Chapter two

190 6 0
                                    

Reggel 8:37-kor magamtól ébredtem. Hétvége lévén anya ma reggel is itthon volt, én pedig a szexi Justin Bieber-es pizsimben lebotorkáltam a konyhába. Alapvetően szemüveges vagyok, de nem sokszor szoktam hordani, ha pedig hordom, mindig beleépítem az outfitembe, mintha csak divatszemüveg lenne. Nos mindegy, lementem a konyhába, és a pulton már ott volt a kávém. Mellette egy kis cetli volt, anya benézett a munkahelyére, majd valamikor jön. Hmm, ez fura, utálja a munkahelyét, pont vasárnap támadna kedve bemenni?
Elfogyasztottam a kávém, és úgy döntöttem shake lesz a reggelim. Minden gyümölcsöt összedobáltam, és a turmixgép el is készítette nekem a keveréket. Beleraktam a szokásos üvegembe, majd azt megfogva lépkedtem fel az emeletre, hogy összeszedjem magam. Bementem a fürdőbe, elkészítettem a laza sminkem, majd befontam a hajam fordított parkettafonásba. Úgy döntöttem ma veszek fel szemüveget, így azt is a fejemre rakva, felöltöztem, és a táskámat magamhoz véve útra kész voltam. Hívtam egy taxit, és Mrs. Hedwig irodájába mentem a cuccaimmal. Ash állt az épület előtt, fekete farmerben és egy sima fekete pólóban, napszemüveggel a fején.
-Jól áll a szemüveg Cami - köszöntött
-Szia Ash, köszönöm. Hol vannak a többiek? -kérdeztem
-Felmentek Mrs. Hedwig irodájába, csak én maradtam hogy megvárjalak, mert Mrs. Hedwig szerint úgy is sok a cuccod.
-Nos ez igaz - nevettem fel, és Ashton kezébe nyomtam a sporttáskámat, majd közelebb húztam hozzá a nagyobbik bőröndöm, én pedig a kicsivel indultam be az épületbe.
Felérve a 13.-ra, Luke, Calum és Michael ott álltak, Mrs. Hedwig éppen magyarázott nekik.
-Üdvözlöm Camilla! Hamarosan jön a taxijuk, amely elviszi önöket a bandaházba. A házban 5 szoba van, azonban csak 2 fürdő. Magának lesz egy irodája, a nappali és a konyha egybe van nyitva, a szobák az emeleten, egy fürdővel, a földszinten pedig található még egy fürdő. A srácoknak van egy hangszigetelt próbaterem, a kertben pedig medence és grillezési lehetőség.
-MEDENCE!!! - üvöltött fel egyszerre a 4 fiú.
-Rendben Mrs Hedwig, minden rendben lesz. Srácok, indulás le az épület elé! -parancsoltam rájuk, majd odaléptem a lifthez, hogy visszatoljam bele a cuccaimat. A srácok is jöttek a saját cuccaikkal, (bár nekik jóval kevesebb volt mint nekem) a lift pedig elindult le a földszintre. A taxi már ott várt az épület előtt, mi pedig bepakoltunk a csomagtartóba, és beültünk a taxiba. Egy 7 személyes taxi volt, így egészen kényelmesen ültünk. Kb 15 perc után meg is érkeztünk a gyönyörű fehérre meszelt házhoz. Kiszedtük a cuccainkat, és megálltunk a ház előtt. Calumnál volt a kulcs, így ő elindult előre. Elindultam én is a cuccaimmal, majd hirtelen egy kezet éreztem a hátamon. Odafordultam, majd Luke arcát láttam meg, vészesen közel az én arcomhoz.
-Csak nyugi, minden rendben lesz -suttogta
Aprót bólintottam, és tovább lépkedtem a bejárat felé.

Remélem mindenkinek tetszik a 2.rész is:)
Milyen gyakran legyenek részek?
Ha tetszett vote-olj, és ha gondolod kommentet is írhatsz;)

xx tulipanfelho

Better Than Honey - 5SOS Fanfiction (l.h.)Where stories live. Discover now