Capitol 2

82 13 0
                                    





           " Bună mamă ! Oficial sunt în vacanță , mai am un singur an și voi devenii ceea ce mi-am dorit . Sunt bine , mă inteleg de minune cu fetele , te salută și ele . Asptept să mă suni când poți . Te iubesc , mama ! Ai grijă de tine "

             Apăs pe un ultim buton și astept ca mesajul pentru mama să se trimită . Arunc telefonul pe pat și mă îndrept spre baie . În dimineața asta m-am trezit foarte bine dispusă , fiind un lucru ciudat pentru mine , dimineața nefiind punctul meu forte .

             În bucatarie , cele două maimuțe sunt așezate cu capul de blatul mobilei și cu câte o ceașcă de cafea în față . Mă abțin cu greu să nu râd iar Cassandra observă asta și îmi aruncă o privire urâtă .

              - Nu mai râde de noi , vrăjitoare-o ! Cum de tu nu ai nimic și unde naiba ai dispărut ? Te-am căutat peste tot până ne-a spus Lorenzo că ai plecat singură spre mașină , dar nu atât de singură . Știam că se referă la sacoul pe care îl aveam noaptea trecută pe mine. Dar prefer să rămână doar pentru mine , și nu e vorba doar de incredere dar pentru mine seara trecută rămâne un mister . Acest bărbat misterios și-a pus amprenta și pe visele mele deoarece în cele cinci ore dormite am avut doar chipul lui .

            - Păcat că ai plecat atât de repede aseară . Nu știi ce zeu ai pierdut , pe la 4 dimineața și-a făcut apariția prietenul lui Mateo ! Aimee , bărbatul ăsta îți poate oferii un orgasm doar privindu-te .

              - Aprob ! Parcă și mie îmi curgeau puțin belele după el . Chiar dacă Alicante era lângă mine , parcă nu îmi puteam lua privirea .

             - Este ceva între voi ? Mă trezesc întrebând și o văd roșind în obraji mai mult decât ar trebui.

             - Nu știu fetelor , de mult se ține după mine , dar parcă aseară l-am văzut cu alți ochi . Am simțit ceva de neexplicat când dansam . Ne spune visătoare Anastasia . La fel ca o fată îndrăgostită .

                - Mi s-a părut un bărbat destul de ok , nu văd nimic rău în a încerca să ai o relație cu el . Spun in timp ce îmi așez cana cu licoarea magică pe masă și mă alătur lor .

               - Este într-adevăr un bărbat minunat , însă îmi e frică , până acum am avut relații pasagere , niciuna serioasă . El este înconjurat doar de fete frumoase iar eu ...

              - Aseară , mi s-au părut multe fete frumoase însă privirea lui era axată doar pe tine .

              - Aimee , și dacă nu v-a funcționa ? Dacă pun suflet și totul se năruie ?

             - Nu ai de unde să știi dacă nu încerci !

             - Dar tu , Aimee ? Tu când o să încerci ? Îmi spune Cassandra privindu-mă fix in ochii .

O întrebare bună , însă nu dețin un răspuns până acum . Nu cred că a existat un bărbat care să îmi atragă atenția îndeajuns de mult . Poate doar aseară ... când acel tânăr misterios m-a privit în ochi .

- Nu am un răspuns , dar nici nu îmi doresc să găsesc unul acum . Am alte priorități . Le spun când apropi ceașca de cafea .

- Ești tânăra , mult prea frumoasă și pur și simplu pierzi niște ani minunați din viața ta . Aimee , nu se mai întorc iubito. Să știi ! Îmi spune Cassandra zâmbind .

- Fetelor , mi-e foame !

- Mereu schimbă subiectul ! Își dă Anastasia ochii peste cap și mai bea puțină cafea . Eu spun să mâncam în oraș , am curățat prea bine bucătăria și îmi pare rău de muncă mea ca să mi-o strice Cassandra cu talentul ei inedit de cel mai prost bucătar !

A I M E EΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα