Donderdag

18 4 1
                                    

Dus...
Wat er vandaag gebeurd is.
Eigenlijk één woord: plenaire zitting.
Dat was eigenlijk wel heel interessant om zo iedereen zijn resoluties te horen. Mijn resolutie, dus van commissie 3, is goedgekeurd! Maar voor de rest zijn er HEEL veel afgekeurd. Vooral die van commissie 12 werd heel erg afgekeurd. Ook door ons natuurlijk, wij hadden gisteren nog een bondgenootschap met Hongarije gesloten. En we hebben dus gewonnen. Nog een memorabel moment: Tsjechië 'Natuurlijk stemmen wij 0 voor 11 tegen en 0 in onthouding.' Na zoveel uur in die zitting hebben gezeten hadden we ook nog eens landenoverleg. Hieruit bleek dat de overige resoluties niet slecht waren voor Tsjechië, dus het word gemakkelijk morgen.
Omdat ik niet veel te vertellen heb vandaag, het is niet alsof we veel hebben gedaan, zal ik jullie wat meer over het eten vertellen. Deze morgen heb ik zoals altijd weer een rozijnenboterhammetje met confituur gegeten. Ja, het was confituur, er zaten geen stukjes in. Deze middag was het frieten met vidée. Dat was echt heel lekker, alleen miste ik een koekje. Natuurlijk heb ik ook de erwtensoep gegeten en heb ik ook een mandarijn gepakt, die uiteindelijk Joline heeft opgegeten. Deze avond was het dan macaroni met extra kaas. De kaas was lekker maar de macaroni zelf had weinig smaak. Bij dit alles heb ik water gedronken, behalve fruitsap in de ochtend.
Nu is er nog een 'fuif'. Ik heb niet veel goesting om te gaan, maar we gaan gewoon het gratis drankje drinken en dan terug naar de kamer. Daar ga ik Netflix kijken, wat geblokkeerd wordt door de hostel, maar ik heb een aflevering met 4G gedownload.
Morgen laatste dag.
Doeg
Inne

Update:
We zijn tot het einde van de fuif gebleven. Er hing een goede sfeer. Het was echt NICE.

Dear friends, Where stories live. Discover now