2.

1K 66 0
                                    

Z pohledu Isabell:

,,Jak ti je?" Zeptal se mě Nick, což mě dost zarazilo, takže jsem na něj hleděla tázavým výrazem. ,,Hele, chápu, že je to těžký a asi nemáš náladu na moje oxidování. Proto se snažím do tebe nijak nedrbat." ,,Děkuju brácho." Jen přikývl a zase zmizel z mého pokoje.

Z pohledu Jackoba:

Ležela na posteli, jako tělo bez duše. Pomalu jsem došel až k posteli a opatrně jsem se posadil na druhou stranu, než na jaké ležela Bell. Postel se pod mojí váhou prohnula, ale Isabell se ani nehnula. Prostě jen ležela a zírala do stropu.

Byl jsem v polosedu těsně vedle ní a hřbetem ruky jsem jí hladil po tváři. Ona jen ležela, koukala do stropu a pravidelně oddechovala. Najednou jí z očí začaly téct slzy. Pomalu vstala a odešla z pokoje. Nebyl jsem nějak s to to pobrat a tak jsem jenom dál zůstával v polosedu. Prostě štronzo...

Z pohledu třetí osoby:

Můj plán vycházel dokonale. Tu dívku jsem pomocí toho chlapce pomalu, ale jistě ničil. Viděl jsem, jak je úplně mimo. Vyšla z domu. Slzy v očích, ale přitom tak prázdná. Tohle mohla být má chvíle. Mohl jsem se jí jednoduše zmocnit. A to bych nebyl já, kdybych toho nevyužil.

Chosen III.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz