ieri a fost ziua lui Moretti , iar baietii sau chinui din greu să îi facă o petrecere surpriză . Adică a fost atât lume și el nici măcar nu și-a făcut apariția . Când am plecat cu toții de aici , a spus că pleacă acasă să își facă bagajul pentru că azi pleacă și după vine .

- Dar nu a mai venit , ne-a făcut să îl așteptam toată noaptea , baietii s-au supărat . L-am sunat cu toți dar niciun răspuns .

Ieri a fost ziua lui ? Cum poate fi posibil , 6 Iulie . El și-a petrecut ziua de naștere cu mine , a fost toată noaptea cu mine . Și-a mințit prietenii , când el defapt nici nu plecase de aici . Dar de ce ? De ce a vrut să își petreacă ziua de naștere alături de mine ? Într-un fel mă simt atât de bine dar in același timp atât de prost .. A abandonat orice și a stat cu mine , a făcut dragoste cu mine toată noaptea . Iar acum pleacă ? Unde pleacă ? De ce pleacă ?

- Unde pleacă ?

- De unde a venit , Italia .

In Italia ? Pe celălat continent , dar de ce  tocmai acum . Parca abia venise de o lună . Vreau să aflu mai multe de la fete dar mi-e frică să nu stârnesc suspiciuni .

- A venit doar pentru o lună ? Gen vacanța ?

- Din câte am aflat de la băieți așa face in fiecare an , vine in America pentru o lună apoi dispare din nou . Nimeni nu stie unde sta sau ce face acolo .

- Când mă gândesc că arată ca un Adonis , dar misterul acesta parca îl strică , de ce nu poate fi și el ca prietenii lui . Intervine și Cassandra in discuție .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A I M E EWhere stories live. Discover now