BÖLÜM 29

1.8K 76 35
                                    


@EceKkkarako
@iremmask
@anfnrjems
@gazel35
@nursnagmssy

Oy ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

Multi: Ares ve Adin temsili.

Sonunu bilmediğim bir hayata adım atıyordum. Yanlışlarım ya da doğrularım neleri yok ediyordu bilmiyordum bile. Adım atıyordum sadece. Korkmadan cesurca ilerliyordum o bilinmezliğe...

Valizimin fermuarını zorlukla kapatıp ayağa kalktığımda derin bir nefes aldım canım çıkmıştı be. Giyeceğim kıyafetleri hazırlamam, onları valize koymam baya bir zamanımı almıştı aslında.  Bir defa Amerika'ya gideceğim zaman Rüzgar'la hazırlamıştım valizimi o kadar düzenli koymuştu ki kıyafetlerimi hazırladığım en düzenli valiz idi sanırsam. Ben üşengeç bir insandım gerçi oda üşengeç bir insandı ama kıyafetleri konusunda fazla titizdi. Telefonum çaldığında yatağımın üzerine saçtığım kıyafetler arasından gelen sesi takip ederek telefonuma ulaştım ve gülümsedim.  Arayan Ares'ti.   

'Efendim yakışıklı sevgilim.'  tamam egosunu kaldırabilirdim ama hala dün yaşadığım o güzel günü aklımdan çıkaramıyordum. Her hangi bir hediyeye gerek yoktu o yanımda olduğu sürece. 

'Güzelim' sesi sanki biraz sıkıntılı geliyor gibiydi. Derin bir nefes aldım umarım kötü bir şey yoktur.  

'Ares ne oluyor'  

'Aşağı in bakalım. Öyle konuşalım.'  dediğinde içimi bir sıkıntı kaplamıştı bile. Hızlıca bir hırka giyip koşarak aşağı indiğimde konsoldan anahtarımı aldım ve dışarı çıktım.  Kapının önünde gördüğüm motorun yanında duran Ares'le derin bir nefes aldım ve hemen yanına gidip sarıldım. Tüm gün görmediğim yetmiyormuş gibi şirkette olduğunu bildiğim için arayamamıştım da. 

'Neyin var' uzaklaşıp yüzüne baktığımda gülümsedi ve yüzümü elleri arasına aldı.  

'Güzelim ben yarın ki geziye gelemeyeceğim. İşi bitirmeye çalışıp bir an önce yanında olmaya çalışırım....'  sözünü kestim. 

'Senle birlikte giderim bende.'   dediğimde gülümsedi ve alnıma bir öpücük kondurdu. 

'Bende seni bir gün bile yanımdan ayırmak istemiyorum hatta bugün göremeyeceğim diye sinirlerim bozuldu ama bir kaç gün birbirimiz olmadan idare etmemiz gerek.'  gözlerine baktım bir şeyler vardı yine. 

'Ares...'  soğuk ellerini dudaklarımın üzerine koyduğunda bana baktı. 

'O adam alacağımız bir ihaleyi almaya çalışıyor.  Bu ihaleyi alamazsak sizin şirkette bizim şirkette maddi bir sıkıntıya girecek güzelim ve o adam bizi bu duruma getirmek için elinden geleni yapar.  Bur da benim yanımda olman güvende olmanı sağlar ama benim şirkette olup dosyalarla ilgilenmem gerek.  Onun için bizimkilerin yanında ol. Hem aklım sende kalmaz güvende olduğunu bilirim.  

'Ben nasıl senin güvende olacağını bileceğim Ares. Kendini tehlikeye atıyorsun. Gitmeyeceğim bende geziye. Gerekirse tüm gün senin yanında şirkette otururum.' kaşları çatıldığında derin bir nefes aldı ve bana baktı.

'İki gün sonra yanında olacağıma söz veriyorum. Ayrıca bana bir şey yapamaz o adam. '  isteksizce başımı salladım gitmek istemiyordum ama onu da bu konu yüzünden daha fazla sıkmak istemiyordum. Zaten bir sürü şeyle uğraşıyordu.  İsmini bile söylemekten nefret ettiği o adam, Baran, annesinin hastalığı. Yeterince yormuştu zaten her şey onu.  

'Asma suratını hemen.' tekrar başımı salladım ve gözlerine baktım.  

'Kalayım mı benle senle?' yüzünde bir gülümseme oluşurken belimden tutup kendine çekti. 

BANA İKİMİZİ ANLAT Where stories live. Discover now