A JÖVŐ ANGYALAI

1.7K 45 9
                                    

A jel ( ° ) a megváltoztatható adatokat jelöli!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A jel ( ° ) a megváltoztatható adatokat jelöli!

Státusz: Elvitte: @Rebe1225

Cím: A jövő angyalai°

Kategória: Romantikus/Fantasy

Karakterek: Kitalált, fanfictionre VÁLTOZTATHATÓ

Főszereplők: Zen Johnson°,
Carter Hood°

Leírás: Zen egy 18 éves hacker. A csapatával ( az angyalokkal ) az adott kor diktatúrája ellen lázad, méghozzá úgy, hogy meghackelik az oldalakat, az igazság kiszivárogtatása érdekében. Legalább is egy ideig így volt. Aztán eljött Ő. Carter Hood. A feladatuk egyszerűnek tűnt. Csupán annyit kellett tenniük, hogy írnak egy programot, ami a jelent jövőbeli szintre emeli, ezzel fékezve a társadalmi problémákat. Persze nem volt egyszerű, árulások, gyilkosságok és keserves kínzások kellettek ahhoz, hogy ez mind véghez vihető legyen, de a végét talán ők megírhatják maguknak. Mert ők az elektromos eszközök angyalai. Ők a jövő angyalai...°

Egyéb: Én ezt a jövőben képzeltem el, pár száz évvel 2019 után, egy nagy háború következményeképp (ennek nem muszáj így lennie, csak javaslat).
És írhatsz egy prológust is, amiben Zen múltját is bemutathatod, hogy mi vezette el odáig, hogy hacker legyen. Mondjuk ez lehetne akár a háború is, ha bele szeretnéd tenni.

Ha fanfiction-re változtatnád, bele tudod csempézni a híresség tulajdonságait is, így azt is keverheted a rejtélyes múltjával a főhősnek.

Plot Shop | Az ötletbazár™Where stories live. Discover now