25 - Naplnění citové potřeby

4.1K 305 88
                                    


Sevřel si spodní ret mezi zuby, když mu stáhl kalhoty a malá lampička na nočním stolku odhalila jeho vztyčené mužství v plné kráse. Zadržel dech, potlačil touhu se na něj vrhnout. Nechtěl to uspěchat. Toužil mu dát najevo, co vše pro něj znamená, svou lásku, kterou k němu hořel. Zahodil ten nepotřebný kus oblečení, za ním letěly do neznáma i jeho pyžamové kalhoty a brýle. Ihned nato se položil na bok vedle něj, přitáhl si ho k sobě a znovu se přitiskl na jeho ústa, bloudě rukama po zádech. Levou nohu mu přehodil přes stehna a mimovolně vyklenul pánev, když se jejich mužství dotkla.

Odhrnul mu pramen vlasů z obličeje, zadíval se do Severusových černých očí, doufaje, že i když to nevidí, alespoň to vycítí. Užíval si jeho hlazení, dech se mu zkrátil. Nemohl se toho nabažit. V té chvíli se cítil volně jako pták, aniž by myslel na to, že je to zřejmě naposledy, co se tak cítí. Byl si jist, že ráno odejde. Ale i když mu ta obava svírala útroby, násilím ji potlačil. Hodlal ten čas nepromarnit a udělat mu z toho nezapomenutelný zážitek. Toužil mu ukázat, že i když je Potter, tak to mezi nimi nic nemění. Stále to byli oni dva. Šlo přece o jejich duše, ne o hloupá jména.

„Strašně dlouho jsem o tomhle snil," zašeptal, něžně klouzaje svými rty po Severusově tváři. „Ne o sexu," upřesnil, „ale o té vzájemné blízkosti. Přál jsem si vedle tebe usínat, objímat tě, probouzet se s tebou v objetí."

„Nic takového jsi ani nenaznačil," podivil se, prsty putuje po hrbolcích páteře od krku až k hýždím.

„Nemohl jsem," vysvětlil a polibky pokračoval na jeho zjizvený krk. Každou jednotlivou linku způsobenou Voldemortovým hadem zulíbal a jazykem polaskal. Litoval, že jeho dovednosti nesahají tak dalece, aby mu je mohl odstranit. Jemu nepřekážely, bral je jako mužovu součást, avšak věděl, že Severusovi vadí a připomínají mu odporný zážitek. „Nebyl jsem připravený říct ti pravdu. Ani teď nejsem. Ale už s tím nic neudělám. Už je to všechno na tobě." Jemně ho položil na záda a obkročmo se na něj posadil, podpíraje se rukama o postel vedle Severusova hrudníku, aniž by rty opustil jeho pokožku. Neudržel v sobě vzdech, když mu silně sevřel boky.

„Jak to myslíš, na mně?" ptal se chraptivě.

„Tak jak to říkám. Je na tobě, co mi dovolíš, kam to necháš zajít, co pak uděláš – prostě všechno," hlesl, tvoře vlhkou cestičku okolo klíčních kostí. „Miluju tě, Severusi. Strašně moc tě chci. Jsi nádherný," šeptal dál. Posunul se níž, zasténal, jak se jejich přirození třela o sebe. „Ale pokud mi řekneš, že ty nechceš, akceptuju to." Zdvihl hlavu, nervózně se uchechtl. „Ale narovinu přiznávám, že to bude nejtěžší věc, kterou bych musel udělat."

Severus pod jeho slovy roztával a vláčněl, cítě, jak se jeho nitro zaplavuje příjemným teplem. Ještě nikdy se necítil tak milovaný a chtěný, jako v této chvíli. Jak by také mohl, když jediný člověk, kterého on sám do té doby miloval – nebo si to alespoň myslel –, k němu nic podobného necítil? Sex vždy vyhledával jen k uspokojení tělesných potřeb, nadto navíc z valné většiny s neprovdanými ženami ze smrtijedských kruhů, které byly více než povolné, jen občas vyhledal náruč muže. Ale toto bylo jiné.

Tady nešlo o naplnění tělesných potřeb, nýbrž těch citových. Bytostně toužil dojít naplnění právě s ním, potřeboval se s ním spojit v jedno tělo, splynout v jednu duši, ukojit citovou vyprahlost, věnovat mu svou lásku. „Nechci tě zastavovat," ujistil ho hlasem zhrublým touhou a jako zdůraznění svých slov zvedl nohy, které mu zaklesl za zády.

Vzápětí už jen bezmocně sténal se zaťatou rukou v prostěradle a tvořil rudé cestičky po jeho ramenou. Harry nasál jednu bradavku do úst, stiskl ji mezi zuby a jazykem hbitě kmital po jejím hrotu, zatímco dlaní obkresloval tělo pod sebou. Každý dotek pálil jako oheň, v podbřišku mu cukalo, nedokázal nic než se pod ním kroutit. Tak dlouho nikoho neměl, že to nešlo dusit v sobě. Horlivě mu vycházel vstříc, nohama si ho přitahoval, hladově vstřebával všechen intimní kontakt. Myšlenky, jež se mu do té doby proháněly v hlavě, byly umlčeny kouzlem okamžiku a nahrazeny palčivou tužbou po společném souznění.

Uvidět bez očí (Snarry Czech)✔ DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat