Mektup

772 56 4
                                    

Hemen kalktım ve stüdyoya doğru koştum. Theo lütfen lütfen iyi ol. Stüdyoda kargaşa vardı tıpkı tahmin ettiğim gibi. İçimden Theo'nun iyi olması için yalvarıyordum.

Lucy'nin yanına gittim. Ölen kişinim kim olduğunu soracaktım ki Theo'yu gördüm. Üzerimdeki tüm sıkıntı bir anda kayboldu.

Peki katil Theo'nun intikamını kimden almıştı?

Hemen cesedi görmek için içeri girdim.

Cesedi görür görmez sinirlendim. İğrenç ve barbar bir katildi bu. Öldürmekten zevk alıyordu ve vicdan azabı çekmiyordu. Pislik. Cesede gelince, katil gene bir not bırakmak istemişti anlaşılan. Tabi bu sefer kan gibi bir şeyle yazmayacaktı. Notu cesetle yazmıştı. Kolları, bacakları, gövdesi ve iç organlarıyla. Mesajda "Bu iş bitmedi." yazıyordu.

Başının eksik olduğunu fark ettim. Etrafa bakındım ve odanın ortasında olan bir hediye paketi gördüm. Kutuyu açtım ve, işte kafa oradaydı. Tek kelimeyle psikopat. Kafayı inceliyordum ki ağzında bir şey oldğunu fark ettim. Eldivenleri geçirip elimi ağzının içine götürdüm. Nalyon gibi bir şey vardı. Hemen çektim. Kilitli poşet çıktı ve içinde bir not vardı. Mektubu kilitli poşetten çıkarttım.

Bilgisayarda yazılmıştı. Üstünde Holmes yazıyordu.

Mektubu okumaya devam ettim:

Sevgili Bayan Holmes,

Bu vaka ile ilgilendiğinizi duydum ve size süpriz yapmak istedim. Umarım bu ölü şaheserimi beğenmişsinizdir.

Öldürmenin ne kadar eğlenceli olduğunu bilemezsiniz. Özellikle ölüceklerini bildiklerinde olan yüz ifadeleri. Bıçağımı çıkarttıklarındaki bakışları. O korku dolu gözler benim neşe kaynağım. Benden onları öldürmemem için ısrar etmeleri her şeyi yapacaklarını söylemeleri, o kadar eğlenceli ve komik ki. Tabi tüm öldürme işlemlerini ben yapmıyorum, adamlarımı da gönderiyorum.

Tabi bu yaratıcı fikirlerin hepsini ben buluyorum. O kadar zevkli ki sende denemelisin. Senin o güzel beyninin yapabileceği bir şey. Sherlock olsa birini hemen öldürebilirdi öyle değil mi? Bu davayı da senden önce çözeceği kesin. Tabi burada olsaydı. Umarım bu dava senin sinirlerini bozmuştur. Çünkü amacım bu. Daha sonra daha da psikopat fikirlerle geleceğim ve sen en sonunda kafayı yiyeceksin ve kendini asıcaksın.

Katil

Herkese merhaba umarım bu bölümü sevmişsinizdir lütfen vote verin ve comment yapın sizi seviorum

Gerçek Katil...Where stories live. Discover now