Максім що з тобой?

30 6 0
                                    


Були в дитинстві пережиті різні моменти, шкільні пригоди. Памятаю як ми літали по коридорах, граючи в кеча. І після цього я маю про них говорити щось погане? або як допомагали один одному на контрольній з пацанами, й я маю щось говорити про них погане?. Важко зрозуміти чому, всім моїм знайомим з училища, з інститута не подобався свій клас, чи можна сказати так, однокласники.

Не враховуючи занудну класну керівничку, ми стояли один за одного, в цей період була моя перша любов, перше розбите серце. А потім знову любов, далі по кругу схема проста. Я радий що саме потрапив у сьому школу, та ще й у "В" клас. Скільки любовних історій побачив, від своїх однокласників, з паралельного класу. Знаю вони всі будуть гарними людьми, якщо потрібна буде допомога, яку я ніколи не попрошу, вони мені допоможуть.

Подобалася ще одна річ коли поступив в училище, закінчив його . Багато чого виніс для себе, практичні навички на висоті, чесно сказать я ними задоволений. І зараз навчаюсь у інституті, мені буває говорять: "Ти змінився", "Раніше ти не був таким, я в тобі розчарувався", щось на кшталт цього. Я людям на це відповідаю по філосовські. Якщо людина уявимо в 13 років, прийшла в училище, і ніяк не змінилася, отже ця людина дебіл. Розумієте, життя не стоїть на місці, в цьому вся суть щоб змінюватися, ставати кращим, не так як від тебе хочуть, а так як хочеш цього ти. Тому коли говорять "Ти раніше таким не був", знай далі ти станеш іще кращим.

Готуйтеся до житєвих проблем. В когось з навчанням буде завал доведеться розгрібати все, аж до самого твого випуска поки не отримаєш диплом. В когось буде все добре з навчанням, з роботою, але зявиться якись далекий родич з претензіями до сімї, й все піде під откос, важко буде вотсановитися. Пройде час, ти почнеш помічати, що біля тебе ходять люди, дурніші чим ти, но вони краще навчаються від тебе, в них більше грошей. Це все не через батьків, чи скритий талант. Нам з народження є якийсь рівень складності життя, і ми його проходим. Розумним, сильним будуть такі випробування, що максимально ламатимуть. А хрупким, боязгливим, тупим, все даватиметься легше. Ми маємо пройти кожний рівень життя ,сповна поживши до себе. Тому коли думаєш, яке життя паскудне, нічого не виходить, знай це такий рівень твого життя, до самої смерті він не змінеться. Хочеш не хочеш, доведеться потіть.

Максім що з тобою?

На сусідньому ряді
Сидиш за кривой партой
Конспект проз вуха пролитить,
Вчитель щось бурмоче.

Кричать з нахабством, почина:
"Максиме,що з тобой?"
Закохався у дівчину,
Чи друг смішний підсів?

Підняв голову, та глянув
Опустив, непомітно посміхнувся
Рукою твердо сперся
І до кінця, тихенько всидів

Сам по собі спокійний,
Але з-заді вона штовха,
Хоче ніжно притулиться
Поряд бути на перерві

Голод булочку просив,
Звів буфет до купи
Дві світлі голови
Іншим збільшився живіт.

Покищолиш світлячками,
Підсвітять темне серце
А далі і дитина
ЇЇ пригріє серце.
-------------------------------------------------------------

Такий?

Ніхто тобі не винен
Світ великий механізм
Підлаштовує під сили,
Рівень, складності випробувань.
---------------------------------------------------------------------------


ІмперіяWhere stories live. Discover now