VIII. Tack is real

10.2K 398 50
                                    

JACK

Tehát, összegezzünk. Ma reggel arra keltem, hogy az exem szét akarja verni az ajtót. Iskolában Tess került, ahogy a többiek is. Majd kiderült, hogy félreértettek mindent. Ennyi. Ja, és azt kifelejtettem, hogy Tessa szeret. Amúgy minden oké.

Őszintén? Szétbasz az ideg. Fel sem tudom fogni, hogy mi történt az elmúlt pár órában. Már fél órája itt ülök a parkban, muszáj gondolkodnom, nem sokára találkozom vele.
Gondolataimból a telefonom zökkent ki.

- Jó napot! Jack Foxszal beszélek? - hív egy ismeretlen pasas.

- Igen. Miben segíthetek?

- Anyukája kórházba került...

○○○

Nyomorék élet!
Két órája ülök a váróban. Anyának sikerült elcsúsznia a konyhában és bevernie a fejét. Elég rendesen megsérült, agyrázkódása volt, szerencse, hogy a szomszéd néni pont nálunk volt.
Sam negyed órája esett be. Csak neki szóltam és Brandonnek. Próbálnak nyugtatni, de ez mind semmit sem ér, főleg, miután kaptam Tesstől egy üzenetet, amiben elküldött a kurva életbe. Na igen, nem jött az össze, hogy szóljak neki, hogy mégsem jó a találkozó. Igazából rohadtul össze vagyok zavarodva, anya agyrázkódással fekszik valamelyik szobában, a lány, meg akit szeretek most valószínűleg utál.

Úgy látszik, mégsem a délelőtt volt a nap legszarabb része...

TESSA

Tegnap eléggé csalódtam Foxban. Megfogadtam Sam tanácsát, meg akartam volna hallgatni, erre nem jött el.

Ezenkívül tegnap véletlen találkoztam apa nőjével, ugyanis - gondolom - az én jó édesapám úgy tervezte, úgysem leszek otthon, így nyugodtan áthívhatja. Semmi bajom nincs a nővel, normális, szép, a helyzettel sem lett volna, ha éppen nem egy óra várakozás után, kisírt szemmel, full idegbe esek be a bejárati ajtón.

És most mi van? Éppen Samet keresem a folyosón, hogy elmondjam neki mekkora hülye volt, hogy komolyan gondolta ezt a dolgot Fox és köztem. Egyébként az említett tag tegnap annyit írt vissza, hogy nagyon bánja a kis lelke, hogy felültetett, de majd mindent elmagyaráz. Sok sikert neki. Kíváncsian várom.

JACK

Anyát szerdán fogják hazaengedni, én addig maradok vele itt. Szerencsére jól van, csak ellenőrzésképpen tartják még bent. Először ellenezte, hogy hiányozzak a suliból, de hamar rájött, hogy pont szarok bele az egészbe.
Reggel írt egy üzenetet Adam, hogy Tess eléggé ki van borulva, mert nem mondtam semmit, és Samékkel is megígértettem, hogy ők is hallgatnak a dologról, ezért írtam Tessnek.

RÓKAgyerek😪💙: Tudom, hogy utalsz, de kerlek talalkozzunk ma delutan. :(

VADxixa😻💛: Hogy megint felultess?

Nem gondoltam volna, hogy egyből fog válaszolni...

RÓKAgyerek😪💙: Korhazban vagyok.

VADxixa😻💛: ??

RÓKAgyerek😪💙: Nem en. Anyaval tortent valami tegnap delutan...

MINDEN EGY BECENÉVVEL KEZDŐDÖTT [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now