Prológus

21.1K 464 13
                                    

(TESSA)

június 29.

Egy kis bájcsevej az igazgatóval és a szükségesnél nyolcvanszor több idő eltöltése után egy bőrfotelben, végre szabadulunk George-dzsal az apró irodából. De nem bánom, mert szerencsére ezen is túl vagyunk. Soha többet nem látom már ezt a börtönt, ahogy a nyomorék diákokat sem.

- Még most körbe nézhetsz utoljára, de remélem azért nem sírod el magad. - szólal meg apa tettetett támogatással és megértéssel.

- Nem vagy vicces. - válaszolok, de alig bírom visszatartani a nevetésem. Gyűlölöm ezt a helyet.

- Amúgy komolyan. Miért ilyen rohadt para ez az épület? - néz körbe a már napok óta kiüresedett folyosón.

- Én mindig is mondtam neked George, hogy ez egy sikátor, csak te nem hitted el nekem.

- Soha többet nem kételkedem benned.

- Szavadon foglak. - vágom rá, mire röhögve öleli át a vállam a kijárat felé terelve.

- Tűnjünk innen!

És eltűntünk. Bár remegő gyomorral ültem be az autóba, hisz akkor még nem tudtam, hogy mi fog rám várni a következő gimimbe, de ezt az érzést egyből elnyomta a belülről fakadó nyugodtság, miszerint végleg vége. Soha többet nem kell találkoznom ezekkel az emberekkel. Mindent tiszta lappal kezdhetek, és szerezhetek normális barátokat. Élhetek normális életet.

Igen, tudom, hogy állandóan változtatom a prológust, de most több, mint egy évvel később sikerült végre úgy megírnom, hogy tényleg tetszik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Igen, tudom, hogy állandóan változtatom a prológust, de most több, mint egy évvel később sikerült végre úgy megírnom, hogy tényleg tetszik. Szóval esküszöm, hogy ez volt az utolsó változat XDD

__________________________
HÁT DE ÉN FIÚ VAGYOK

MINDEN EGY BECENÉVVEL KEZDŐDÖTT [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now