chapter eighteen

105 4 0
                                    

4 nap Dubai után kora reggel felszálltunk a repülőre és elindultunk haza. Igen. Többesszám, mert amikor Dylan megtudta hogy ilyen hamar repülök haza, azonnal lemondta minden Dubai-hoz köthető programját, és intézett magának egy jegyet gépemre. A kávézós nap utáni 3 napban rengeteg időt töltöttünk együtt, iszonyatosan megkedveltem, majd egyik este randira hívott. Egy gyönyyörű parkba vitt el, ami Dubaihoz képest nagyon üres és csendes volt. És igen, a randi végén megcsókolt és összejöttünk. Azt hiszem ezekhez szavak sem kellenek, szörnyen boldog vagyok vele. Mindenben megért, és igazából szöges ellentéte Luke-nak. Kedvelem. Nagyon is. Holly nyilván tud mindenről, azonban Luke és Arzaylea pont előttünk egy nappal szakítottak, ami Luke-
ot (Holly szerint) abszolút nem viseli meg, és végre 1000%-ban a bandára konctentrál. Viszont......éppen Hollynak ecseteltem hogy hogy is jöttünk össze, amikor Luke berontott a konyhába ahol Holly beszélgetett velem Facetime-on, és pont mindent hallott abból, hogy rájöjjön: a lány akit megcsalt, átvert és kihasznált, újra boldog, valaki más mellett. Szóval aznap délután Luke leitta magát a sárgaföldig, és nagyjábol 50 cikk jelent meg róla, hogy minden 5. percben más lány szájában turkál. Borzalmasan mérges voltam rá, hiszen eleve miatta esett szét a bandánk és vesztettem el a munkámat és a rendes kapcsolatomat a barátaimmal, most hogy végre boldog lennék, Luke megint tönkretesz mindent, mert én, az "egyetlen nagy szerelme", akit megcsalt, valakivel jár. Már majdnem ott tartottam hogy felhívom és beszélek vele, aztán Calum megálíttott és elmondta hogy Luke valószínűleg az én életemet is tönkretenné és végetvetne a kapcsolatomnak Dylannel, hiszen Mike és Holly is miatta vesztek össze. Aztán persze kibékültek de mindegy. Szóval rohadt ideges volt amiatt hogy hazamegyek, hiszen előbb-utóbb Dylannek is megkell ismernie a srácokat, ugyanis szerves részei az életemnek, és szinte elkerülhetetlen hogy Luke-al ne találkozzon. Az viszont a totális poklot eredményezné, hiszen Luke vagy megverné, vagy valami Ribizlivel full beállva találkozna a barátommal, és valljuk be: egyik se lenne jó.
Sydney-ben landolva kikászálódtunk a helyünkről, és mivel itt éjjel 2 volt, nem számítottam arra hogy Hollyn kívül bárki is kijött a reptérre, a legjibb barátnőm mellett még 3 alakot láttam. Mike tűzpiros haját, Cal barna fürtjeit és végül Ash szőkésbarna fejét is megpillantottam. Dylannel kézenfogva lépkedtünk feléjük, és amikor Holly meglátott odébblökte Calumot és Michaelt és rohanni kezdett felém. Majdnem hanyatt estem olyan sebességgel rohant nekem.
-Holly nyugi van, 4 napot nem találkoztunk csak. - mondtam nevetve, és kissé félve Dylanre pillantottam, aki csak mosolyogva figyelt minket.
-Kisanyám, ezzel a 4 idiótával együttélni úgy, hogy a legjobb barátnőm nincs velem különösen nehéz. - mondta, aztán Dylanre nézett - Holly vagyok - nyújtotta neki a kezét a barátnőm
-Örülök hogy találkoztunk, Dylan vagyok de ezt gondolom már tudod - biccentett felém, mire én felnevettem.
Sorban végigöleltem a 3 srácot, aztán Dylanre néztem.
-Szerintem menjünk, rohadt álmos vagyok. - mondtam
-Oké, szerzek egy taxit.

Miután Dyl leintett egy taxit, beraktuk a cuccainkat és bediktáltam a címem.
-Várjunk! Te a St. Bower Hour Street-en laksz? - kérdezte Dylan olyan meglepődöttséggel mintha azt kérdezné hogy ufó vagyok-e.
-Igen. Most költöztem oda, de miért? - néztem furán
-Ott van lakásom. - felelte
-Azt ne mond hogy te vagy az a Dylan aki nem nyitott ajtót amikor becsengettem! - állt össze a kép, hiszen az utazás előtt becsengettem a mellettem lévő lakásba, de senki nem nyitott ajtót, és valam Dylan akárki neve volt az ajtón.
-Hát pedig gyanítom én voltam, csakhogy akkor már Dubaiban voltam. - nevetett, aztán belőlem is kitört a röhögés, de végül elkomorodtam.
-Mi a baj? - kérdezte
-Csak rájöttem hogy minket a sors tényleg egymásnak szánt. Hogy tudtunk egy Dubai méretű városban találkozni? Aztán kiderül hogy szomszédok vagyunk... Durva. - mondtam elképedve, de valójában kicsit meg is rémültem, hiszen eszembe se jutott mostanában az hogy szerezzek valakit, nem éreztem szükségesnek. Plusz miután 2x is átbasztak 19 éves létemre, nem is volt sok kedvem a pasikhoz.
-Hát ez tényleg az. - mondta ő is, aztán megérkeztünk a lakásunkhoz.
-Feljössz hozzám? - kérdeztem álmosan. Nyílt titok hogy lefeküdtem Dylannel, Dubaiban nyilván. Semmi extrát nem akartam az este csak azt hogy ott legyen velem. És ő ott volt. Nem akart semmi olyat. Csak aludtunk.
Egyébként Dylannek elmeséltem azt hogy menedzser voltam, és azt is tudta hogy a(z) 5SOS-é, de azt nem hogy jártam Luke-al. Nem követte a médiát, így hiába puhatolóztam, azt sem tudta miről beszélek, így az titok maradt hogy jártam Luke Hemmingsel, és letudtam annyival hogy a 4. bandataggal nem olyan jó a viszonyom mióta nem menedzselem őket. Így jobb. Azt gondoltam Dylan és Luke csak később fognak találkozni... Hát, tévedtem.

Remélem tetszik💞
Kicsit hosszabb lett mint szokott.
Puszi,
- tulipanfelho
ui: vigyázzatok magatokra!<3

Better Than Honey - 5SOS Fanfiction (l.h.)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें