Може повторим

62 11 0
                                    


Батьки багато вкладають у наше виховання. Вони хочуть тільки найкращого нам,щоб ми підросли,вивчилися в майбутньому на: Лінгвіста,Юриста,Еколога,Лікаря і чим далі тим більше люди пишалися нами,а в старості будемо тією мякою подушкою підтримки для них,хто попіклується про здоровя,зможе забезпечити матеріально,раптом щось трапиться. Але перд тим їм стоїть важкий шлях,перші місяці життя будуть нестерпними,повне недосипання,всі гроші ітимуть на памперси,ніякого особистого життя. І ще ваші майбутні проблеми, ви не можете стати на ноги щоб почати ходить,зубки ріжуться. Хтось в школі образив,потрібно іти розбиратися. Батьківство сама важка професія в світі,якщо молоді пірнають у цю суєту,їх сильно тріпає потрібно прикласти в двічі більше зусиль чим людям які свідомо підійшли до цього крока.

Але вони не хотіли точно,та напевно ніхто не хотів би. Щоб їхні діти жили у війні,ця річ дуже спірна,через різноманітні бачення вона починається,і наслідки будуть трагічні. Вони завжди трагічні,й потрібні будуть зусилля, не реальні щоб зупинити війну. А що ж з дітьми робити?,в їхніх головах можуть застрягнути різні думки,картинки по цьому приводу. ніякий психолог їх не розпізнає,а можливо в майбутньому це вилізе жорстокістю,психічними хворобами. Потрібно берегти все що маємо,будь як старатися улагодити конфлікт,особистим прикладом показуючи:"Такого робити не можна сину,а якщо вже сталася така ситуація,роби як я зараз!!!".

Життя наче гра,десь поступаєшся ти,десь поступляться тобі. Не потрібно іти прямо наче баран,май кілька важелів відступу,кілька кроків на зустріч. Світ будувався для розвитку,гармонії. А не пустої ворожнечі на рівному місці,хто б не був винен потрібно швидко вияснити ситуацію,вирішити її. Якщо потрібно присікти за один миг,не чекати тотальної розрухи.

Зараз багато хто навіть не хоче думати про те як вирішити ситуацію. Зявляється можливість взагалі виїхати будь яку країну,почати новже життя з новою сімєю,лише інколи згадувать як тобі жилося. Приваблює велика зарплата,стає смішно щоб таку заробити потрібно пів року проробити на державній роботі,вчитися в вишкі щоб мати таку можливість, шість років. Можу сказати одне,ви втечете від проблем всього навсього на кілька днів,можливо місяців,років. Зявляться нові проблеми,тому навіщо тікати?,коли можна зробити краще всім у нас тут вдома,а не за кордоном.

ІмперіяWhere stories live. Discover now