Al optsprezecelea interviu- xcarameel

100 16 2
                                    

1) Pentru a te cunoaste mai bine, te rog sa te descrii in cateva randuri.

Păi.. Numele meu este Stela, însă toată familia îmi spune Steluța, ceea ce mă face să cred că arăt ca un copil de 4 ani, pe când defapt am 13. Sunt o fire sensibilă, familistă și înțelegătoare.

2) Cum crezi ca te vei simtii cand iti vei citii povestile peste zece ani?

Probabil voi fi amuzată de ceea ce mi-a trecut prin cap acum zece ani, și probabil voi crede că a fost o prostie totală, indiferent de cum mă apreciază alte persoane.

3) Care este melodia, cartea si citatul preferat?

Melodia mea preferată este EXO - Baby don't cry. Cartea preferată.. am foarte mult, și, sincer, nu mă prea pot alege. Însă cred că va fi ”În altă viață„ de Marc Levy. Citatul preferat ar fi "The one who wants to wear the crown, must bear its weight". Este un citat din ”The Heirs”, și, sincer, nu știu autorul sigur. :)

4) Poti numii 5 scriitori de pe wattpad care merita sa isi publice cartile?

Cele 5 persoane pe care le voi enumera, sunt persoane minunate, talentate, și cu o imaginație de milioane: @kalemba, @xLittleDhampir, @paranoic, @MarryMeoww și @AkiraCrosszeria.

5) Ce sentimente te astepti sa exprime cartile tale?

Sincer, nu știu ce sentimente exprimă cărțile mele. Atunci când scriu, încerc să dau tot ceea ce e mai bun din mine, și nu știu sigur dacă reușesc acest lucru.

6) Te regasesti in personajele create de tine?

Uneori pot spune că da, mă regăsesc. Mă regăsesc din simpla cauză: sentimentele. Pot spune că și eu am trăit aproape tot ceea ce trăiesc și personajele mele, de aceea cred că mă regăsesc în marea parte.

7) Ai fi dispusa sa incepi o colaborare? Daca da, cu cine?

Poate acum nu, însă mai târziu aș accepta cu cea mai mare plăcere. Aș colabora cu cea mai mare plăcere cu @xLittleDhampir, o prietenă și o persoană minunată.

8) Ne poti relata subiectul ultimei tale carti? Ce te-a determinat sa incepi aceasta carte?

 Ultima carte pe care am scris-o a fost ”The Last Goodbye”. Subiectul cărții este viața lui Avleen, și faptul cum îi duce dorul lui Lay. Însă Avleen nu știe încă ce i-a rezervat viața, și, poate într-o zi, se va întâlni cu Lay din nou.

Sincer, ideea a fost spontană. Ceea ce m-a determinat să o scriu a fost faptul de a scoate la lumină ideea că trebuie să iubim ceea ce avem atât timp cât îl avem, căci nu se știe niciodată când poți să nu-l mai ai alături de tine.

9) Daca ai fi pusa sa alegi intre cartile tale, ce decizie ai lua?

 Este o decizie foarte grea, însă într-un final aș alege ”The last Goodbye”. Este o carte specială pentru mine, și nu cred că aș putea renunța la ea vreodată.

10) Esti mai preocupata sa faci lucrurile cum trebuie sau cele care trebuie?

 Eu fac de-obicei lucrurile cum trebuie, iar alteori cele pe care trebuie. Îmi place să fac lucrurile cum trebuie, și să aibă un final excelent, decât să le fac pe cele care trebuie, și să iasă dezastruos.

11) Ce varsta ti-ai da daca nu ai stii cati ani ai?

 Eu una mi-aș da 16 ani. Toate persoanele se miră de vârsta mea reală, și în locul lor aș face la fel.

12) Esti intr-o situatie unde drepturile individului nu exista iar tu esti nevoita sa alegi dintre umilinta si bataie. Ce alegere ai face?

 Sincer, aș alege umilința, decât violența fizică. Consider că violența este mult mai insuportabilă decât umilința.Chiar dacă amândouă reprezintă traumă, atât fizică cât și morală, umilința, într-un fel, este mai ușor de suportat.

13) Care este parerea ta vis-a- vis de oamenii care nu se implica emotional in povestile pe care le scriu?

Consider că acele persoane scriu degeaba. Atunci când scrii, trebuie să o faci în așa fel, încât și cititorul să simtă acele emoții pe care tu încerci să le descrii. Acele scriitori care nu o fac altfel, scriu degeaba. Ce rost are că irosești atât timp în a scrie, dacă tot ceea ce faci este să scrii cuvinte seci?

 14) Le poti adresa cate un cuvant celor care iti apreciaza munca?

 Nu am cuvinte de mulțumire pentru toți cei care îmi apreciază munca. Ei sunt motivația mea, și fără ei eu aș fi nimic. Toate persoanele care mă apreciază sunt motivul pentru care mai scriu, ei sunt tot ceea ce scriu. Vă mulțumesc, și vă iubesc!

15) In incheierea acestui interviu as vrea sa aflu daca ti-a placut si ai mai repeta aceasta experienta.

Acest interviu a fost minunat, și faptul că a fost primul acordat, a fost și mai minunat. Îți mulțumesc, Mihaella pentru că mi-ai permis să simt pe pielea mea cum este ca cineva să-ți ia un interviu. Bye! :)

Numai ce am trecut prin ceea ce treceti voi, cei intervievati si este un sentiment unic. Multumesc Pentru interviurile acordate pana acum si va anunt ca nu mai este mult si voi incheia aceasta carte.

Atat pentru azi, ne mai citim :) !

Interviuri cu scriitori din lumea k-pop si nu numaiWhere stories live. Discover now