Capitol 1

205 13 1
                                    







            ''Ce să fac eu intr-o zi ce se Ivește ?Ce sa fac eu intr-o zi fără tine ?
Când noaptea se mărește , ziua însorită nu aduce zăpadă .Eu sunt un trandafir uscat , în grădina iubirii. Renunță , inima mea ! Renunță , nimeni nu te aude . Ca de pildă , un licurici în ploaie .. Te duci intr-o clipă ...Eu sunt pe moarte , pentru ca EL să mă țină în brațe și să mă iubească toată viața .

              Tu nu ai văzut niciodată , că eram ca florile de plastic udate .Niciodată , nu ai văzut ! Că noi am dansat mereu , pe cioburi de sticlă .Așa ești tu ...Totul seamănă cu tine ,m-am topit în mâinile tale . Am uitat ...Adio ..! Orice ar fi , trebuie să fie fără tine .Nu voi mai rămâne în golul tău ,am uitat ...Tu nu ai văzut niciodată , aceasta era soarta noastră .Nimeni nu aparține nimănui .Nimeni niciodată ...Tu nu ai văzut niciodată .Sfârșitul era deja scris ,m-am topit în mâinile tale ...

             M-ai mințit că mă iubești privindu-mă in ochii ,te-ai jucat cu inima mea .Mi-ai spus să tac când am vrut să vorbesc .Inima mea nu mai rezista. Te-am iubit atât de mult încât focul din mine erupe din clipa in clipa mai mult .Totul era asa frumos .Trăiam intru glob de cristal alături de tine . Uita te !Uita te la mine acum , din iubirea mea pura , ai făcut un monstru ...

              Mi-ai spus sa mă ridic și sa plec din viața ta , m-am întors mereu chiar dacă mă alungai . Eu mă întorceam mereu . Uita te uita te la mine acum în ce m-ai transformat..

               M-am ridicat și am plecat . Uita te , uita te la mine acum. Paharul asta gol , e sufletul tău , pustiu și rece.. "

               Îți vedeam privirea în persoanele din jurul meu , îți simțeam prezența în casă . Își auzeam răsuflarea de fiecare dată când mă puneam în patul în care odată , a fost martorul iubirii noastre . Te simțeam peste tot , unde eram eu erai și tu . Până intr-o zi ...

                Ziua în care m-am rupt de lume și am știu că tu nu te vei mai întoarce niciodată , acasă . Ceva în mine s-a rupt , inima mea bătea puternic de frică , spaimă ... interiorul meu sânge și poate că o mai face și acum , dar este bine ascuns . Mi-am ascuns durerea pe care nimeni nu mi-a înțeles-o . Nicio persoană nu este capabilă să înțeleagă conexiunea noastră puternică , sau poate acel ceva ce a fost până când tu ai dispărut .

                Mi-ai lăsat doar goluri în urmă . Ai spus doar trei cuvinte pe care nu cred că le voi uita vreodată cu adevărat " NU MĂ UITA " . Nu am puterea să o fac și nu cred că sunt capabilă de o asemenea performanță .

                Mi-e greu să îmi imaginez că o alta EA este acum la pieptul tău . Că o strângi puternic în brațe așa cum cândva .. mă strângeai pe mine . Că poate acum îți sărută buzele trandafiri așa cum numai eu o făceam . Că mâna ta , se joacă acum în parul ei , așa cum îmi făceai mie , pentru că afară era furtună și nu puteam dormi de frică . Zâmbetul de care m-am îndrăgostit poate acum i se arată doar ei , sau poate cu ea , ești un alt tu . Mi-e atât de greu ... fără tine !

                 Ea îți știe problemele !?
Te cunoaște la fel de bine ca mine ? Mi-aș dori să te întreb asta , dar nu pot , nu îmi dai posibilitatea să îți aud vocea ...


                      •Aimee •
                      •Dante •










               - Fetelor , oficial suntem libere pentru aproximativ trei luni . Ce propuneri aveți ?

              - Având în vedere că nu am mai avut timp de plajă , primul lucru pe listă este bronzul .

            Cum spunea una din cele doua prietene ale mele , Cassandra , oficial suntem în vacanță . Este ultima noastră vacanță în calitate de studente la medicină . Ultimul nostru an alături de profesori și colegi . Ne-am gândit , toate trei , ca această vară să fie de neuitat . Să știm că nu ne-au trecut 4 ani din viață degeaba .

A I M E EUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum