TANÍTS A SZERELEMRE

961 24 0
                                    


A jel ( ° ) a megváltoztatható adatokat jelöli!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A jel ( ° ) a megváltoztatható adatokat jelöli!


Státusz: elvihető

Cím: Taníts a szerelemre


Kategória: Romantikus

Karakterek: Kitalált, fanfictionre NEM VÁLTOZTATHATÓ

Főszereplők: Quinn Joshlynn, Brian Thompson°

Leírás:
Quinn mindig is zene tanárnő akart lenni egy gimnáziumban. A magas, vékony testalkatával és a jellegzetes szemüvegével mindenki kinézte volna belőle. De ő nem ilyen. A középmagas nők soraiba tartozik, sose hord magassarkút - a kényelme korlátozására hivatkozva - ,szemüvegre még csak gondolni sem gondol. Azért akart tanár lenni, mert a zenét mindig is szerette, és azt akarta, hogy más is megszeresse. Így a klasszikus, alapműveltségre alkalmazott négy évszak hallgatása mellett minden más kategóriába sorolható zene elméletet és gyakorlatot is tanít. A rap, a rock, és az alternatív zenekarok mind-mind a tananyag részei, ezért is imádják a diákok.
Minden a legnagyobb rendben volt, amikoris tanításának harmadik évében, - szeptember elsején - be nem jelenti az igazgató, hogy a híres rock zenész, - Brian Thompson - idejön tanítani, az ő kis iskolájukba, mivel menedzsere ,,rákényszerítette", hogy kompenzálja valamivel a botrányaitól zengő emberek véleményét. Tehát beáll zenetanárnak, és ezzel egy újabb utálót szerez magának.

Quinn Joshlynnt. A másik zenetanárt.°

Egyéb: Quinn kinézete rockos, feketében jár, amit természetes vörös haja még inkább kiemel. Nagyon jóban van a gyerekekkel, amit korának (26-27) is köszönhet. Erős, füstös sminkeket szokott készíteni, ami kiemeli acélkék szemét. Alapozót nem használ, hogy jól láthatóak legyenek szeplői.

És ugye azért utálja meg Briant, mert Brian egy nőfaló, bunkó, beképzelt híresség, ráadásul arra gondoltam, hogy az lehetne köztük egy ,,vetélytársi" bonyodalom, hogy év végére mindkettőjüknek fel kell készíteniük az osztályt egy dalra, amit előadnak, és aki megnyeri, az lesz az év tanára, ami Briannek azért lenne jó, mert a hírnevének nagyon jót tenne, Quinn meg minden évben megnyeri, és nem akarja hagyni, hogy emiatt a betolakodó miatt ez más legyen. Persze közben megismeri Brian igazi énjét, és rájön, hogy valójában ez csak egy álca.

- és persze egymásba szeretnek :) -

Briant fekete hajúként és zöld szeműként, vagy kék szeműként ábrázold, ha lehet. Szálkás, magas testalkata van, éles arccsontja és hihetetlenül vonzó mosolya. Kitalálhatsz neki egy múltbéli sebet, ami bunkóvá tette, és olyanná, akinek a botrányaitól zeng a sajtó. Én tetoválást is elképzeltem neki, de nem muszáj. Ha van, akkor viszont relytéjes minta legyen, hogy Quinn, ha a bizalmába férkőzik, akkor elmondhatja neki. Egy általad kitalált - akár bunkóságára visszavezethető - ok/történést ábrázoljon, vagy ilyesmi.

Plot Shop | Az ötletbazár™Where stories live. Discover now