39. Kapitola

35 5 5
                                    

,,Budeme sa musieť pripraviť,Yasuno vie,kde sa nachádzame a mal tu aj alfa tím,určite bude chcieť útočiť,je to len otázka času..." Azor vykládal bojový plán po boku hlavnej štvorky a svorka načúvala,bolo to niekoľko týždňov,čo opustili Sangrepuru a boli pripravený bojovať. Najnovšie hliadky ukázali,že sa blížia ,,Bojové pozície budú takto: My štyria budeme vopred a tak sa strhne pozornosť na nás,medzi tým,budú Deaven,Orion a Ryan pozadu,číhať v kroch,tým na seba nespútajú pozornosť,čož využijeme,počas toho,čo my budeme bojovať,skočíte na psov,medzi tým,čo sa budú sanžiť striasť vás my sa im zaryjeme pod krky,no nezmárnime ich,potom sa hliadkari postarajú o ďalší článok psov,spolu s lovcami, psy,s ktorými budeme bojovať my budú vysílené,takže ich necháme na pokoji a pomôžeme vám,rátam bohužiaľ aj so zraneniami,takže si premyslite každý útok,nejaké otázky?" Psi boli ticho. ,,Dobre teda" Azor sa postavil a zišiel z hlavnej skaly. Štvorka sa zhovárala len o boji,psy boli nachystané a pripravené k boju. ,,Teraz musíme len čakať"

Hliadkari vykonávali svoju rutinu,na obhliadku územia. A najmä sa pozerali po Yasunovom klane. Annie  prečesávala južnú stranu,Icy s Orionom Západnú,Asamir východnú a Ryan s Jaimiem sever. Annie sa nachádzala pri rieke,nikde na bolo nič,okrem pár spevavcov,ktorí zimu prečkávajú tu. Prišla bližšie k rieke aby sa napila,ľadová voda jej mierne udrela kopanec do žalúdka,ovdzušie bolo chladné,no na sneh to stále nevyzeralo. Annie pomaly brala malé dúšky vody a postupne toho hltala viac,kým smäd neuhasila. Otvorila oči a v odraze vody uvidela na druhej strane postavu.Rýchlo sa strhla a pozrela sa na druhý breh...no nič tam nebolo. Azda duch to nebol. Povedala si a rozhodla sa preskúmať druhý breh. Prednou labkou vkročila do nehlbokej ľadovej vody,voda bola mrazivá ale našťastie jej siahala len po brucho. Prešla vodou a na brehu sa otrepala. Zavetrala po pachu,predsa tu musel nejaký ostať. A aj ostal. Bol to pach už jej celkom známy,no nevedela ho identifikovať. Prešla pomedzi kríky do lesa,nikde nič. Pomaly sa rozhliadla po lese a vykročila hlbšie. Prešla niekoľko psích dĺžok a pach bol silnejší. Skrčila sa,keďže bol už tak silný,že vedela,že ďaleko nebude. A mala aj pravdu. Annie pomaly vystrčila hlavu a uvidela sivo-biely kožuch ktorý patril Mayi,spolu s ňou tam boli samozrejme Autumn,Nitro,Isacc a Aira. Annie sa snažila neupozorniť na seba a vypočuť ich rozhovor,no uchytila len kúsky. ,,...Yasuno.....útok.....polnoc....Tate......zabije.......Cameron.....trest.....juhozápad" Tam konverzácia skončila. Annie pomaly cúvla naspäť a rozbehla sa za svorkou. Maya sa na ňu ohliadla a len sa usmiala. ,,Len si bež,tak či tak vieme,kde ste,neschováš sa"

Annie bola v tábore a odovzdala informácie,ktoré získala. ,,Dobre,hliadka sa zachvíľu vráti,budeme bojovať ešte dnes!" Azor bol z tejto vety zneistený,no na výber nemal. ,,Pripravte sa" Hliadka došla a psy sa zhromáždlili,každý trénoval,Sky si vzala svoj nôž a trénovala bojovať o mŕtvy strom a čepeľ nabrúsila o kameň. ,,Si si istá,že to chceš urobiť?" Opýtal sa Kashi. ,,Som" Kashi prikývol. ,,Toto je náš boj,nenechám ich sa do toho zapliecť" Povedala a Kashi sa usmial a odišiel. Nuru s Sandy stáli proti sebe na prípravný zápas,aby zvládli bojovať aj proti niekomu koho milujú a aby neboli citlivé,čož sú ich malé medzery. Azor trénoval sám ako jediný,no stačil mu len spadnutý strom od ktorého sa odrážal a trénoval kopy. Axa spolu s Ivy boli perfektné bojovnice a učili sa navzájom nejaké techniky. Obzvlášť Ivy vedela ako niekoho zmárniť,no to tu cieľom nebolo. Asamir a Miku bojovali spolu a Miku na jeho prekvapenie mala avoju techniku,ktorá bola celkom účinná,no Asamir bojoval taktiež skvele. Niektorí členi,napríklad Deaven,Ryan a Jaimie bojovať nevedeli a preto len trénovali skoky a zahryznúť sa vedeli,keďže Deaven pozná približnú anatómiu a vie,kde uhryznutie najviac bolí,tak to chlapcov učila. Prišiel čas polnoci a svorka smerovala na juh,kde by sa mali pravdepodobne stretnúť so Sinbloodom.Svorka kráčala spomedzi stromy ako duchovia. Pred nimi sa konečne objavil Sinblood. ,,Tak ste to zistili,gratulujem" Povedal Yasuno a Psy zavrčali.V tme,ktorú  osvetľovala luna a jej žiara vytvárala prostredie modré si Yasuno všimol Skyinho noža zastrčeného v koženom obale. ,,Tak je to pravda,našla si Sangrepuru" Povedal a Sky sa na sekundu pozrela na nôž. ,,Zvláštne,že ti nôž nechali,veď ani niesi 100% doberman,ale je to jedno,špina jak špina" Sky sa zasmiala. ,,Nemôžem za to,že ti si svoj nôž nikdy neaktivoval,nemusím byť 100% doberman,krv Sangrepury mi koluje v žilách a to na tom zvyšku nič nemení Yasuno,si len úbožiak,ktorému stúpla do hlavy moc,tak mi povedz,kto je tu ten lepší?" Yasuno sa zasmial. ,,To zachvíľilu zistíme" Sky sa skrčila k zemi a vycerila zuby. ,, Celá tvoja rodina bola osina v zadku, Taiso a Tyra boli otravný,myslel som,že som sa vás zbavil,no nejaké sprosté šteňa ušlo a nezdochlo ako zvyšok jeho rodiny." Sky sa naň pozrela. ,,Môj otec žije" Povedala. ,,A ty tomu veríš? Yasuna nik nevidel od vojny, nieje možnosť,že žije a keď áno,nadlho žiť nebude." Povedal a Sky zavrčala. ,,Môj otec žije a bude jeden z tých,ktorý ťa zabijú a tvoj klan zničia,je len otázka času,kedy ho nájdem ale kým ho nenájdem,budem s touto čepeľou,ktorá mu patrila po boku spolu so Sangrepurou a mojou svorkou bojovať a nie raz,je jedno ako dlho to bude trvať,je jedno koľko psov zabijeme,je jedno koľko času prejde.Kým ťa nezabijem nenavrátim čepeľ,no keď sa to vykoná,bude zasa otcova" Yasuno sa rozbehol a Sky sotva stihla vytiahnúť nôž a Yasunove zuby boli centimeter od jej hrdla.

Snowfaith Pack- Is it right to fight? [SK]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora