IX. Lengemesék

11.6K 364 118
                                    

TESSA

Hogy mi történt azután a csók után? Nos, közöltem Foxszal, hogy most már tényleg mennem kell, aztán hátat fordítva neki indultam Hannahhoz. Akkor megfogadtam magamnak, hogy addig csak barátként fogok hozzá viszonyulni, amíg meg nem kérdezi, hogy leszek-e a barátnője. Igazából ezt csak azért csinálom, hogy húzzam az agyát, mert imádom őt idegesíteni.

Hannah el sem akarta hinni, amikor elmondtam neki a történteket, és egyből elkezdett faggatni, hogy hogyan csókol Jack. Ami egy kicsit fura, hisz mégiscsak rokonok, de ez nem változtat azon a tényen, hogy Fox kurva jól csókol. Attól, mert nem volt még normális barátom, smároltam már pár pasival, mégis ő ezerszer jobb volt az összesnél. Én mondom, ő egy tehetség.

És hogy mi van most? Elmondom nektek.

Reggel szokásosan mentem Jack kocsijához (akit egyébként végül sikerült meggyőznie az anyjának, hogy mégis menjen suliba), viszont most kivételesen a szélvédőnek dőlve várt rám. Amikor közelebb léptem hozzá, meg akart csókolni, de én egy laza "csá haver"-ral reágáltam, majd beszáltama az autóba.

- Már megint menstruálsz, vagy mi? Wildéknál hetente jön a mikulás? - kérdezi összevont szemöldökkel, miután végre beült ő is, majd elindította a kocsit.

- Nem, nem menstruálok Rókagyerek. Miért? - imádok színészkedni egyszerűen.

- Csak mert...

- Mi?

- Baszki, az, hogy elég durván le lettem frienzoneolva! - mondja enyhén bosszúsan.

- Miért? Hogy kellett volna reagálnom? - vonom fel szórakozottan a szemöldökömet.

- Te komolyan már hajnalban fel akarod cseszni az agyamat? - kérdezi fáradtan.

- Miért? Mi maximum haverok vagyunk.

- Azt hittem ezt tegnap már megbeszéltük. - villant rám egy ezer wattos mosolyt.

- Beszéltük, mi? - kérdezem, mire még jobban elvigyorodik. - Egyébként igen, te mondtad, hogy hagyjuk ezt a barátság dolgot.

- Most neked tulajdonképpen mi is a bajod? És miért nem engedted, hogy megcsókoljalak?

- Velem te ne szórakozz Fox, addig egy ujjal sem fogsz hozzámérni, míg nem vagyok a barátnőd! - mondom ki kertelés nélkül, mire aranyosan felnevet.

- Tehát te ilyen romantikus lélek vagy?

- Csak meg akarok bizonyosodni arról, hogy tényleg komolyak-e a szándékaid velem. - mondom, majd kiszállok az autóból, ugyanis megérkeztünk a kedvenc törzshelyünkre. Jack utánam siet és megállít.

- Tessa Wild! Most perpillanat nagyon durván elegem van belőled, de egyébként menthetetlenül beléd szerettem és éjjel-nappal csak rád tudok gondolni. Megtisztelnél azzal, hogy leszel a barátnőm? - térdel le elém drámaian, mire két dolog jut eszembe, hogy most mindenki minket néz az udvaron, van aki videózik is, a másik pedig, hogy ő tényleg kimondta, hogy szeret, és most konkrétan mindjárt szívinfarktust fogok kapni, de muszáj tartanom magam.

- Nem. - mondom ki végül egyszerűen, mire többen is elkezdenek huhogni, én csak hátat fordítva megyek Samékhez, de előtte muszáj visszafordulnom Foxhoz. - Ennél kicsit jobban meg kell erőltetned magadat. - villantok rá egy mosolyt, majd végleg ott hagyom.

○○○

- Most komolyan, miért húzod mindig az agyát? - kérdezi Felix mellettem ülve a padon. Lyukas óránk van, így kiültünk egy kicsit levegőzni kettesben, ugyanis Hannah még mindig otthon van.

MINDEN EGY BECENÉVVEL KEZDŐDÖTT [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now