44. Kapitola

28 4 2
                                    

/O týždeň/
,,My a Sangrepura,sme teraz v kontakte cez tento hologram,takže nás budú informovať o projekte SBP a zároveň nám poskytnú oporu,pri boji." Kashi si vzal svoje postavenie tentokrát vážnejšie,keďže mu ho Sky pridelila sama,už nechcel žiadnu hádku medzi ním a ňou. ,,Ako alfa povedal,momentálne sa nachádzame v strede boja a jeden súboj,to neukončí,zároveň ja a delta berieme situáciu nanajvýš kritickú" Azor prikývol na Nurine slová a pozrel sa na svorku,už v plnej zostave,Dusty a Sandy sa zotavili a svorka celkovo bola pripravená na všetko. ,,Hliadky majú teraz najvyššiu rolu,pár lovcov,ktorí sú dostatočne schopný hliadke,sa pridajú k nim,Asamir!" Azor sa pozrel na pso-vlka a ten pozdvyhol svoje belasé oči k nemu. ,,Z teba sa stáva lovec,keďže som videl,že ťa hliadka veľmi neuchvácuje a neberieš svoje postavenie veľmi kladne" Povedal a Asamir sklonil od hamby hlavu,nevedel,že to je tak viditeľné.,,Je mi to ľúto Delta" Azor si jemne odfrkol. ,,Je to vporiadku,no mal si povedať,že hliadka z teba nebude" Asamir prikývol. Dobre teda,Icy bude zodpovedná za všetky hliadky,jej pravou labkou jej bude Orion,lovci,pridávajúci sa ku hliadke sa ešte oznámia,len sa musíme trochu poradiť,keďže nie každý lovec,je schopný mať dovednosti hliadkara,zároveň Omega tu je veľmi potrebná,taktiež pri ustieľaní a uzdravovaní pri zraneniach,všetky postavenia sú potrebné!" Na Kashiho sa pozrela Deaven a usmiala sa. Zhromáždenie sa skončilo. ,,Kashi?" Nuru sa naklonila ku Kashimu a šeptla mu do ucha otázku. ,,Ako nahradíš postavenie bety?" Kashi sa nad touto otázkou zarazil. ,,Ja zvládam obe postavenia,je to vpohode" Nuru sa naňho ustarostene pozrela. ,,Kashi,ja to viem,ale nemôžeš byť dve osoby v jednom" Kashi sa pozrel do kamenistej zeme. ,,Ja viem,ale obe postavenia mi pridelila ona a je mi to česť,vážim si ich,keďže si vybrala mňa,hoci postavenie alfy bolo takmer zrejmé,no tak,či tak.Už mi nikdy veriť nemusela,po tom všetkom,čo som jej urobil a povedal,bol som hlupák a chcem to odčiniť."

,,Máme zhodu pane" Yasunove oči sa zablískali,keď počul dobré správy. ,,Privedte ho!" Psy predniesli pred dobermana psa,ktorý mal zhodu v SBP,na papuli mal kožený náhubok,kvôli ktorému nemohol pes takmer rozprávať a bol obviazaný železnými reťazmi,ktoré boli pripútané na jeho telo,na ktorom mal kožené pevnenie,ktorými ho zároveň držali,na psovi bolo vidieť,že bol pokusný králik,mal modriny,jemné jazvy a dopichané telo od ihiel a injekcií.,,Takže SBP023?" Malefice prikývla. ,,Nieje to síce to perfektné plemeno,no je to úspech" Yasuno sa škodoradostne usmial. ,,Mám aj meno ty kretén!" Pes skríkol,cez jeho pysky zvierajúci náhubok. Yasunovi opadol smiech. ,,V mojej prítomnosti si len projekt a zbraň,niesi nikto" Malefice pristúpila k Yasunovi,kráčala tmou,ktorú jemne osvetľoval svit stiebornej luny,postavila sa vedľa neho a sadla si. ,,Je to frekvenčná dersa,schopnosti budú hlavne o zvýšení dovednosti,no je to 100% zhoda tohto plemena,takže sa ešte prejaví hlavná časť dersy" Yasuno sa znova usmial a tým odhalil svoje diabolské zuby.,,Takže hovoríte,že každý pes má vlastnú dersu?" Yasuno sa pozrel uhladene na Malefice. ,,Áno pane,každý pes má vlastnú dersu,kôli DNA,ale samozrejme sa dá dersa zdediť." Yasuno sa znova pozrel na psa. ,,Naše cieľe idú presne podľa plánu" Malefice sa zasmiala. ,,A čo ten zásah v západnej skupine? Umrelo tam dosť vojakov" Yasuno sa na Malefice pozrel a zabodol jej do očí ostrý pohľad. ,,Sangrepura toho veľa nezískala a ani nezíska,západná skupina bola síce napadnutá,no nevymreli všetci a hlavné je to,že SBP ostalo u nás" Malefice prikývla. ,,Čo s ním pane?" Malefice ukázala na psa,ktorý sa zvieral. ,,Zavrite ho a čakajte,kým sa dersa objaví" Malefice prikývla a psy,ktoré držali shodného psa ho zaviedli do klietok.
Skupina psov kráčala temnou chodbou,v ktorej boli veľké voliéry so psami v nich,polovica z nich bola napol mŕtva a ten zvyšok sa ťažko držal. Pes sa celú cestu trhal a snažil sa uvoľniť,no neúspešne. ,,Dajte mi pokoj!" Psy sa zasmiali. ,,Si prvý zo psov,komu sa dersa shodovala s krvou na 100%,teraz si naša zbraň,no neboj sa onedlho vás bude viac" Pes zavrčal na psov. ,,Hovorím vám,že vás zabijem" Psy sa hlasne smiali. Pes sa začal zvierať,no tentokrát nie len hnevom,no aj bolesťami,ktoré prišli z ničoho nič. Pes sklonil krk najnižšie ako sa dá a z očí mu vyvreli slzy a začal slintať. ,,Kurva!" Zanadával jeden zo psov. Väznený pes sa bleskovo vystrel a kričal z plných pľúc. V tom sa mu okolo tela začalo objavovať spektrum. ,,Veterné spektrum huh?" Zasmial sa jeden zo psov. ,,Čože?" Pes sa pozrel okolo seba a uvidel to. ,,Toto, je tá dersa?" Psy sa naňho dívali s údivom a jemnou radosťou. ,,Je to tvoja dersa......teda naša" Pes sa začal sústrediť. ,,Tak pozrime sa,čo to dokáže" Povedal si pes a vietor sa začal víriť,do farebného tornáda s jemnými odtieňmi zelenej.Roztvoril papuľu a kožený náhubok sa roztrhol. Pes štekol a z úst mu vyšlo veterné "echo". Šteknutie psy ztriaslo,no psa to jemne oslabilo. ,,Ako to?!" Psy sa tackavo postavili so škodoradostným úsmevom. ,,Musíš sa ho najprv naučiť ovládať a až potom budeš dostatočne mocný"  Pes v tom momente ucítil štípnutie do krku,bola to uspávačka,ktorú mu spojenci Sinbloodu strelili.Pes padol a upadol do bezvedomia. ,,Dajte ho do novej klietky, spolu s novým zápisom" Biely pit-bull prikývol druhému psovi. ,,Ako znie nový zápis?" Pes sa pousmial. ,,Meno: SBP023 Dersa: Veterné spektrum Typ dersy: Frekvenčná" Pitbull prikývol. ,,A reálne meno?" Pes prekrútil očami a pozrel sa na ležiacého psa v tmavej voliére na chladnej dlaždicovej zemi. ,,Psy budú pomenované,tento bude Akiva" Pes prikývol. ,,Čo,keď ale nebude chcieť spolupracovať?" Pes sa pousmial. ,,Bude musieť,vezmeme ho do boja ako jednu z tajných zbraní,v zátylku má čip,ktorý je niečo ako bomba,keď zaútočí,čo len na jedného člena Sinbloodu a na jazyk sa mu dostane čo len kvapka jeho krvi,hádaj čo zostane z jeho hlavy." Pitbull sa zasmial na psa a smiali sa spolu šialeným smiechom.

Snowfaith Pack- Is it right to fight? [SK]Where stories live. Discover now