Bölüm 2

34 3 0
                                    

Mira👆

Sevinçten ne yapacağımı şaşırmıştım. Çünkü böyle birşey beklemiyordum. Odadan çıktığımda yanıma bir görevli geldi. Yarın işe saat 9'da baslayacağımı ve yapacaklarımı anlattı. Dediklerini kısa bir not almıştım. Yapacaklarımı anlayıp teşekkür edip holding den ayrıldım.

Bir taksi çevirip evin yolunu söyledim. Ve başımdan geçenleri düşünmeye başladım. Kağan Bey aşırı yakışıklıydı ayrıca kasıntı.
Ne bekliyorsun saten erkek milleti değil mi hepsi aynı hepsi kasıntı. Geldiğimizi anlayıp taksicinin ücretini verip taksiden indim. Bir anca eve çıkıp Aslı'ya olanları anlatacaktım. Apartmana girip zili çaldım. Ilk çalışta Aslı kapıyı açmamıştı. Nihayet bir kaç defa bastığımda açmıştı.

Eve girip hemen salondaki koltuğa yöneldim ve oturdum. Aslı da kapıyı kapatıp karşımdaki koltuğa oturdu.

Aslı heyecanla anlatmamı bekliyordu. Ben ise mutsuz mutsuz oturuyordum.

"Eee Mira anlatacak mısın artık? " anlatacaktım ama şaka da yapacaktım.

"Aslı malesef bu da olmadı" dedim ağlamaklı sesimle. Aslı bana üzgün üzgün baktı ve ardından "Üzülme Mira yaa" dedi bende o sırada

"Ne yani beni işe aldıklarına mı üzüleyim!" diyerek sevinç çığlığı attım. "Mira böyle şaka mı olur gerizekali çok sevindim yaa" dedi sonra beraber sarıldık. Ardından "Eee bunu kutlamaya ne dersin?" dedim Aslı'ya bakarak.

Aslı da" W... Bara gidiyoruz mu?" dedi hemen. Bende başımla onaylandıktan sonra odama gittim. Saate baktığımda 18.30 idi bende biraz dinlenmeye karar verdim.

Kağan' dan...

Mira'ya çalışabileceği söylediğimde ne kadar mutlu olduğunu görmüştüm. Bunu bende beklemiyordum. Acaba nasıl bir kızdı? Ailesi var mıydı? Kafamda on milyon soru... O gittikten sonra ben ise Mert'i aradım.

"Vayy Kağan Bey siz bizi arar mıydınız?" dedi açar açmaz.

"Gevezelik yapma Mert akşam birşeyler yapalım" dedim. Mert gülerek

"Tabi ki o zaman ben senin için W... Barda yer ayırıyorum kardeşim" dedi.

"Iyi olur kafa dağıtmam gerek Mert neyse akşam gelirim ben görüşürüz " diyerek telefonu kapattım.

Annemle aram her ne kadar iyi olmasa da onu beni beklememesine dahi bir mesaj attım. Saate baktığımda akşam olduğunu fark ettim ve hazırlanmak için holding den ayrıldım.

Mira'dan...

"Mira hadi kalk hazırlan artık!" Aslı'nın sesini duyunca uyuduğumu fark etmiştim. Duvardaki saate baktığımda 20.15 olduğunu gördüm. Ne kadar uyumuşum ben öyle ya! Hemen kalkıp elimi yüzümü yıkadım. Ardından "Tamam 10 dakikaya hazırım!" diye Aslı'ya bağırdım. Hemen dolabımdan giyeceğim kıyafetleri seçip üstüme geçirdim. Ardından hızlıca saç ve makyajımı yaptım. Ve hazırdım. Efsane gözüküyordum yaa.

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Kasıntı PatronumTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang