Capitol 3

95 14 2
                                    



Mi-as dori sa pot
Puteam să spun la revedere
Aș fi spus ceea ce am vrut
Poate chiar am plâns pentru tine

Dacă știam că va fi ultima oară
Mi-aș fi rupt inima în două
În încercarea de a salva o parte din tine

Nu vreau să simt altă atingere
Nu vreau să încep un alt foc
Nu vreau sa știu un alt sărut
Nici un alt nume sa-mi cada buzele
Nu vreau să-mi dau inima departe
Un alt străin
Sau să înceapă o altă zi
Nici măcar nu va lăsa soarele înăuntru
Nu o să mai iubesc niciodată
Nu voi mai iubi din nou

Când ne-am întâlnit prima dată
N-am crezut niciodată că voi cădea
N-am crezut niciodată că m-aș găsi în brațele tale
Și vreau să mă prefac că nu e adevărat, omule, că ai plecat
Pentru că lumea mea se întoarce și se întoarce și se întoarce și eu nu mă mișc

Nu vreau să știu acest sentiment dacă nu ești tu și cu mine
Nu vreau să pierd o clipă
Hoooo ouuu
Și nu vreau să dau altcuiva cea mai bună parte din mine
Aș prefera să ..

Nu vreau să jur că nu pot
Aș vrea să pot, dar nu voi
Nu voi mai iubi din nou
Nu voi iubi niciodată
Din nou

I'll Never Love Again




Ziua mi-a început cum nu se putea mai bine . Am fost trezită mai mult forțat decât voit , când cele două prietene mi-au tras cu putere draperiile și au lăsat razele soarelui să îmi pătrundă în cameră . Uneori mă întreb de ce nu dețin și ele un permis de conducere , pentru că acum nu mă m-ai aflam într-un mall . Eram in camera mea , închisă și savurând o carte bună , dar se pare ca planetele nu se aliază cu mine .

- Aimee , ce spui de rochia asta ? Îmi flutură Anastasia o rochie corai prin fața ochilor . M-am asezat atât de bine pe acest fotoliu încă mi l-am și încălzit .

- Este superba , doar ia-o odată și să ne tirăm de aici .

- Încă mă întreb dacă nu cumva ești un bărbat ascuns in corpul unei femei .

Ajunsă acasă , primul lucru pe care îl fac este să mă ascund din nou in obscuritatea camerei mele . Momentele in care am nevoie de liniște sunt foarte prezente pentru mine . Singurătate este aliatul meu de nădejde . Poate că asta mi se trage din copilărie , fiind mai tot timpul singură sau cu o bonă care prea puțin se interesa de mine . M-am retras în cărți sau în muzică . Pianul fiindu-mi singurul prieten care îmi stie povestea cu adevărat din spatele zâmbetului meu .

După o baie lungă și revigorantă , cobor camera pianului . Mi-am rezervat o camera specială pentru asta , izolată fonic . Nu voiam să le deranjez pe fete chiar dacă nu au fost de acord , spunându-mi că le face plăcere să mă asculte . L-am acordat pentru început cu câteva note ușoare și mi-am asezat mai bine scaunul . Prin muzică îmi descarc toate frustrările și toate nemulțumirile față de propria persoană . Acordurile melodiei mele preferate mă induc in propria mea lume . I'll Never love Again este melodia mea preferată , încă din primul moment in care am auzit-o , am încercat să o învăț și într-un final am reușit . Sună atât de bine . O piesă de dragoste , suferința și plină de regrete , cântată de o persoană a cărei inimă este mai rece ca un iceberg este o antiteză dar cu toate acestea o cânt din suflet .

Privirea lui îmi apare din nou în minte , cu acei ochii și acel zâmbet misterios . Cu ochii închiși parcă privesc un film ce se derulează fără întrerupere in fața mea .

- Nu știam că ai pasiuni ascunse .

Într-un moment în care inima mea ratează câteva bătăi , ochii mei acum deschiși privesc posesorul vocii , pe care nu îmi doream să o aud prea curând . Vocea lui îmi provoacă furnicături în tot corpul și nu am nici cea mai vagă idee cum aș putea să reacționez în acest moment . Dar cred că privirea mea spune multe .

A I M E EWhere stories live. Discover now