Дівчата

66 15 0
                                    

Де мені тільки не доводилося проходити практику. Завжди потрібно було іти до головної медсестри за справкой,в неї я підписував свій щоденник. Дивлячись у будь які очі,вона ставила гарні оцінки,хоч були такі що всю практику пролежали дома. Інколи заставляла переписати списки старих хворих,інколи збігати в аптеку. Але цілком нічим не відрізнялись один від одної в різних місцях,так само хотіли допомогти. І на момент проходження практики в лікарні при моєму коледжі. Була вчителька з акушерства яка мене мягко кажучи не долюблювала,но в той момент я був під керівництвом іншої. Й шоб ви знали я робив все,а та говорила що я не вмію. А потім я успішно здав:"Крок М"(медичні тести єслі не вкурсі). І там було акушерство на 97%,хоча загально по всьому вкупі 92%.

Там практика була тільки тиждень,як і в будь якому відділенні. А от справжня практика була на швидкій допомозі.  Наче турист їздив по різних селах свого района,саме там відчув себе фахівцем. Справжня практика,застосовуєш всі знання які отримав,сам приймаєш рішення і ніхто тебе за це не винить,всі живі були не переживайте. Чесно сказать не вистачає того драйва,далі іду навчатися на лікаря,і цього буде не вистачати,в плані разнообразія випадків.

Після дипломної практики ти перестаєш боятися діяти. Знаєш що потрібно робити при тому чи іншому випадку,робиш так аби в людей збувалися мрії. Й хоч реформа зараз буде не першокласна,швидкі вже обладнали адекватним обладнанням,мені придратися немає до чого. Но от шоб викликать швитку не обовязково звонити на Київ,а там перенаправлять у твоє місце. І тоді ти проїдеш дві вулиці це тупо,й з довірою було куди краще,тепер кожний крок записуєш в планшет. Навіть коли машиніст заправляється,при цьому записуєш те саме на паперах. Буду надіяться що така професія як фельдшер існуватиме. Бо один парамедик в машині,буде навчиний тільки привозити до лікарні. Не болійте,поки холодно побережіть ноги,вдягайте не промокаюче взуття. А то ну його,боліти по тупості.

Дівчата

Зав-віділенням це диво,
Нічого він не робить
Лиш відає накази
Старшій медсестрі

Жінку тухвалити треба,
Мотається на два фронта
Із лікарні у аптеку,
Несе чудо лікипаціенту.
--------------------------------------------------------

Приходить велика

Ще не в мені,
Край не звіданий туристом,
Наближаючись, хочу зрозуміти
Що душі потрібно

Ігноріруюслова,
Закопуючись в пісок сипучий
Відчуваю чекать ще трошки,
Пробки вибє назавжди у голові.
-----------------------------------------------------------------------

***

Лити щастя,
Благословення ручками бери
Відповісиш перед Богом
Якщо не доставиш

Нас любов звязала,
Металевими цепами
Особиста музика зявилася,
І приколи дивні

Боляче було спочатку,
Говорили з усіма
А тепер моя планета
В ній я принц маленький

Зіркипадають для того
Щоб були бажання
Хоч із далеку летять,
Не згорають, ватмосфері серця.
---------------------------------------------------------

Дія

Знаєте ви цю людину?
Дешево товари віддає
Міжнародний,світовий друг,
Локальний інтернет магазин «Розетка».
---------------------------------------------------------------------

ІмперіяWhere stories live. Discover now