Komşular ile piknik

3.5K 340 341
                                    


Seul'da güneşli bir Pazar sabahıydı çoğu aile piknik yapmak için ya evden çıkıyor ya da hazırlanıyordu bazıları ise uykunun tadını çıkarıyordu herkesin ayrı bir telaşı ya da yorgunluğu vardı. Bu şehirde ki küçük apartmanda ise durum şöyleydi.

Jin hazırladığı kekleri ve çörekleri saklama kaplarına yerleştirirken Namjoon çantaları kapının önüne çıkarmak ile meşguldü. Heechul aynanın karşısında kendi ile ilgilenirken hiçbir şey yapmamanın rahatlığı üstünde vardı. Bir alt katta Rose döktüğü pudingine dolan gözleri ile bakarken Hoseok sırtladığı çantalar ile mutfağa girdi.

"Sevgilim"

Hoseok büyümüş gözleri ile küçük bir çocuğun hayal kırıklığı ile pudingine bakan sevgilisine bakıyordu. Rose dudaklarını büzerek ona döndüğü zaman Hoseok yüzündeki gülümsemeyi engelleyemedi, kolların iki yana açarak ona doğru yürürken Rose birkaç adımla onun kollarındaki yerini aldı. Karşı dairede ise sabah sevişmeleri ile uğraşan Sunmi ve Taemin onları anlatmaya gerek yoktu, bir alt kata daha indiğimizde ise iki dairede boştu. Herkesten önce hazırlanıp apartmanın önünde bekleyen iki komşu her zamanki gibi atışıyordu.

"Stick like toffee, sip like coffee, Wake up, change your mind and drop me, Love to hate me, crazy, shady, Spit me out like hot wasabi, Lick me up, I'm sweet and salty. Mix it up and down my body. Love to hate me, praise me, shame me. Either way you talk about me"

Jennie açtığı müzik ile dans ederken doktorun sinirlerini bozuyordu, ikisini balkonda izleyen Bay ve Bayan Lee sabah kahvaltılarını yapıyorlardı.

"Şu saçma şarkıyı kapat Jennie"

Jennie etrafında dönerken 80'lerden kalma dans hareketleri ile ona bakıyordu.

"Ne var? bu şarkı haterlarıma gelsin! Beni çekemeyip hem de benim hakkımda konuşmayı bırakamayanlara"

Yoongi başını iki yana sallayarak yere indirirken Jennie kalçalarını iki yana sallamaya başlarken elleri saçlarındaydı doktor onun kendinden geçişini izlerken yutkundu, bir anda çekici hareketler yapmaya başlarken Bay Lee sırıtmaya başladı karısına baktıktan sonra aşağıdakilere seslendi.

"Jennie'cim güzel kızım hava zaten sıcak daha çok ateşlendirme doktoru"

Yoongi'nin gözleri büyüdü yanakları kızarırken Jennie kahkaha attı bir elini doktorun omzuna koyarken hareketlerine devam etti. Bu hareketi Bay ve Bayan Lee'yi kahkahaya boğdu.

"Aman Bay Lee doktar hayatında göremeyeceği bu manzaranın bırakında tadını çıkarsın"

Yoongi utancını bir kenara atarken mimiksiz suratı ile aniden geriye bir kaç adım attığında Jennie dengesini kaybetti öne doğru düşücekken dengesini son anda toparladı. Ters bakışları ile doktora bakarken Yoongi sırıtarak konuştu.

"Bunu bana geçen gün bacaklarının arasına girdiğimde utanan kız mı söylüyor"

Jennie hızla gerilerken yanaklarına alev almaya başlamıştı. Kapıdan yeniden çıkan Sunmi duyduğu cümle ile yüzünde sırıtma oluştu.

"Tadı güzel miydi bari?"

İki komşu gözlerini kırpıştırırken Sunmi çantasını omzuna atarken topuklarını yere vura vura ortalarından geçti.

"1 neyin tadı güzel di? 2 neden topuklu ayakkabı"

Sunmi saçlarını savurarak onlara dönerken konuştu.

"Birincinin cevabı Jennie'nin ikincisinin cevabı bir moda ikonu her zaman bir moda ikonu olmalı"

Jennie utancından kaçacak yer ararken Yoongi komşusunun vücudunda gözlerini gezdirirken eş zamanlı olarak konuştu.

Apartment'1Where stories live. Discover now