1.

1.8K 66 3
                                    

Încă o zi idioata de școală. Am intrat în liceu, trecând pe lângă majoretele alea josnice, care tot ce stiu face e să scuture niste pampoane colorate si să se învârtă pe terenul de baschet.

Am trecut de asemenea pe lângă tocilarii scolii, care probabil repetă pentru ceva concurs la care o să meargă si, normal, o să castige.

"A-Alice.." Nu! Era..era Jason? Ochii mei s-au deschis uimiti, buzele mele s-au lipit într-o linie dreapta, si am continuat să merg. Dacă nu văd, nu-i adevărat, dacă nu văd, nu-i adevărat!

"Alice, ti-am t-terminat tema la c-chimie." Jason spune încet,de parcă am fi in biblioteca.

Acesta îmi întinde caietul cu mâna tremurânda, fără să mai respire. Ok, dacă pateste ceva, eu nu am nicio vină, nu?

"Mersi, Jason."

Jason este genul de tocilar timid, care se pierde pe holuri, însă dacă îi iei ochelarii si îi ciufulesti părul, poate fi considerat un elev oarecare. Deja ma priveste prea insistent, deci, am tulit-o!

"ALICE MARIE DAWSON!"

Am simțit cum sunt trasă brutal de lângă Jason, vocea disperată care îmi striga numele era a celei mai bune prietene, Jessica Reed. Suntem prietene din grădiniță. Are părul lung si saten, drept, ochii căprui, si e o fire impulsiva, care are glumele mereu la ea si stie sa ma asculte.

"Nu pot sa cred! Nu mai vorbi cu Jason! Simt că o să îmi ia locul."

Tonul Jessicai era apăsat, încercând să pară nervoasă, sau supărată, însă nu se putea abtine sa nu râdă.

"Jess, fă bine si întelege că sunt varză la chimie, iar Jason e.. "

"E..?" Se strâmbă la mine.

"Tocilar olimpic pe tară"

Am început să râdem bătând palma. Eu sunt pe a 9-a iar ea pe a 8-a, deci profităm din plin de pauze, ca să mai barfim si noi.

"Ai auzit noile vesti?" Zâmbetul ei larg de pe fata m-a făcut si pe mine să zâmbesc. E nebună. Are ea ceva în minte..

"Crezi că o să fie ceva bunăciuni?"

"Wow, stai. E doar un profesor." Chicotesc, dându-mi ochii peste cap.

"Defapt doi. E unul de sport si unul de chimie." mă corectează ea.

"Mhm. Nu îmi pasă. Atâta timp cât nu mă pune să alerg, sau să fac ceva exercitii, e bine." Spun nepăsătoare, lingandu-mi buzele.

"Fuck.." spune printre dinti. "Am engleza si e deja 08:04! Ne vedem.. pa All!

S-a întors rapid si a fugit pe scări. Eu cred că am desen. Am mers de-a lungul coridorului, însă nu am gasit clasa. Fuck. Am urcat scările, ajungand la etajul unu. Am străbătut coridorul, singurul sunet existent fiind sunetul scos de tocurile mele. Treceam în viteză pe lângă mai multe clase, chimie, muzica, geografie, sport.. însă m-am oprit in dreptul sălii de sport. Am deschis usor usa, pentru că auzeam niste gemete înfundate... ce dracu' ?

Daddy IssuesTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon