001 - Sanne (@sanneeexo)

17 4 2
                                    

001 - Sanne (@sanneeexo)

Ik heb geen idee waar ik mee moet beginnen, dus laat ik er maar mee beginnen dat je me weer letterlijk sprakeloos hebt gekregen. Hier een paar dingen die ik leuk vind aan jou 

00101. Op 16 april 2001 werd een gek kind uit een fricken paasei geboren. Want je vertelt me altijd dat het tweede paasdag was, dus hey, laat ik dat maar aannemen.

00102. Each blondie needs a brownie. Moet ik meer zeggen? Volgens mij niet.

00103. Door jou vind ik voetbal een leuke sport. Ik dacht eerst echt 'wtf dat is voor k*tkinderen met adhd' maar jij hebt me laten zien dat het echt superleuk kan zijn!

00104. Iedereen zeikt over tweemans, eenmans, en alles. Maar wij zijn dikke viermans, aka ik, jij, Finn en Hanna. Beste momenten met jullie. I can't even explain what I'm feeling rn.

00105. We kennen elkaar eigenlijk nog niet heel lang. Ik denk nog geen jaar. Wat ik wel weet is dat het na vijf seconden al klikte en dat we die hele avond een beetje samen waren op dat ene feest. Daar zijn we echt wel close geworden.

00106. Ik vond het geweldig toen je bij een hockeywedstrijd kwam kijken. Ik weet niet meer tegen wie we moesten maar dat weet jij denk ik nog wel. Ik weet dat je veel moeite moest doen dus stel het extra op prijs dat je dat dan ook gedaan hebt.

00107. School is nu voor mij twee weken gaande, en voor jou één week, maar toch hebben we bijna elke dag wel even contact. Daar ben ik heel blij mee want soms weet ik niet wat ik zonder onze gesprekken moet.

00108. Je hebt twee keer 'meegemaakt' dat het even niet zo lekker met me ging. Maar jij bent een van de mensen die me er doorheen getrokken heeft en er alles voor zou doen. Dat is geweldig, aangezien er mensen zijn waar ik al vijf jaar mee bevriend was en die vervolgens facking ego bleken te zijn...

00109. Tbh waren jij en Finn de enige twee redenen waarom ik op wattpad ging. Tot ik erachter kwam dat Finn dus geen kip schrijft. Maar Sanne, je schrijft geweldig. Om sommige stukken van verhalen zit ik soms letterlijk te huilen. Damn gurll.

00110. En dan komen we bij de tijd van nu. Het moment dat we schatzoeken door jouw buurt, een of andere vreemde quiz doen en de audio relay. We hebben de tin-can-challenge gedaan met Finn, Emily en Olivia, en het was echt supergezellig! Jullie voelen ondertussen echt als zussen en dat gevoel is geweldig. Gewoon omdat ik weet dat ik niet meer alleen Yanou heb, wat wel een tijdje zo was. Ik was down en vriendloos, zo'n beetje dan, sinds Finns verhuizing enzo, maar jullie hebben mijn leven weer compleet gemaakt. Jij bent een van de mensen die het meeste voor me betekent en vandaar deze lange reden. Je verdient het niet om down te zijn en als je dat bent, moet je gewoon dit lezen. Ik zal er altijd voor je zijn, bae.

En dan onze TFIOS:

cheesus? cheesus.

Kaastostigoden boven alles.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 06, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

What I like about you ♥Where stories live. Discover now