Al treilea interviu- RalucaCiorapinsky

157 19 0
                                    

Sunt sigura ca nu va asteptati la asta pentru ca nici ea nu se astepta!

Al treilea inverviu va fii sustinut de controversata RalucaCiorapinsky deci trebuie sa fiti pe faza!

1)Cand ai descoperit prima data acest site?

Nu mai stiu exact data, cam prin iunie dar atunci nu am fost tentata sa imi fac un cont.

2)Cum ti-a venit aceasta idee trasnita de a face parodii?

Din senin, vorbind cu o prietena.

3) Te poti descrie in cateva cuvinte?Activitatile pe care le desfasori, lucrurile care iti plac etc.

Hmm, nebuna, prietenoasa, glumeata. Activitati, imi place sa incerc diferite chesti, vreau sa experimentez, sa fac lucruri diferite.

4)Munca ta este apreciata de cei de pe wattpad,vrei sa le adresezi cateva cuvinte celor care iti tin partea?Dar celor care te critica?

Celor care sunt de partea mea vreau sa le spun ca imi sunt foarte dragi si ca ii apreciez mult ca ma apara desi nu este necesar. Exista persoane care se uita si intorc capul ei nu fac asa, ei ajuta pe alti desi nu sunt obligati. Celor care ma critica nu am multe cuvinte, fiecare are parerea lui si are dreptul sa o arate lumi.

5) Ai un simt al umorului foarte dezvoltat, sa ne asteptam si la alte proiecte pe viitor?(nu neaparat parodii.)

Ce pot spune aici, totul are alt farmec cand vine pe neasteptate asa ca prefer sa nu comentez.

6) Ai scriitori preferati, aici, pe Wattpad?

Exista multe persoane pe care le admir si daca ar fi sa fac o lista mi-e tema ca as rata pe cineva asa ca, prefer sa spun ca toti sunt speciali, chiar si cei pe care nu-i cunosc, fiecare are stilul sau aparte.

7)Care este melodia ta preferata si citatul care te reprezita? (Poti scrie chiar tu o replica ce va intra in istorie)

Am multe melodii preferate, asa ca este destul de greu de ales, dar...Block B - Nillili Mambo si ca si citat:

'' Lasa-te dus de val si nu te opri din cauza curentului potivnic, mereu va fi cineva acolo care sa incerce sa te opreasca, dar atata timp cat crezi in fortele propri nu va reusi ''

8) Povestile originale pe care le parodiezi fac parte intr-un fel sau altul dintr-o latura melancolica, terminandu-se dramatic. Cum reusesti sa mentii ideea principala si totodata sa faci o poveste amuzanta?

Mintea mea este un mister continuu, nu sunt adepta povestilor triste, sunt una dintre acele persoane care vad partea plina a paharului, nu crapatura ce ameninta fericirea, iti voi raspunde sincer nu am nici cea mai mica idee cum fac asta, pur si simplu cand ma apuc de scris ideile curg si totul pare ca se aseaza de la sine.

9)Cred ca trebuie sa iti adresez si tie aceasta intrebare : Ce parere ai despre scriitorii ce au "o aura" de superioritate si se poarte necivilizat cu cei ce nu le apreciaza munca?

Nu inteleg astfel de persoane. Toti suntem egali indiferent de varsta si statutul social! Consider ca au un comportament total nepotrivit, fiecare are propriile sa spunem subiecte care il intreseaza, nu avem toti aceleasi preferinte.

10)De ce "ciorap" si nu orice altceva?

Acest lucru este vina unei prietene. Era alaturi de mine in momentul in care am facut contul si cand am ajuns la partea cu numele, am intrebat-o pe ea stiind ca va avea o idee originala, iar primul lucru pe care la spus a fost ''ciorap''( nici nu cred ca ma ascult in acele moment), dar mia placut ideea. Mi s-a parut originala si am decis sa las la mana destinului.

11)Ce fel de carti iti trezesc interesul?

In general comedia, dar sunt intresata si de supernatural sau actiune, atata timp cat ideea este originala si autorul are un stil de a scrie care sa te faca sa ''traiesti'' tu insuti cea ce simte personajul, atentia mea este captata.

12)Sunt oameni care doresc sa faca ceea ce faci si tu.Le poti da un sfat in legatura cu acest lucru?

In primul rand sa nu aiba temeri. Daca vor sa faca un lucru, sa il faca nu sa isi puna incontinuu intrebari gen ''dar daca...?''. Trebuie sa fie siguri pe ei, cand scriu pot sa se joace cu literele, cuvintele sa scrie exact cum vor si ce vor, sa nu se lase influentati de ceilalti

13)Ce ti-ai lua cu tine pe o insula pustie? ( reclama la televizor dar....de ce nu? )

Ciocolata.

14) Mai tii minte care este prima carte pe care ai citit-o de pe acest site?

Nu sunt sigura. Am citit multe carti, dar tin minte ca era de actiune, o idee pe care nu o mai intalnisem si ma intriga.

15) Aceasta este ultima intrebare pe care o adresez tuturor: Cum ti s-a parut acest interviu?

A fost o experienta placuta si sincera sa fiu nu ma asteptam la asa ceva.

Ma bucur ca te-am luat prin surprindere si multumesc pentru interviul acordat.

Placerea a fost de partea mea.

Acestea sunt cele doua interviuri de astazi.Putezi lasa pareri, comentarii, puteti scrie chiar si incurajari!

Interviuri cu scriitori din lumea k-pop si nu numaiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum