Al optulea interviu - YiHyun

139 14 4
                                    

1) Buna, YiHyun! Azi tu esti unul dintre scriitorii ce mi-au atras atentia. Ne poti spune cate ceva despre tine?

Heii! Pai, nu sunt multe de spus despre mine. Sunt o persoana timida..cred ca prea timida pentru lumea perversa in care traim. Imi place sa socializez, mai ales cu kpop-eri care sunt cele mai dragute persoane! Am aproape 16 ani si multe probleme. Ca oricare adolescent de altfel. Pot spune ca ma implic mult intr-o prietenie , deci daca unul din prietenii mei are nevoie de mine, acea persoana va fi pe primul loc , iar eu ma voi clasa mai jos. Imi place sa calatoresc cu autobuzul noaptea ascultand melodiile lui Kim Hyun Joong, ceva si mai ciudat . Cam atat. Daca cineva doreste sa ma cunoasca mai bine, imi poate lasa un mesaj . Promit ca nu va pap si nici nu va musc! :3

2) Cum iti ocupi timpul liber?

Ah..timp liber. Nu am foarte mult din pacate. Dar  in acel putin timp liber care imi ramane imi place sa citesc carti ori fan-ficuri. Vizionez k-drame sau revizionez . Mentinez ca am vazut Boys Over Flowers de 8 ori, si nu, nu sunt nebuna. Umm..si imi place sa petrec timp cu mami.

3)Care este cartea, melodia si citatul preferat?

Cartea preferata ar fi ''O iubire imposibila'' volumul I & II de  Mary Jo Putney.

Cartea de pe wattpad - ''I'm by your side'' scrisa de lMonetl 

Melodia preferata este Kim Hyun Joong - Fortunate

Citatul preferat.. am multe citate preferate. E in regula daca dezvalui 3 din ele?

      ''Noi suntem ca un cantec, nu credeti? Un cantec nu se poate canta niciodata de la sfarsit spre           inceput. Trebuie sa-l canti totdeauna indreptandu-te spre sfarsit.'' Octavian Paler

    ''Dorinta oamenilor cu adevarat mari este sa-i faca pe alti oameni fericiti.'' Blaise Pascal 

   ''Rar se intampla ca oamenii rai sa fie fericiti.Se otravesc cu propria lor rautate''  Maurice Chevalier

4) Din miile de utilizatori ai acestui site de cine esti apropiata?

Mi-ar placea sa fiu apropiata de toti, mai ales de k-pop'eri. Totusi, nu sunt foarte multe persoane. MadalinaR, |Monet| , Peach_Girl si mi-ar placea la nebunie sa devin mai apropiata fata de tine ^^. 

5)Care este prima carte scrisa si de la ce a pornit pasiunea ta pentru scris?

Prima carte scrisa ar fi ''Back in Time'' dar era o catastrofa asa ca m-am decis sa o rescriu dar sa pastrez esenta. Nu ca acum ar fi foarte buna. Tin minte ca scriam din clasa a V a , imi placea in general sa abordez un subiect trist si sa scriu pe tema sa. Dupa o lunga perioada am inceput sa citesc fan-ficuri si imi tot imaginam cum ar fi sa incerc si eu. Si cam asa a inceput totul.

6) Ce ai schimba la Wattpad?

Nu cred ca as schimba nimic de la Wattpad. Este un site simplu dar frumos. Un loc unde putem scrie despre ce dorim, un loc unde ne putem descoperi unii pe altii. E perfect exact asa. 

7) Daca ai fi pusa sa alegi cartea ta favorita din cele scrise de tine, ce alegere ai face si de ce?

Cred ca ''Rain of Dreams'' . Pentru ca in  povestea personajului principal sunt strecurate amintiri,intamplari si sentimente din viata mea. Evident ca intamplarile sunt putin exagerate. 

8)Te regasesti in personajele pe care le-ai creat?

Evident. Fiecare personaj din cartile mele sunt o ''mica eu'' ca sa zic asa. Un personaj poate contine caracterul meu pe cand altul poate contine amintiri din viata mea. Fiecare scriitor se regaseste in personajele sale, pentru ca in mare parte chiar daca vrei, chiar daca nu vrei tot vei scapa mici amanunte despre tine.

9) Exista vreo persoana care ti-a schimbat modul de a vedea lucrurile prin cartile sale? 

Inca nu, dar imi doresc sa apara acea persoana.

10) Ce este mai rau: sa esuezi sau sa nu incerci?

Probabil ca toti am trecut prin anumite etape ale vietii in care am esuat si am inceput sa credem ca speram fara folos. Cred cu tarie ca daca nu incerci vei avea mai mult de regretat decat daca esuezi. Daca nu incerci nu vei stii niciodata ''ce se intampla daca...'' iar eu una nu vreau sa fiu genul acela de persoana, cu toate ca uneori imi este greu sa incerc.

11) Ce ai prefera : sa fi un geniu stresat sau un prost fericit?

Nici una nici alta. Nu imi doresc sa fiu un geniu. Vreau sa traiesc frumos si sa visez. Nu vreau sa fiu nici un sarac prost. Vreau sa am o viata simpla in care sa invat mereu. Stiu, e complicat. Uneori complic lucrurile. Inca ceva despre mine.

12) Ce ai alege din a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte?

Amintirile de pana acum reprezinta o mare parte din mine, amintiri din cauza carora uneori nu pot merge mai departe. Amintiri care uneori ma ranesc . Deci cred ca as alege sa pierd toate amintirile si sa le inlocuiesc cu altele frumoase. Numai mie mi-a adus aminte de Miss You? 

13)Ce parere ai despre scriitorii ce nu au o viata sociala si sunt exclusi dar aici sunt foarte iubiti?

Acele persoane trebuie sa fie foarte triste. Chiar daca nu o arata . Daca cineva care citeste acest interviu face parte din acei oameni, vreau sa le spun ca sunt niste oameni frumosi si speciali, chiar daca unii nu sunt in stare sa vada dincolo de aparente.Eu iubesc astfel de oameni pentru ca in general sunt oameni plini de iubire. 

14) Le poti transmite un mesaj celor ce iti urmaresc si iti apreciaza activitatea de pe Wattpad? 

Sigur. Vreau sa le multumesc din tot sufletul pentru asta. Nici nu stiu cat de mult inseamna asta pentru mine. Sper sa nu va dezamagesc si sa ma urmariti in continuare. Voi dragilor imi faceti viata mai frumoasa! ^^

15) Cum ti s-a parut acest interviu? Ai mai repeta aceasta experienta? 

A fost superb! Am emotii, cred ca acest interviu l-am facut scrum :)) . A fost primul meu interviu si vreau sa iti multumesc din suflet pentru ca m-ai ales si pe mine. Cu siguranta as repeta aceasta experienta! Sper ca , daca va mai urma sa dau vreodata un interviu sa nu mai fiu atat de emotionata si sa raspund mai filozofic. Iti multumesc inca o data! M-ai facut foarte fericita cu acest interviu!

YiHyun, eu sunt cea care iti multumeste! Va recomand din toata inima sa treceti pe la profilul ei daca nu ati facut-o, cartile ei sunt minunate, la fel ca si ale celor dinaintea ei.

Interviuri cu scriitori din lumea k-pop si nu numaiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum