Займемся?

57 11 0
                                    


Жити важко хочу вам сказати. Не знаєш в який момент ти морально перестанеш існувати на цьому світі,біологічна смерть не сама страшна,сама страшна це та в якій загубися сам для себе. Кожного дня резикуєш втратити,повністю своє життя. Народився,тебе здали в школу,ти б хотів стати футболістом,це гарна командна гра. Но батьки тебе не здали на футбол,ти морально помер. І все насутпне життя будеш працювати як вони в надії,що змінеться у твоїх дітей життя. Уявімо що ви вже пережили школу,стали на ноги твердо вирішивши що будеш студентом,саме в цій професії вона твоя. А через час приходить така новина від учителів,що ти бездарний,навіщо сюди прийшов. Якщо зразу не вдалося опанувати себе,устоять на ногах,ти покидаєш ідеш працювати касиром,все своє життя-ти морально помер.

Уявімо що ти вивчився,пішов на роботу,тебе не влаштовує колектив,ти стараєшся з усіх сил но на практиці зовсім інше діло чим на теорії. Стараєся перевчитися,а репутація давно втрачена-ти морально помер,далі як небуть працюєш до кінця своїх днів. Знайшов любов,все в вас добре,но чи то характерами не зійшлися,чи вийшло так що ти поступився набагато більше принципами чим тобі у відповідь- ти морально мертвий. Вибирайте людей спутників правильно,а то разом вмерти морально через дурницю дуже легко. На кожному кроці будуть чекати випробування які можуть тебе зламати повністю. Здається що вже дійшов до цілі,так багато прожив,вже працюєш не один рік,навіть в старості люди морально ламаються і все то вже не життя.

Я дуже хочу щоб наші життя не були такими. Робіть те що вам подобається,адже морально мертвих людей багато. Як відчути це?,коли дивлячись у майбутнє ти бачиш тільки одну картинку,вона така і буде це не брехня. Інше діло коли ти не бачиш нічого,ти стараєся аби хоть шось прорисувалося,і воно поволі проясняється,но ти всеодно ідеш до цілої картини,до цілого шедевра. Життя не даремно нам було предоставлено,помри так щоб по твоєму уході могли відірватися від їжі на похороні,сказати кілька гарних слів,і приходили до тебе не тільки на поминки,а в інші дні,це я вже про фізіологічну смерть. Якщо ви вже давно морально мервий,далеко не все втрачено,вибудуйся якось в цьому суспільств,а потім зірвися нахрен і зроби як давно мріяв,таким чином ти воскресниш.

Займемся?

Напевно я почну
Встану скажу перше слово
Бо всі сидять,їдять
Не стримуючи сльози

Трагедіядо нас прийшла
Полетіла нанебеса душа
З тіла старой людини,
Ось таке життя.
----------------------------------------------

***

Почекайте не спішіть
Закохуватися так сильно
Ще повітря вам потрібне,
А не замінник штучний

Можутьхарактери зіткнуться
Розійтись кудись дороги
І розірвана душа,
Давно, не скоросклеїться.
-----------------------------------------------

ІмперіяTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang