149

1K 145 35
                                    

"BABBBBBBBBBBBYYYYYYYYYYY".Tae intrase în cea mai mare viteza în camera și îl luă pe Jungkook în brațe."Jin mi-a spus că plângi,ești bine?Te doare ceva?".Jungkook s-a uitat spre el și a arătat cu degetul spre zona inimii."Inima?".

Kook doar a aprobat printr-o mișcare a capului."Baby de ce te doare?"

"Pentru că ai și cu altcineva o poveste de dragoste fără sfârșit".Taehyung s-a uitat confuz la Jungkook după a observat cutia de pe pat.A zâmbit și și-a întors privirea înapoi spre soțul său "Ai găsit-o huh?"

Jungkook nu înțelegea de ce Taehyung zâmbea.Îi părea bine că Jungkook e rănit?

Tae l-a luat de mână pe Kookie și s-au așezat împreună pe pat."Kookie,tu te-ai uitat doar la pozele astea două,dar nu te-ai uitat și la restul cutii".Jungkook și-a ridicat privirea confuz."uită-te aici".Taehyung îi întinse un caiețel unde scria și pe el "Povestea noastră de dragoste".

"Ce vrei să mă uit iar la poze cu tine și cu fosta ta?".Taehyung râse la răspunsul lui Jungkook."Doar uită-te înăuntru".Jungkook își dăduse ochii peste cap și îl deschise.Începuse să citească cu atenție.

"Nu aș fi crezut până acum că el va fi al meu.Eu și Jungkook suntem acum împreună.Și este amuzant cum ne-am cunoscut.Eu i-am scris la 3 dimineața fiind confuz ce nume să îi pun cățelului meu.Mă rog...EU îl cunoașteam de mai mult timp,nu o să menționez că îl numeam zeitate și îl făceam poze fără să știe.

Poate că el nu o să vadă carnețelul ăsta dar o să las un mesaj pentru el :Dragă Jungkook,așa a început povestea noastră de dragoste".

În ochii lui Jungkook s-au format mici lacrimi,s-a ridicat și a sărit în brațele lui Tae.

"Oh și pozele alea,le-am pus din greșeală acolo.Voiam să le arunc."

"De ce v-ați despărțit dacă voi credeați că veți avea o poveste de dragoste fără sfârșit?"

"Pentru că am găsit pe cineva care îmi merită iubirea.Și ăla ești tu."

Jungkook a zâmbit și la sărutat pe Tae după care și-a pus capul pe umărul lui.

"Te iubesc Taehyung".

"Și eu Jungkook".

Ceea ce avem noi este o poveste de dragoste fără sfârșit.

Una adevărată.

《》《》《》《》《》《》

Mă duc arunc de pe balcon în ultimul timp am scris capitole nașpa

Yeontan//Vkook✿Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum