Al cincilea interviu - IMonetI

140 16 0
                                    

1) Saluut Monet! Ne poti spune ceva despre tine?

Salutări tuturor celor ce citesc acum acest interviu, dar nu au auzit în viaţa lor despre existenţa mea. Eu tot vă iubesc. 

Sunt un om simplu, nu ştiu ce aş putea să vă spun despre mine fără să fac apel la lipsa mea totală de modestie. Îmi place să îmi fac prieteni noi, cu toate că sunt de-o timiditate rară şi extrem de periculoasă. Cred că este suficient ceea ce ştiti despre mine până acum. Am satisfăcut acel „ceva”. 

2) Ce inseamna acest pseudonim?

Numele Claude Monet spune tot. Am avut o perioadă în care am fost înnebunită după picturile lui.

3) Cum ai inceput sa scrii Destiny's Fault?Am inteles ca aveai cu totul alta ideie la inceput, cum de a luat alt curs actiunea acestei carti?

„Destiny’s Fault” a început odată cu pasiunea mea pentru Coreea, crescând odată cu mine şi oamenii ce mă făceau fericită. Se poate observa uşor cât de mult diferă prima parte a cărţii de capitolele scrise recent. Am scris primul capitol dintr-o joacă şi m-am gândit că ar fi interesant să-l postez undeva. Plănuiam ceva micuţ, nu e tocmai stilul meu să întind o acţiune atât de mult, însă s-a întâmplat ca pe parcurs să-mi vină şi alte idei „strălucite” le spun eu, lucru ce m-a determinat să mă abat destul de mult de la ceea ce îmi propusesem iniţial. Nici măcar eu nu ştiu spre ce mă îndrept în poveste. De la capitol la capitol am senzaţia că nu o să găsesc niciodată un final rezonabil pentru Alina.

4) Care sunt hobby-urile tale?

 Îmi place să citesc şi să cânt. În imaginaţia mea bogată am şi voce; în realitate vecinii îmi bat la uşă pentru a-mi opri glăsciorul de privighetoare strangulată. 

5) Ne poti rezuma povestea ta in cateva randuri?

Câteva rânduri nu sunt tocmai suficiente, dar o să încerc. 

„Destiny’s Fault” e o poveste sadico-drăguţo-romantică, cu accente de prietenie necondiţionată şi dramatism extrem. Protagonista acţiunii este Alina, o româncă orfană, care reuşeşte până la finalul mult îndepărtat al cărţii să-şi găsească fericirea. Învaţă pe parcurs de la prietenii pe care îi întâlneşte în lunga sa călătorie ce înseamnă lumea în care trăieşte şi care sunt valorile unei existenţe fericite.Experimentează cele mai diverse sentimente, de la durere, la dragoste, trecând de la agonie, la extaz în doar câteva clipe. 

6) Care este melodia ta preferata si ce citat poti spune ca te reprezinta?

 Melodia mea preferată, fără niciun dubiu : Kim Hyun Joong – Because I’m stupid. 

Citatul ce cred că mă reprezintă şi pe care îl scriu pe orice bucăţică de hârtie pe care o găsesc: ""My next life I only want to love one person. If that person doesn’t love me, it doesn’t matter, I won’t bother. I just wish that I can see that person everyday.” • în engleză sună mult mai bine •

Alte citate pe care le ador: 

“As long as you have the memories, you can be with that person forever.”

"You only have one chance in a lifetime.”

"Coincidences don’t happen twice."

7) Eu am dat peste acest site cu ajutorul tau, tu cum ai descoperit Wattpad-ul?

 O prietenă care îmi citea povestea, mi-a recomandat să o postez pe Wattpad. De acolo a început tot. 

8) Care este prima carte pe care ai citit-o aici?

 Overjoyed. O recomand tuturor, cu toate că nu am vorbit în viaţa mea cu autoarea ei. @Softest, eşti genială.  Sper că niciodată nu va vedea asta. 

9) Cum te-ai simtit cand ai vazut cat iti este de apreciata munca?

 Mă simt minunat de fiecare dată când citesc un comentariu sau primesc un vot. Înseamnă foarte mult pentru mine. 

10) Ne poti spune care sunt prietenii tai de pe Wattpad?

Nu sunt multe persoane pe care aş putea să le menţionez aici. // Mellu14, WeAreDevils, ElizaOnofrei şi tu. // 

11) Ce sfat le dai celor care vor sa-si abandoneze povestile?

 Nu sunt tocmai bună la dat sfaturi... 

12) Te regasesti in personajul principal (Alina) al povestii tale?

 Alina undeva în proporţie de 99% sunt eu, deci da...nu mă regăsesc. 

13) Ultima intrebare: Cum ti s-a parut acest interviu?Ai mai repeta aceasta experienta?

 Fiind primul meu interviu sau ceva asemănător unuia, sper să nu l-am făcut prea praf. Am talentul de a distruge lucruri. Ador să răspund la întrebări, deci aş repeta experienţa asta toată ziua. Mulţumesc pentru că m-ai ales pentru acest interviu. A fost foarte interesant şi ciudat în acelaşi timp. Nu prea obişnuiesc să vorbesc despre cartea mea sau despre mine în general. Interviul tău mi-a dat ocazia să mai aflu şi eu câte ceva despre mine.

Ma simt onorata sa aflu ca sunt una dintre prietenele tale de aici!

Azi am aflat o multime de lucruri despre tine si faptul ca avem ceva in comun. Multumesc pentru raspunsurile pe care mi le-ai oferit!

Interviuri cu scriitori din lumea k-pop si nu numaiWhere stories live. Discover now